Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Protesti v Lj

Protesti v Lj

Bravo, senzacionalno, tako se dela.

.https://www.24ur.com/novice/slovenija/nasprotniki-koronskih-ukrepov-v-srediscu-ljubljane.html

Čestitam protestnikom, upam da jih bo naslednjič še enkrat toliko.

Jih podpiram in sem cepljena.

Bo kar treba na ulice pa nič delat… Na bolniško. Si sam svoje sreče kovač je stari pregovor. Pa do kmetov, da država ne dobi nič davkov, če pa pride inšpektor pa kar pogumno s traktorjem čez njega.

Ne ustrahovanju in prisili.

Srečno.

grad gori grof bezi,pozgat in pregnat nazi zalego iz parlamenta….a zdah pa za plave prasce ne velja pct ko braniji nazi zalego

Odgovor na objavo uporabnika
Nažgani Franc, 15.09.2021 ob 21:00

Čestitam protestnikom, upam da jih bo naslednjič še enkrat toliko.

Naslednjic jih bo pol manj, ker polovica jih bo po bolnicah in na respiratorjih.

Samo bolniki v glavah gredo danes na pol metra brez mask protestirat. Potem pa jok in stok ko bodo zboleli, majmuni eni.

Protesti proti PCT ukrepom, Trg republike, Ljubljana, 15.9.2021 (posnetek Bojana Pustinek)
( https://www.youtube.com/watch?v=aqb0xH99KZs )

Mnb, 15.09.2021 ob 21:09

Naslednjic jih bo pol manj, ker polovica jih bo po bolnicah in na respiratorjih.

Samo bolniki v glavah gredo danes na pol metra brez mask protestirat. Potem pa jok in stok ko bodo zboleli, majmuni eni.

teslo zagamano..cepljeni bedaki najbilj razsirjate virus….ze lani sem trdil da je edinu ucinkiviti ukrep vsakodnevno testiranje…

Julij Cezar, 15.09.2021 ob 21:15

teslo zagamano..cepljeni bedaki najbilj razsirjate virus….ze lani sem trdil da je edinu ucinkiviti ukrep vsakodnevno testiranje…

Kar bevskaj dokler lahko, ko bos na respiratorju ne bos vec!!!

Čudoviti posnetki socialcev, ki živijo na naš račun…

K sreči Ljubljana ni Slovenija in vem, da jih bomo znali na prihodnjih volitvah ustrezno nagraditi!

Mnb, 15.09.2021 ob 21:17

Kar bevskaj dokler lahko, ko bos na respiratorju ne bos vec!!!

Mater si dosadno.

robi567, 15.09.2021 ob 21:20

Mater si dosadno.

Ti si pa najbolj priljubljen tu gor, vsi te podpirajo in ploskajo kadar se pojavis s svojimi veleumi

mati ti bo na respiratorju hehe…ki sem ji ga jaz placal…pa mi ni zal hehe

Julij Cezar, 15.09.2021 ob 21:24

mati ti bo na respiratorju hehe…ki sem ji ga jaz placal…pa mi ni zal hehe

S cim si ga placal, s socialo mogoce ali z litrom snopca…

Dosadno je tvoje znanje slovenščine, Robi.

Drugače pa seveda. Kaj ste/so dosegli s tem? Absolutno nič.

Samo tistemu pofekanemu semi klerofašistu Hojsu so dali razlog, da bo namontiral kamere povsod.

Ampak omejenci ne dojemate, da sami sebe streljate v nogo. Ne dojemate.

Hvala vam res. Kokr so gnili ukrepi, toliko so gnili tudi protestniki in njihovi simpatizerji.

dosedaj. Dajte že lajno zamenjat.

namenjeno mnb

Mnb, 15.09.2021 ob 21:26

S cim si ga placal, s socialo mogoce ali z litrom snopca…

z ojri debil…nekaj kar je tebi neznano in zelim obilo uzitkov tvoji materi na mojem respiratorju hehe….sam pazi da ji kdo ne stopi na cevko za kisik….razen ti mogoc ki bi rad predcasno dedoval hehe

Dol z janšizmom! Gotovi ste!

puklasti jansa je v riti….orbanovi hehe …dol z jansizmom in njegovo bando

Žal napačen razlog!

Julij Cezar, 15.09.2021 ob 21:33

z ojri debil…nekaj kar je tebi neznano in zelim obilo uzitkov tvoji materi na mojem respiratorju hehe….sam pazi da ji kdo ne stopi na cevko za kisik….razen ti mogoc ki bi rad predcasno dedoval hehe

Karma je se kako ziva, pazi, da se ne bo kaj takega zgodilo tvoji, ji vseeno ne zelim kaj takega kljub temu, da je spravila debila na ta svet

24 ur je cepljenju namenil 15 min, protestom pa 10 sec. Tudi besede jim ni dal.

Zato sledim FB, forumom in drugim kanalom. Mediji so kupljeni/prisiljeni v selektivno porocanje.

Mnb, 15.09.2021 ob 21:38

Karma je se kako ziva, pazi, da se ne bo kaj takega zgodilo tvoji, ji vseeno ne zelim kaj takega kljub temu, da je spravila debila na ta svet

a tvoja se ze vrti na respiratorju?mas meh za vpihovanje kisika hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close