prostitucija v Slo
preveč, 20.08.2025 ob 13:50
Preveč.Aprila smo ugotovili,da je v našem bloku 5 stanovanj kjer so prostitutke in prostituti.Nisem si mislil,da toliko žensk hodi k prostitutom.
Mi imamo kozmetični salon in se tudi pogovarjam z znankami ki imajo salone in same povedo da dnevno imajo ogromno povpraševanj za erotične masaže,sex,..
Folk je zmeden in nepismen,ampak kar pokličejo in težijo.
Anonimno 7856, 21.08.2025 ob 12:39
Tolk je prostitucije in konkurenčnosti da zdaj že za 20 eur dobiš drk,bj,za 40 sex in analc.Tudi elitni prodtituciji pada cena.
Moje stranke pri meni zastonj dobijo,seveda tiste ki si želijo.Ponavadi skoraj vse še hočejo še happy end ali pa da jim jo poližem.
Anonimno 5114, 21.08.2025 ob 17:08
Najlažje prideš do ogromno denarja.Povpraševanje se je potrojilo.
Ja, zakaj pa potem tako malo tipov v tem? Če je simpl in super zaslužek? Pa kolkr mi znano tipi še več računajo.
Tist nepismen gor pa za 40e hodi k z aidsom okuženim zadrogirankam.
In ja tega je veliko. Vedno bilo. Ampak povpraševanje je vedno večje. Ker ti tipi sedaj niso nič od nič. Kdo se jih bo zastojn dotikal. Ne znajo nič razen po ekranu si bejbo kao naklikat. Nesposobno do amena. In pol pač plača da si domišlja da seksa. Kaj je seks se jim sanja ne.
Imam masažni salon,zaradi povečanega povpraševanja sem začel izvajat erotične masaže in zaposlil maserko.Ko sem objavil oglas,se mi je prijavilo 273 žensk in nekatere so celo poročene.Cene se gibajo med 50 eur in 100 eur za 30 minut,termini polni.Večinoma je moških strank.Jaz imam nekje okrog 8 žensk vsak dan,ona okrog 12 moških dnevno.Najboljši posel je prostitucija.
Happy end, 22.08.2025 ob 09:27
Imam masažni salon,zaradi povečanega povpraševanja sem začel izvajat erotične masaže in zaposlil maserko.Ko sem objavil oglas,se mi je prijavilo 273 žensk in nekatere so celo poročene.Cene se gibajo med 50 eur in 100 eur za 30 minut,termini polni.Večinoma je moških strank.Jaz imam nekje okrog 8 žensk vsak dan,ona okrog 12 moških dnevno.Najboljši posel je prostitucija.
50e za drkat kurac? To je veliko denarja? 4 kurce na dan minimalno da prideš do neke povprečne plače. Patetično. No če si nesposoben drugače služit pa super za vas. Vsak pač svoje sposobnosti proba vnovčit.
Forum je zaprt za komentiranje.