Protest Ljubljana danes-sedaj
darwindarko, 27.12.2021 ob 12:47
In vmes se slišijo bedaki,ki pravijo, pustite jih (ker jih nagovarjajo) saj samo opravljajo svoje delo.
STE ŽIVE PRIČE ABSURDU ZLOBI IN NEUMNOSTI TER ŽIVE PRIČE OBSTOJU STVARTSVA IN NJEGOVE RESNICE
Ravno gledam. Ta Vodušek ne bo posnel tako kot je treba, ker je bil Janšev potrčko. Ljudje pa namesto da se smejejo in snemajo, bi kaj povedali kot se šika.
Grenivka422, 27.12.2021 ob 12:58
Ravno gledam. Ta Vodušek ne bo posnel tako kot je treba, ker je bil Janšev potrčko. Ljudje pa namesto da se smejejo in snemajo, bi kaj povedali kot se šika.
Saj poizkuša snemati čim bolj dejansko. Večkrat pogledam, kako snema in ni videti, da bi namerno kaj prikrival. Sploh pa tudi drugi snemajo in mnogo tega ne bo ostalo skritega.
darwindarko, 27.12.2021 ob 13:01
Saj poizkuša snemati čim bolj dejansko. Večkrat pogledam, kako snema in ni videti, da bi namerno kaj prikrival. Sploh pa tudi drugi snemajo in mnogo tega ne bo ostalo skritega.
Ma kaj jaz vem, sumljiv je ? se spomnim pred leti ko je JJ šel na Triglav, pa je Vladimir gor rinil za njim z eno mini kamero in mu lezel v rit ?? njegovo top TV redko pogledam, grem pa na njegovo spletno stran, tudi Požarja z rezervo berem, gledam ne. Škoda mojih lepih oči za te norce ??
darwindarko, 27.12.2021 ob 12:23
Nič novega Darko, samo klošarji se spet zbirajo… Saj veš, socialkarji, te so v ljubljani zbrani na kupu..
hansa, 27.12.2021 ob 13:47
Nič novega Darko, samo klošarji se spet zbirajo… Saj veš, socialkarji, te so v ljubljani zbrani na kupu..
Saj je v redu, če se človek poheca in veselje širi ampak resnično ti povem, da te bo minil vsak smeh in vsak hec.
Veš kako največji upor proti lažniku nastane?
Ne s tistimi, ki od začetka vedo, da se jim laže ter se nad njimi seje teror temveč s takimi, kot si ti.
Ti boš med njimi,ki se bodo za resnico borili z vsem kar imajo in bodo imeli.
Zapomni si moje besede,ker resnica ti jih piše.
Ko dan uresničitve moje napovedi tebi bo prišel ti bo tako spoznanje, kot moč in uteha.
Morda zaradi letnega časa, teme … Hm. Ne vem sam razmišljam. Nekdo je gor napisal, da so ti ljudje klošarji, socialkarji in da naj se jih zmeče v Ljubljanico. Sram vas je lahko za takšne nizkotne izjave. Človekov stan je tudi pogojen s to lažjo. Marsikdo nima ali ne more imet službe. Vsaka žalitev do sočloveka je odraz njega samega. Delitev in žalitev, spri in vladaj, ali kako že?!
Grenivka422, 27.12.2021 ob 14:29
Morda zaradi letnega časa, teme … Hm. Ne vem sam razmišljam. Nekdo je gor napisal, da so ti ljudje klošarji, socialkarji in da naj se jih zmeče v Ljubljanico. Sram vas je lahko za takšne nizkotne izjave. Človekov stan je tudi pogojen s to lažjo. Marsikdo nima ali ne more imet službe. Vsaka žalitev do sočloveka je odraz njega samega. Delitev in žalitev, spri in vladaj, ali kako že?!
Za Kokoši in ostale
Forum je zaprt za komentiranje.