prostovoljno delo
Zivjo!
O eni moznosti prostovoljnega dela sem pisala vceraj, imam pa se nekaj internetnih naslovov kje dobis vec informacij. Ce te zanima, mi pisi: simonakemperle@hotmail.com.
vem za čisto $ free prostovoljno delo.čiščenje smeti v naših gorah.
na erjavčevi koči kjer sem bil za vse svete ( sem se vračal iz slemena ) firma zbira naslove za akcijo za čiste gore.
jaz pa mislim predvsem neformalno srečanje dopisnikov foruma, en dan, brez ideologije, društva most ali podobno, in zvečer bi bil dober občutek da smo za slovenske gore nekaj naredili.
sicer pa – izogibajte se kakršnemu koli plačevanju za prsotovoljno delo in au pair.že boste da greste kivije obirat v novo zelandijo ali jabolka v italijo.
ZAKAJ BI DRUGI SLUŽILI Z VAŠIM $ FREE DELOM?
zivjo!
napisala si, da te zanima neki o prostovoljnem delu in o aupair. glede prostovoljnega dela nimam kej velik informacij, glede aupair pa ti lahk povem, da sem letošnje polete počitnice šla v Anglijo in tam 2 meseca delal kot aupair.
Če te zanima še kaj več, npm. kako do najboljše agencije, kako se prepričat glede družine, pa prjatli, ….v glavnem ce te kej konkretno zanima mi piši na email:nadja_nadia@yahoo.com
aja, men je bla izkušnja aupair v angliji ena najlepših izkušenj v življenju:)
Ej, Matjaz, za kolk casa pa to je? Mene je to ful zanimalo ze leta nazaj, v studentskih letih, in sem ugotovila enako kot Karla, namrec da moras ful placat za izobrazevanje in vse stroske, da lahko pomagas… Sem pa nasla kasneje na internetu eno organizacijo za raznovrstna prostovoljna dela, ce koga zanima, si lahko pogleda stran (www.unv.org). Lepe praznike vsem!
Sorry, napakca. Stran je http://www.workingabroad.com.
Forum je zaprt za komentiranje.