PROTEST SLOVENIJA PRAVKAR
Hinavec, 29.09.2021 ob 18:42
Darwin394, 29.09.2021 ob 18:38
Hinavec, 29.09.2021 ob 18:36
Butec. Kritike ne sprejmeš, kot ponavadi. Samovšečni socialc, brez bontona.
Tvoja kritika mi toliko pomeni, kot bi se mi drek, ki ga poserjem bunil zakaj ga serjem in ga ne zadržujem v sebi.
Logično, saj si poln samega sebe. Na gobcu. Dreka.
Ma ja, lej, uni LUDI je bil svojga dnarja vreden, res je, ampak piizda, ko je bilo treba it v akcijo, je pa šel. Dejansko je živel tisto, za kar se je boril in s tega vidika je bil spoštovanja vreden. Tale Darwin in un Robi sta pa zgolj papka, kot je un gor napisal, klovna ki sam po tipkah klofata in doživljata mokre sanje, ko jih narod popljuva, pa še enkrat mokre sanje, ko pljuvata nazaj. To je ves domet.
hahaha haha, 29.09.2021 ob 18:55
Ma ja, lej, uni LUDI je bil svojga dnarja vreden, res je, ampak piizda, ko je bilo treba it v akcijo, je pa šel. Dejansko je živel tisto, za kar se je boril in s tega vidika je bil spoštovanja vreden. Tale Darwin in un Robi sta pa zgolj papka, kot je un gor napisal, klovna ki sam po tipkah klofata in doživljata mokre sanje, ko jih narod popljuva, pa še enkrat mokre sanje, ko pljuvata nazaj. To je ves domet.
Ludi je pa legenda stari e. Res je lud, sam ma jajca e.
Janez315, 29.09.2021 ob 21:31
Cel dal lajate. Bevskate ko stekli psi. Lej kaksne pisete.
Prav low blow. Ker se bo nizje spustil. In to ste izobrazeni ugledni pismeni akademski ljudje? To je ta cepilska intelektualna superiornost? Pa še na Levcu nimajo takšnih.
Low blow za koga? Darmuna? Zanj ne obstaja dovolj nizek udarec.
Za koga, 29.09.2021 ob 22:09
Low blow za koga? Darmuna? Zanj ne obstaja dovolj nizek udarec.
Tebi se pa vidi, da si jo moral kdaj po pički dobit od mene ali pa je pičko raje meni “dala” kot tebi. Nekaj more s tabo bit narobe @Darmun, @Dejstvo je in milijon drugih entitet
Ob prizorih včerajšnjega pustošenja po Ljubljani je na mestu tudi vprašanje, kdo ima na delovni dan med 13.00 in 18.00 čas hoditi po (avto)cesti in tistim, ki imajo za sabo 8 ur dela onemogočati mirno in varno pot domov … Odgovorite si sami.
In vemo tudi, kdo ima čas cele dneve tule zlivat svoje frustracije…
vprašanje na mestu, 30.09.2021 ob 07:47
Ob prizorih včerajšnjega pustošenja po Ljubljani je na mestu tudi vprašanje, kdo ima na delovni dan med 13.00 in 18.00 čas hoditi po (avto)cesti in tistim, ki imajo za sabo 8 ur dela onemogočati mirno in varno pot domov … Odgovorite si sami.
In vemo tudi, kdo ima čas cele dneve tule zlivat svoje frustracije…
Samo Repliko poglej pa ta ima čas 24 ur na dan viseti na MON.
Forum je zaprt za komentiranje.