Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Protest

Protest

Kdo gre danes na protest v Lj ob 18:00?

Odgovor na objavo uporabnika
Protest, 14.09.2021 ob 10:52

Kdo gre danes na protest v Lj ob 18:00?

GREMO

Ve se kdo!!!

Smo si organizirali prevoz, pridemo.

Nova stranka, nova priloznost.

Pridem ❤️

Ajde, 14.09.2021 ob 10:56

GREMO

Ja jaz jih mam tudi dovolj.. Da se naj testiram da grem tankat haha….

Nimajo pojma

Cepljenji zbolevajo, bedarija.

Cim vec protestov.

Podpiram.

Jaz vsekakor.

Ma itak da pridem. Da se srat ne mores it brez da ti nekdo trobi da se idi cepit.

Slovenija nima niti s, od samostojnosti! Prodane duše so nas prodale masonom, ki hočejo zatreti, vse, kar je nematerialno,  razumno, pošteno, tolerantno…….

Vojska ljudi, ki je dobra samo kot delovna sila, in davkoplačevalec.Antiparaziti vseh dežel združimo se!

Ja res je. Vseeno je vredno poskusiti

Jaz sem takoj za.. Samo prevoz si se urejam

Ti sprasujes najvecje seronje na tem planetu, kdo pride zvecer strajkat. Saj ne morem verjet.

Jaz pridem v kolikor mi bo uspelo najti varusko za otroke.

Želim vam, da bi se vas veliko zbralo. Predvsem zato, da boste imeli seštevek skupnih lQ-jev blizu 100.

pravi Slovenec, 14.09.2021 ob 11:39

Jaz pridem v kolikor mi bo uspelo najti varusko za otroke.

25eurov na uro. Nisem cepljena, niti testirana, pa tudi covida nisem imela. Imam svoj prevoz, kilometer vožnje od mojega doma do tebe 41 centov.

Zelooo podpiram proteste.Proti vladi,proti covid ukrepom,proti prisilnemu cepljenju…ampak žal moram iti delat v trgovino,kjer se moramo samotestirati,od jutri naprej pa ne vem ali bom splih še šla na šiht saj se ne morem vozit z javnim prevozom,ker se ne bom še dodatno testirala še manj pa cepila!

Upam da se vidimo!!

Stop pct, 14.09.2021 ob 11:47

Zelooo podpiram proteste.Proti vladi,proti covid ukrepom,proti prisilnemu cepljenju…ampak žal moram iti delat v trgovino,kjer se moramo samotestirati,od jutri naprej pa ne vem ali bom splih še šla na šiht saj se ne morem vozit z javnim prevozom,ker se ne bom še dodatno testirala še manj pa cepila!

Vemm.. Bedarija.. Res grozno kaj delajo.. Pa delijo narod na pol da se naj med sabo pokoljemo da bojo oni meli mir.

Ugabnezni!

Ne.

Nastejte mi proteste v zadnjih par letih, ki so ucinkovali, pa pridem.

priiidemmmmm!!!!!!!

Gre kdo iz maribora?

Replika541, 14.09.2021 ob 11:52

Ne.

Nastejte mi proteste v zadnjih par letih, ki so ucinkovali, pa pridem.

Vedno, ko je narod na veliko protestiral, tako ali drugače, je mafija omilila svoja fašistična pravila.

robi567, 14.09.2021 ob 11:55

Vedno, ko je narod na veliko protestiral, tako ali drugače, je mafija omilila svoja fašistična pravila.

Res je. Zato pa nas mora bit cim vec.

Za slovenijo. Za sebe.

Pridem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close