prostor za rojstni dan na Obali
Pozdravljeni,
vesela bi bila kakšne informacije, kje na Obali bi lahko moj 9-letnik skupaj z nekaj prijatelji (10-12) praznoval svoj rojstni dan v decembru. Stanujemo v majhnem stanovanju, zato domače praznovanje odpade. Bowling in Oslarija v Plantu Tuš mu nista všeč, prav tako ne organizirane zabave z animatorji. Idealno bi se mi zdelo, če bi bil kje kak prostor z manjšo telovadnico, kjer bi lahko morda igrali kakšno igro, v predprostoru pa bi bil prostor za druženje, za pico in torto. Pozna morda kdo kaj takega na Obali, kar bi se dalo najeti?
hvala
Portorožanka
– Pizzeria Primavera v Kopru oddaja en ločen prostor
– ravno tako v Kopru, se je odprla ena Mavrične soba (čevljarska ulica) ne vem pa kako in kaj ponujajo, ker je relativno na novo in nisem še uspela preverit :))
– včasih se je dalo dogovoriti tudi v stari italijanski šoli v Izoli da so ti oddali par učilnic, imajo tudi izhod na dvorišče
….kaj več pa žal ne vem:( ….mi smo še v letih ko je Oslarija zakon 🙂
poskusi še pri društvu Sonček. v hrvatinih imajo 2 počitniški hiši, ki sta v uporabi predvsem spomladi in poleti, ko gostujejo člane na počitnicah, med letom pa hiški oddajo tudi v take namene – roj.dnevi, obletnice, …
lahko pa še poskusiš recimo v krajevni skupnosti sv. anton ali pobegi – ob obeh dvoranah imaš pizzeriji/gostilni, kjer se lahko dogovoriš za hrano in mogoče postrežbo (ali pizze v škatlah odneseš v dvorano. mi smo tako dobili v uporabo prostor, res pa je, da smo krajani ene omenjenih skupnosti, tako da preveri.
v pobegih je gostino pred dnevi prevzel Damjan (un, ki je kuhal na TV)
mi tako, 12.11.2012 ob 13:19
Bowling v Ankaranu
Debeli Rtič
Plesna šola Latino (ne vem, če še)
Gasilski dom Dekani
OŠ Anton Ukmar (telovadnica)
No, mi smo letos sicer rezervirali v Pizzerii Primavera, prav tako v decembru 🙂
poskusite in se splača najem placa v grinjanu pri kampelu zelo dobra ponudba za žurke meni je bilo zelo dobro imaš bazen zelenico plac za roštilj muzika zelo lepo in kul plac res in poceni
Anonimno 10871, 28.05.2021 ob 13:30
poskusite in se splača najem placa v grinjanu pri kampelu zelo dobra ponudba za žurke meni je bilo zelo dobro imaš bazen zelenico plac za roštilj muzika zelo lepo in kul plac res in poceni
A to za odrasle ali za otroke, namig kje je to, pri komu?
Forum je zaprt za komentiranje.