Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek protitelesa v krvi

protitelesa v krvi

Kdaj pregled krvi pokaže protitelesa za covid? V kolikem času po okužbi, prebolelosti?

S tem kovidom je itak vse odvisno od tvojega telesa in kako to reagira na vse skupaj, od bolezni do cepljenja intako tudi na protitelesa.

Nekdo ima protitelesa za 3 mesece, nekdo drug pa se po enem letu od prebolelosti.

Mislim, da se po treh tednih lahko testiras, potem pa, dokler traja, traja.

to je vs enatega ali ali, nobena stvar ni sigurna sploh ne tile testi, ki nekaterih sevov sploh ne reistrirajo gre za veliko korona natego

Včeraj so v prispevku o tisti medicinski sestri, ki naj bi cepila ljudi z fiziološko rekli, da protiteles danes ne morejo več zaznati, četudi bi ljudi cepila z pravim cepivom. Cepljenje je bilo aprila – avgusta potemtakem protiteles ni več al kako?

Meni ni nič več jasno.

Sensilab testira. V napotkih piše, da se gre lahko testirat najmanj 4 tedne po okužbi.

Odgovor na objavo uporabnika
sem našla, 12.08.2021 ob 09:20

Sensilab testira. V napotkih piše, da se gre lahko testirat najmanj 4 tedne po okužbi.

in ti verjameš tem pravljicam

samo res, 12.08.2021 ob 09:12

Včeraj so v prispevku o tisti medicinski sestri, ki naj bi cepila ljudi z fiziološko rekli, da protiteles danes ne morejo več zaznati, četudi bi ljudi cepila z pravim cepivom. Cepljenje je bilo aprila – avgusta potemtakem protiteles ni več al kako?

Meni ni nič več jasno.

Naj bi bila protitelesa nekje do 8 mesecev- zato tudi velja potrdilo o prebolevnosti toliko časa. So ljudje, ki so preboleli šli tudi po enem letu na testiranje in imeli so še vedno protitelesa.

Moj sin jih 6 mesecem po prebolelosti ni imel nič več (je bil testiran na priostnost protiteles). Ne razumem jaz tega.

Koliko časa pa zdržijo protitelesa po cepljenju?

Misi818, 12.08.2021 ob 11:25

Moj sin jih 6 mesecem po prebolelosti ni imel nič več (je bil testiran na priostnost protiteles). Ne razumem jaz tega.

sevreda ne razumeš, kokrat ti moram še povedat da so ti testi brezveze

nandu nando, 12.08.2021 ob 11:39

Koliko časa pa zdržijo protitelesa po cepljenju?

katera protitelesa, za kateri sev, za katero bolezen. a mogoče za drek v glavi ki ga mnogi imajo

Žal še ni testa, ki bi ti z več kot 30% gotovostjo pokazal protitelesa v krvi, kaj šele njihovo število. Je uraden odgovor farmacije.

Corono sem prebolela v novembru, po devetih mesecih imam se vedno protitelesca in me zelo jezi, da to potrdilo nikjer ne velja.

Protitelesa, 12.08.2021 ob 14:37

Corono sem prebolela v novembru, po devetih mesecih imam se vedno protitelesca in me zelo jezi, da to potrdilo nikjer ne velja.

Zdravnik ti lahko da potrdilo. Na podlagi tega testa. Tako naj bi bilo. Vprašaj.

Potrdilo sem dobila, ampak kaj, ko vse povsod zahtevajo PCT. Ko sem klicala na njiz, je bil njihov odgovor, da se je tako odlocila strokovna komisija. Lahko pa imam vec protiteles, kot nekdo, ki se je cepil. Ce pa test za protitelesa ni verodostojen, pa ne razumem zakaj jih sploh delajo.

Protitelesa, 12.08.2021 ob 17:59

Potrdilo sem dobila, ampak kaj, ko vse povsod zahtevajo PCT. Ko sem klicala na njiz, je bil njihov odgovor, da se je tako odlocila strokovna komisija. Lahko pa imam vec protiteles, kot nekdo, ki se je cepil. Ce pa test za protitelesa ni verodostojen, pa ne razumem zakaj jih sploh delajo.

P dobiš pri svojem zdravniku. Sam test ni dovolj. Zakaj ne? Saj pove, da imaš protitelesa in tudi datum je napisan.

Tudi mene to zanima. Vse povsod je potreben PCT. Ce je tu kaksen strokovnjak bi prosila za obrazlozitev.

Protiteles po prebolelosti ni treba, da test zazna, ponovne obolelosti pa ni več, ker si T celice napadalca zapomnijo in ga nemudoma uničijo.

To je naravna imunost.

Itak protitelesa “stroka”, beri plačanci, ki se igrajo z našimi življenji, ne priznajo.

Zakaj že?

Ker vedo, da je folk že prekužen in bo treba končati s to njihovo farso strašenja in zastraševanja.

Kar je konkretno hudo kaznivo. Banda naj se pripravi na množične ovadbe in sojenja doma in na mednarodnih sodiščih.

Ta hudodelstva ne bodo zastarala.

Kratenje človekovih pravic, 12.08.2021 ob 18:48

Protiteles po prebolelosti ni treba, da test zazna, ponovne obolelosti pa ni več, ker si T celice napadalca zapomnijo in ga nemudoma uničijo.

To je naravna imunost.

Itak protitelesa “stroka”, beri plačanci, ki se igrajo z našimi življenji, ne priznajo.

Zakaj že?

Ker vedo, da je folk že prekužen in bo treba končati s to njihovo farso strašenja in zastraševanja.

Kar je konkretno hudo kaznivo. Banda naj se pripravi na množične ovadbe in sojenja doma in na mednarodnih sodiščih.

Ta hudodelstva ne bodo zastarala.

Preboleli so prevelika konkurenca cepivom.

Ja, ce si pravilno razlagam protitelesa izginejo cez nekaj casa. Vendar se ob stiku z novo okuzbo prebudijo spominske celice in spet ustvarijo protitelesa, ki pa jih ti testi ne zaznajo.

Bolona je vse skupaj! Pritiski pa vsak dan vecji.

na hitro rečeno, 12.08.2021 ob 19:08

Preboleli so prevelika konkurenca cepivom.

So, vendar se jih je veliko dalo prepričati, da so se se cepili.

Kakšne posledice jih čakajo, pa se samo ugiba.

Ubogi ljudje, ki so podlegli strašenju in zastraševanju te golazni politikantske preplačane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close