Protest
Protest, 14.09.2021 ob 10:52
Kdo gre danes na protest v Lj ob 18:00?
Noup, ne pridem. Ker itak vam bodo proteste ugrabili. In potem bo glavni lik zopet neki “Pavliha”. ?
Podpiram in delujem pa na osebi ravni. Državljanska nepokorščina, bojkot in jebanje v glavo vseh nacijev, fašijev in komijev.
Hahaha.
Takole: imate dve možnosti, odvisno katera sekta vam je ljubša.
Prva sekta, katero vodi bivša Šiškova jebačica Anica bo jutri ob 18h (kje, ne vem).
Druga sekta pod vodstvom Ugrabljenega majorja pa bo izvajala komedijo v Tivoliju jutri od 9. ure dalje, nadaljevala pa vsak dan dokler ne bodo zrušili oblasti, podrli Tivolski grad in tam zgradili Plečnikovo Katedralo svobode.
Nobenih protestov ni treba. Treba je samo pameti. Slej ko prej bo tega konec. Vladajoci so na delodajalce prelozili vso odgovornost glede preverjanja ali delovec izpolnjuje koronske pogoje (sori to ni delo delodajalca, nismo mi inspektorji) . Lepo so se ognili vseh obveznosti in odgovornosti in jo naprtili nam.Midva sva po temeljitem razmisleku prisla do ugotivitve, ce ze morava zagotoviti testiranje pa imejmo vsi nekaj od tega, midva crno na belem da so uradno testirani, zaposleni pa test, ki velja tudi izven sluzbe. 2x na teden bojo sli na hitrega, dobili bojo uradno potrdilo, ki je uporabno tudi izven sluzbe. Nama ne bo mogel nihce ocitati, da se niso dobro samotestirali ali da jih nismo kontrolirali, oni bojo imeli pa strosek manj, midva pa tudi nekaj od tega, ker ga bova lepo uveljavila v stroske. Nisem zasledila da je kak zakon ki to prepreci, niti da kje izrecno pise v zakonu, da to ni moznost zaradi korone. Volk sit, koza cela, drzava pa pac ne bo dobila 2x zasluzka kot to planira- evo vam debela ku…(delodajalec in se ekstra zaposleni) Se pravi jaz bom kupovala teste, ki ne veljajo nic delovcu izven firme (na koncu se bo se kdo vtaknil, da se niso dobro samotestirali ali bog ne daj, da smo goljufali) tako imamo vsi crno na belem, da smo naredili vse kot je treba, zaposleni pa potrdilo, ki velja tudi za pumpo, trgovino, zdravnika itd. Nic jim ne zaupam vladajocim, sumljivo mi je to samotestiranje zaposlenih, kjer vsa odgovornost pade na delodajalca. Bog ve kaj planirajo, itak so vse miljarde pognali, si bojo ze kaj izmislili, da bi nas iz gospodarstva na koncu obrali s kakimi kaznimi in ocrnili, koga pa bojo, vzames tam kjer je, gospodarstvo je itak molzna krava.
yram to je vse lepo in prav, ampak iskanje varuške 3 na teden, prevoz na mesto tesitranja in pa 2+h čakanja v vrsti jim boš tudi plačal/plačala?
Oz pri nas je testiranje itak dopoldan med 8 in 12 uro, 1x tedensk popoldan, v soboto sploh ne.
Jaz se raje samotestriram za službo. Tisti PCT za ostale stvari pa si naj lepo nekam vtaknejo. Po špecerijo bom poslala cepljeno taščo, tankala na pumpi, ki ima možnost plačila zunaj s kartico, ostalega pa ne rabim.
nima veze, 14.09.2021 ob 14:22
yram to je vse lepo in prav, ampak iskanje varuške 3 na teden, prevoz na mesto tesitranja in pa 2+h čakanja v vrsti jim boš tudi plačal/plačala?
Oz pri nas je testiranje itak dopoldan med 8 in 12 uro, 1x tedensk popoldan, v soboto sploh ne.
Jaz se raje samotestriram za službo. Tisti PCT za ostale stvari pa si naj lepo nekam vtaknejo. Po špecerijo bom poslala cepljeno taščo, tankala na pumpi, ki ima možnost plačila zunaj s kartico, ostalega pa ne rabim.
Jaz vladi ne zaupam niti 0.000001%, nekaj pripravljajo.
Prevec lepo se slisi to “samotestiranje”, da bi bilo res in vse kar se prelepo slisi ni res. Cakam samo se, da zaprejo sole z izgovorom da samotestiranje ne deluje (tudi to smrdi in slej ko prej se bo pokazalo, da je temu tako), sledi pa gospodarstvo. Taka strasna epidemija, ljudje se bojo pa sami testirali in slo se bo na zaupanje.? Pa ja de ja. Smrdi. Testiras se lahko tudi tako, da ti pokaze negativno :)))
Glede varusk to pa ni moja stvar. To se mora pa vsak zase pobrigat. Mi lahko spremenimo kako uro, ce je mogoce – toliko gres lahko na roko, vec pa ne.
Mi bomo imeli lepo crno na belem, ce ima pa se delavc nekaj od tega pa tudi fino.
Pri nas se bojo testirali 2x tedensko in se strinjajo, pritozil se ni nihce .Ni tak strosek da ga ne bi podjetje zmoglo. Ce se bo dalo kdaj tozit drzavo, imam vse dokumente. Jaz sem pripravljena na vse. Ce to ne bo moznost pa tud ok. Propadli zarad tega ne bomo.
Eden izmed redkih politikov, ki uporablja zdrav razum.
(https://www.facebook.com/1504547499764434/posts/3036460609906441/)
Lej robi, tako pac je. V dani situaciji delas tisto kar lahko in ne tisto cesar ne mores, bi pa zelel.. Pes je skoraj zajca ujel ti ne pomaga. Situacija je taka kot je in tega rezima si nisem jaz spomnila, prisilit ljudi k cepljenju ne mores (tudi ce lahko tega nikol ne bi naredila, ker to ni moja stvar, imam dovolj svojih skrbi in se v tuje ne vtikam). Pac se bojo testirali, ce hocemo delat. Tudi tega bo enkrat konec, ker nic ni vecno.
yram, 14.09.2021 ob 14:58
Lej robi, tako pac je. V dani situaciji delas tisto kar lahko in ne tisto cesar ne mores, bi pa zelel.. Pes je skoraj zajca ujel ti ne pomaga. Situacija je taka kot je in tega rezima si nisem jaz spomnila, prisilit ljudi k cepljenju ne mores (tudi ce lahko tega nikol ne bi naredila, ker to ni moja stvar, imam dovolj svojih skrbi in se v tuje ne vtikam). Pac se bojo testirali, ce hocemo delat. Tudi tega bo enkrat konec, ker nic ni vecno.
Ne pravim, da si se ti spomnila tega režima. Pravim le, da ste ljudje neumni, ker podpirate nezakonit in protiustaven režim, ob tem pa pričakujete, da bo bolje.
Bolj podpirate fašizem, bolj se fašizem širi te povečuje teror nad ljudmi.
Namesto, da bi pomagali ustaviti nasilje ter zločin nad človeštvom.
Forum je zaprt za komentiranje.