Protest za “svobodo” – 22.9. 2021 – PRENOS V ŽIVO
Darwin551, 22.09.2021 ob 20:57
CrazY FroG ?, 22.09.2021 ob 20:52
Mh. Dol mi visi za politike, dela pa to ja. Nj se pokolejo med sabo nima veze. Motiviran je, jezen je, glasn je, pohlepn je.. ustrezn! ? Dobrotneža bi hitro spravli kam. Nj se lastne vrste med sabo jedo. Obstransko pa vseeno vliva pogum in voljo narodu..kr pa ni slabo..
Če je začetna izbrana pot lažna potem bo tudi peljala v lažno. Ni dobro, da jih lažnik nagovarja, ki prave namene skriva. Ker, če mu bodo ljudje sledili jih ne bo popeljal na pravi cilj ampak bo samo on uspel priti tja kamor se je namenil ostali bodo pa ostali pred vrati. Tudi Janša je večkrat prav govoril in pametno.
Pazite se takih
Res je. Sam Jezus se nima namena vrnt, al pač.. tega vsj škoda ni, če ga križajo ?? se opravičujem tale je kruta.
CrazY FroG ?, 22.09.2021 ob 20:59
Res je. Sam Jezus se nima namena vrnt, al pač.. tega vsj škoda ni, če ga križajo ?? se opravičujem tale je kruta.
Tvoje besede se tebi pripišejo in štejejo zato seveda je na tebi, da paziš na njih.
Zakaj bi se nekdo vračal, če pa je že prisoten ves čas?
A-a! Ostajam pr …..oh…. ??
Tu se nama vedno zatakne. Men paše “črn humor”, pustma v v vsakem hecu je pol resnice, smeh je pol zdravja blabla. Taka sm.. ti si kakršn si.. ne da se pa men teh…. Pingpong dolgovezenj. Naj se zgodi Gospodova volja, js mu zaupam in verjamem, da on pa že ve odg.na vsa tvoja vprašanja, ko bo potreba po tem, da ti jih obelodani pa bo že ob pravem času, na pravem mestu, z pravim namenom….. Pika. Amen. Utrujena sm. ??
CrazY FroG ?, 22.09.2021 ob 21:23
A-a! Ostajam pr …..oh…. ??
Tu se nama vedno zatakne. Men paše “črn humor”, pustma v v vsakem hecu je pol resnice, smeh je pol zdravja blabla. Taka sm.. ti si kakršn si.. ne da se pa men teh…. Pingpong dolgovezenj. Naj se zgodi Gospodova volja, js mu zaupam in verjamem, da on pa že ve odg.na vsa tvoja vprašanja, ko bo potreba po tem, da ti jih obelodani pa bo že ob pravem času, na pravem mestu, z pravim namenom….. Pika. Amen. Utrujena sm. ??
Ne skrbi. Sem se samo kratko odzval na napisano. Verjetno tudi stvarstvo pozna črn humor, ker če ga ne bi, takega humorja sploh ne bi bilo.
Malo poguglajte, pa boste videli kakšen klovn je tale kranjski svetnik. Neumen pa kot se za ex policaja spodobi. Uboga raja mu pa naseda, ker leporeči. Jih je danes naučil šteti do 100 tisoč? Uradno nikjer ni zaslediti njegove biografije, najbrž ne zato, ker jo je večina v spisih kazenskih postopkov.
ajajaj, 22.09.2021 ob 21:31
Malo poguglajte, pa boste videli kakšen klovn je tale kranjski svetnik. Neumen pa kot se za ex policaja spodobi. Uboga raja mu pa naseda, ker leporeči. Jih je danes naučil šteti do 100 tisoč? Uradno nikjer ni zaslediti njegove biografije, najbrž ne zato, ker jo je večina v spisih kazenskih postopkov.
Tip je isto umazan kot vsi ostali. Ne dela drugo, kot skrbi za lastno rit in hujska. Takega pridaniča res ni škoda.
Dajte že dol te nagobčnike, da se konča suženjstvo in podpiranje zločincev.
(https://www.facebook.com/istrabiz/videos/3068609013462600/)
ResniCa o Zokiju, 22.09.2021 ob 19:24
Jaz bi to napisal na stran resnice, vendar me je demokrat blokiral… ZATO PROSIM DELITE.
O demokraciji in poštenju vam govori človek, ki so ga odpustili iz policije zaradi zavarovalniške goljufije. Iz druge službe na banki je letel, ker se je dogovarjal z dolžniki za svoj račun, namesto da bi delal za kar je imel na banki plačo. Ko je bil izvoljen v Kranju na lokalnih volitvah je iz proračuna kupil pohištvo za domov, namesto za pisarno stranke ZA Kranj. Sedaj ima stranko Resnica. Ta stranka ima prostore na istem naslovu. Torej mu volivci Kranja plačujemo udejstvovanje na državnem nivoju. Zaradi uspeha na zadnjih lokalnih volitvah, ((6 svetnikov) vendar so ga VSi razen ENEGA zapustili v nekaj mesecih. To veliko pove o njem.) no zaradi uspeha na zadnjih lokalnih volitvah je dobil za nagrado mesto predsednika skupščine na komunali. Tam lahko povedo da je želel mesečno 10.000 eur. Ni bil dolgo predsednik. Njegove prve lokalne volitve so bile manj uspešne, dobil je EN sedež in v mestni svet je postavil samega sebe. Bil je pri takratnem županu in za nekaj sto (100-200 eur) je ponudil svoj glas na vseh glasovanjih. Ni jih dobil.. V Kranju toži vse vprek. Ponavadi izgubi in stroške pravd si da izplačati kar iz proračuna. Zato ga sedaj toži še naša občina za vračilo denarja.. In na koncu: vodil je proti cepilski shod 15.9. A sam SE JE CEPIL. Zato Zorana javno sprašujem ali je sam bil cepljen? Saj sem to slišal v treh dnevih že od petih ljudi.. V normalni državi bi tak človek delal, ne rožice sadil na naše stroške. Jaz sam nisem bil nikoli zaposlen v kaki državni službi, še manj aktiven v kakšni stranki… Ampak če narod že ljubi vedno nove obraze naj bo vsaj malo kritičen koga se voli.
Včraj sem zasledil, kako se en najbrž razočarani prisklednik, buni nad zoranom, češ kakšne mahinacije da s egre v mestnem svetu, pa kako je zase na državne stroške nekja nakupoval in da se mu gre samo za svojo lastno korist.
Mislim si, da to drži. Pa ga bom vseeno volil, saj se edini zavzema za SVOJO in MOJO prvaico do prostovoljnega cepljenja in edini SE ZAVEDA, da je korona velik biznis in velik nateg . Jaz osebno si mislim, da so cepiva strupi, kar je povedal v svojem videu tudi mislim dabivši podpredsednik pfitzerja, ki ima 3 doktorate. Se pravi več kot mnogi naši infektologi skupaj, se opravičujem, če se motim. Vsekakor pa je bil v vrhu farmacevtske industrije, kar noben našin ni in nikoli najbrž ne bo, govorim za velikae pfizer in podobni.
Sicer se mi smilijo tudi lukati pa alenke, židani, fajonova, šarec in podobni v opoziciji in poziciji, ker zaradi dobrobiti in sekirancije zame kot navadnega državljana, ne spijo, menda imajo nekateri zaradi tega nočne more in take in drugačne težave, saj jim je skrb za mene pa navadnega državljana prva in edina stvar zaradi katere so šli v politiko. Ni jim mar zase pa za svoje vsakokratne politične, povezave, take in drugačne biznis povezave, nastavljanje svojega kadra po klanovskem ali žlahtničnem načelu. Ne, oni tega ne počnejo, so samo in izključno na oblasti zame , za moje dobro in to že 30 let. Zato je tudi zdravstvo v tako dobri kondiciji, da čakam na napotnico 2 ali tri leta ali pa sploh ne pridem na vrsto. Zato so tudi druga področja države tako super urejena, da imamo mi navadni državljani toliko koristi od vsega in smo srečni in zadovoljni.
No pa bom vseeno volil g Stavanoviča, čeravno s emi kot rečeno, opozicijski smilijo in čeravno je imel gospod pred mano toliko za povedati o njemu
volil bom stevanoviča, 23.09.2021 ob 10:06
Včraj sem zasledil, kako se en najbrž razočarani prisklednik, buni nad zoranom, češ kakšne mahinacije da s egre v mestnem svetu, pa kako je zase na državne stroške nekja nakupoval in da se mu gre samo za svojo lastno korist.
Mislim si, da to drži. Pa ga bom vseeno volil, saj se edini zavzema za SVOJO in MOJO prvaico do prostovoljnega cepljenja in edini SE ZAVEDA, da je korona velik biznis in velik nateg . Jaz osebno si mislim, da so cepiva strupi, kar je povedal v svojem videu tudi mislim dabivši podpredsednik pfitzerja, ki ima 3 doktorate. Se pravi več kot mnogi naši infektologi skupaj, se opravičujem, če se motim. Vsekakor pa je bil v vrhu farmacevtske industrije, kar noben našin ni in nikoli najbrž ne bo, govorim za velikae pfizer in podobni.
Sicer se mi smilijo tudi lukati pa alenke, židani, fajonova, šarec in podobni v opoziciji in poziciji, ker zaradi dobrobiti in sekirancije zame kot navadnega državljana, ne spijo, menda imajo nekateri zaradi tega nočne more in take in drugačne težave, saj jim je skrb za mene pa navadnega državljana prva in edina stvar zaradi katere so šli v politiko. Ni jim mar zase pa za svoje vsakokratne politične, povezave, take in drugačne biznis povezave, nastavljanje svojega kadra po klanovskem ali žlahtničnem načelu. Ne, oni tega ne počnejo, so samo in izključno na oblasti zame , za moje dobro in to že 30 let. Zato je tudi zdravstvo v tako dobri kondiciji, da čakam na napotnico 2 ali tri leta ali pa sploh ne pridem na vrsto. Zato so tudi druga področja države tako super urejena, da imamo mi navadni državljani toliko koristi od vsega in smo srečni in zadovoljni.
No pa bom vseeno volil g Stavanoviča, čeravno s emi kot rečeno, opozicijski smilijo in čeravno je imel gospod pred mano toliko za povedati o njemu
se pa nazaj in vnaprej opravičujem gospodu, ki je to pisal, velja tudi za moj posebni prispevek volil bom zorana stevanoviča, ker sem dejal da gre najbrž za razočaranega prisklednika. po tehtnem premisleku mislim, da gre za političnega tekmeca, sicer pa nikje rnisem izpostavil trditve ampak samo svoje osebno prepričanje in ni bilo mišljeno ot žalitev.
oj triglav tvoj dom kako si krasan. ali g janez že pripravljajo povračilne ukrepe zaradi padlega zkona o javnem redu o triglav vaš dom kako si krasan
Forum je zaprt za komentiranje.