Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Proticepilci so sluzasti

Proticepilci so sluzasti

Kdaj se bo zacel ta masovni holokavst cepljenih, ki ga proticepilci s tako gotovostjo pricakujejo? Gledam na uro, na koledar, in, glej ga zlomka, se nic!

Proticepilci so bolj zabiti kot uni ka verjamejo, da je Zemlja ploščata. Poden od podna. Njihove možganske celice so naredile holokavst, hihi

Odgovor na objavo uporabnika
anticepilčki debilčki, 02.12.2021 ob 03:05

Proticepilci so bolj zabiti kot uni ka verjamejo, da je Zemlja ploščata. Poden od podna. Njihove možganske celice so naredile holokavst, hihi

Kdor se zadnji smeje se najslajše smeje

Cepljeni izvajate pritisk na necepljene,da se cepimo s cepivom,ki vas ni zaščitil.

Bolano do amena.

Prejeli ste dve,nekateri že tri doze in ste kljub temu  zboleli.

Krivite pa nas,ki nismo prejeli nobene in smo zdravi.

PREBERITE ŠE ENKRAT!

nisem zbolel, prejel tri doze, imel prehodne stranske učinke, bedno mi je, da se je potrebno cepiti na pol leta, bojim se covida, ker ne vem kakšen bi bil potek pri meni, nočem na aparate, tega me je neskončno strah, zato se raje cepim, čeprav ne uživam v tem, ampak še ni boljše zaščite.

sam povem, 02.12.2021 ob 05:38

Cepljeni izvajate pritisk na necepljene,da se cepimo s cepivom,ki vas ni zaščitil.

Bolano do amena.

“sam povem”, se strinjam! Ne vem, kaj se vendar cepljeni tako razburjajo in česa se bojijo, saj so vendar ZAŠČITENI z varnim in učinkovitim cepivom.

Da bodo še bolj varni, pa se bodo kmalu lahko z učinkovitim cepivom cepili na vsake 3 mesece… do konca življenja.

Skratka, super za njih, a ne.

Ni res, 02.12.2021 ob 05:56

nisem zbolel, prejel tri doze, imel prehodne stranske učinke, bedno mi je, da se je potrebno cepiti na pol leta, bojim se covida, ker ne vem kakšen bi bil potek pri meni, nočem na aparate, tega me je neskončno strah, zato se raje cepim, čeprav ne uživam v tem, ampak še ni boljše zaščite.

Ne vem ne vem, kateremu naj verjamem … vsi drugače govorijo  … vse je drugače, kot rečejo, da bo … potem je spet vse drugače, ko je že vse drugače, kot pravijo, da bo … kam to pelje … vse je vedno drugače, kot pravijo eni ali drugi … ne vem, kaj je splih res … če je sploh kaj od vsega tega res …

. https://youtu.be/WErz-iheZlg

CEPCI, torej tisti, ki so  se cepili so šele neodgovorni, saj brez testiranj hodijo okrog in širijo okužbo.

Loyola322, 02.12.2021 ob 07:27

Ne vem ne vem, kateremu naj verjamem … vsi drugače govorijo  … vse je drugače, kot rečejo, da bo … potem je spet vse drugače, ko je že vse drugače, kot pravijo, da bo … kam to pelje … vse je vedno drugače, kot pravijo eni ali drugi … ne vem, kaj je splih res … če je sploh kaj od vsega tega res …

Kaj pa je drugače od tega kar so dejanski strokovnjaki govorili? Pokaži kontra izjavo.

Morana, 02.12.2021 ob 02:02

Kdaj se bo zacel ta masovni holokavst cepljenih, ki ga proticepilci s tako gotovostjo pricakujejo? Gledam na uro, na koledar, in, glej ga zlomka, se nic!

to se je začelo takoj ko so pričeli s cepljenjem, le da umirajo zaradi “drugih” bolezni in ne zaradi notranjih krvavitev kot pravi tale dr. znanosti, ki so ga po objavi takoj ubili: (https://www.odpriteoci.si/post/nem%C5%A1ki-biokemik-dr-andreas-noack-spregovori-o-graphenoxidu-in-graphenhydroxidu-mrtev-ali-umorjen?fbclid=IwAR1xpPHCIcghbssYbvGljeFZ3BlrXbtAphkgQoMaTrY7wSVRZi7RGjiKfMs)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close