Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Protest

Protest

Dokler ne bo šleparjev pa kmetov  s cisternami, nima smisla. Sploh  pred praznim parlamentom.

Odgovor na objavo uporabnika
robi567, 14.09.2021 ob 15:17

yram, 14.09.2021 ob 14:58

Robi567, 14.09.2021 ob 14:42

Vi ste že propadli umsko, če podpirate ves ta zločin nad človeštvom.

Lej robi, tako pac je. V dani situaciji delas tisto kar lahko in ne tisto cesar ne mores, bi pa zelel..  Pes je skoraj zajca ujel ti ne pomaga. Situacija je taka  kot je in tega rezima si nisem jaz spomnila, prisilit ljudi k cepljenju ne mores (tudi ce lahko tega nikol ne bi naredila, ker to ni moja stvar, imam dovolj svojih skrbi in se v tuje ne vtikam). Pac se bojo testirali, ce hocemo delat.  Tudi tega bo enkrat konec, ker nic ni vecno.

Ne pravim, da si se ti spomnila tega režima. Pravim le, da ste  ljudje neumni, ker podpirate nezakonit in protiustaven režim, ob tem pa pričakujete, da bo bolje.

Bolj podpirate fašizem, bolj se fašizem širi te povečuje teror nad ljudmi.

Namesto, da bi pomagali ustaviti nasilje ter zločin nad človeštvom.

Od ljudi pričakuješ, da bodo šli na ulice na podlagi nebuloz neke Bidarjeve?

Ti se sploh ne zavedaš, da večina ljudi še kako verjame v ta virus, ne strinja pa se z ukrepi.  E, dragi moj, ko boste presegli neumnosti o neobstoju virusa, boste pa nabrali ljudi, prej pa ne!

eh robi, 14.09.2021 ob 15:32

Od ljudi pričakuješ, da bodo šli na ulice na podlagi nebuloz neke Bidarjeve?

Ti se sploh ne zavedaš, da večina ljudi še kako verjame v ta virus, ne strinja pa se z ukrepi.  E, dragi moj, ko boste presegli neumnosti o neobstoju virusa, boste pa nabrali ljudi, prej pa ne!

Debilno fašistično. 🙂

V nebuloze in psihopatskim lažnivim politikom verjamete le debili.

Kaj tocno naj mi storimo.? V podjetju imamo doloceno st. ljudi. Ukrepov se drzijo vsi brez izjeme (maska, higiena, razdalja, celo prezracevalni sistem smo dali montirat) dodatne prostore, ki so bili namenjeni oddajanju (pac tu bomo popusili ker ne bo denarja od najema, ampak bolje to kot da se kdo kovid fase, hvala jaz to ne bi vec gledala, ker ni lahko za gledat, ko se nekdo matra) smo zapolnili tako, da je vsak sam. Ne podpiramo nobene diskriminacije cepljen, necepljen. Cepljeni se prav tako pazijo (sva imela lastno izkusno kako zboli tudi cepljen) kot necepljeni, necepljeni se pa pac se testirajo. Drugih razlik ni. Moramo delat, ljudje rabijo placo ves Robi, imajo otroke za prezivljat  in stroske za placevat.  Ne gre to tako enostavno.

robi567, 14.09.2021 ob 15:36

Debilno fašistično. 🙂

V nebuloze in psihopatskim lažnivim politikom verjamete le debili.

No, če je pa tako, pa ne jokcaj, da ni upora.  Ga ne more biti, dokler boste nabijali o tem, da virusi ne obstajajo.  Bo treba dat folijo na glavo in počakati, da se večina prekuži, tudi ti boš na vrsti.

Debilno le nabijaš o tem, da pametni ne obstajajo.

Ne vem če bodo ti protesti učinkoviti… ampak naj necepljeni ostanejo samo en dan doma, pa da vidimo kdo bo delal pametnjakovičem.

robi567, 14.09.2021 ob 15:13

(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=256320623023484&set=p.256320623023484&type=3)

Žan Plemeniti?  Q Anon trol te je nategnil?

Jao Robiiiiiiiii

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close