Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prosti čas pred in v vezi

Prosti čas pred in v vezi

Ti kar uživaj, vendar moje izkušnja v razmerjih so samo pozitivne. Ne vem od kod ti druge informacije. Kot kaže, ljudi prehitro sodiš, zato ti bo res lažje bit sami.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi to je res. Lahko bi. Saj nihče ne pravi, da si vsega ti kriva.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne samo, da bi jo kdaj pa kdaj, ampak bi to počel pogosto in z veseljem. Ampak kaj naju zdaj briga on?
Nekako imam občutek, da ga ne zapuščaš samo zaradi tega…??

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Se strinjam. Glede na to, da si tudi sama zaposlena, koti si že prej napisala, ti je v vsakem primeru naložil preveč dela.[/quote]

Glede Marka si imel prav :).

Se strinjam. Glede na to, da si tudi sama zaposlena, koti si že prej napisala, ti je v vsakem primeru naložil preveč dela.[/quote]

Glede Marka si imel prav :).[/quote]
Nekdo ti želi, da uživaš, ti se mu pa posmehuješ. Zakaj?

LoL, lejtega obupanca. Lepo mu je napisala, da se ne misli več ukvarjat z njim, ta ji pa še kar postavla nova vprašanja :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tebi tud, če nihče ne odpisuje, kar pišeš. Ti bi lahko predaval in drugi bi te poslušali. Si razmišljal? :))

Takšnega pa ni. 🙂

V vsakem odnosu nekaj pridobimo, a hkrati izgubimo….

Takšnega pa ni. 🙂

V vsakem odnosu nekaj pridobimo, a hkrati izgubimo….[/quote]

problem nastane ker velikokrat izgubljamo več kot pridobimo 😀

oz je ravno tista iluzija ki premine po nekaj časa… prvi se nam zdi da pridobivamo potem pa ko dobimo vse kar smo želeli pa počasi vidimo da več dajemo (oz se tako počutimo) in hočemo ven potem spet dobimo svobodo in po nekaj časa spet hočemo nazaj…

začaran krog 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Takšnega pa ni. 🙂

Se ne bi strinjala s tem, da v odnosu nujno izgubimo svobodo. Jaz sem v vseh odnosih pridobila na svobodi. Ne zgolj, da sem lahko počela, kar sem želela, ampak je bil tudi tam nekdo, ki me je spodbujal, da se poskusila še kaj več (kar si sicer sama ne bi upala), in ki me je lahko kdaj “nadomestil”, če se si želela početi še kaj drugega, kar sicer ne bi mogla, ker se mi časovno ne bi izšlo…

Takšnega pa ni. 🙂

Se ne bi strinjala s tem, da v odnosu nujno izgubimo svobodo. Jaz sem v vseh odnosih pridobila na svobodi. Ne zgolj, da sem lahko počela, kar sem želela, ampak je bil tudi tam nekdo, ki me je spodbujal, da se poskusila še kaj več (kar si sicer sama ne bi upala), in ki me je lahko kdaj “nadomestil”, če se si želela početi še kaj drugega, kar sicer ne bi mogla, ker se mi časovno ne bi izšlo…[/quote]

res?

PRIDOBILA si svobodo?

A prej nisi smela se dat dol z vsakim ki bi ti potencialno bil za seks zdaj pa v odnosu pa to lahko počneš….

lol

kere streljate eni kot da je ključ do svobode ZVEZA 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Takšnega pa ni. 🙂

Se ne bi strinjala s tem, da v odnosu nujno izgubimo svobodo. Jaz sem v vseh odnosih pridobila na svobodi. Ne zgolj, da sem lahko počela, kar sem želela, ampak je bil tudi tam nekdo, ki me je spodbujal, da se poskusila še kaj več (kar si sicer sama ne bi upala), in ki me je lahko kdaj “nadomestil”, če se si želela početi še kaj drugega, kar sicer ne bi mogla, ker se mi časovno ne bi izšlo…[/quote]
Če prav razumem, je tebi pri tipih še najbolj všeč, da s ravnajo s tabo, kot z majhno punčko ? Mogoče tudi iz tega razloga stopiš v novo razmerje, ker se sama drugače ne bi bila sposobna znajti ? Ker to, da nekdo izjavi, da je v odnosih pridobil na svobodi je en velik WTF, moralo bi biti ravno obratno.

Takšnega pa ni. 🙂

problem nastane ker velikokrat izgubljamo več kot pridobimo 😀

oz je ravno tista iluzija ki premine po nekaj časa… prvi se nam zdi da pridobivamo potem pa ko dobimo vse kar smo želeli pa počasi vidimo da več dajemo (oz se tako počutimo) in hočemo ven potem spet dobimo svobodo in po nekaj časa spet hočemo nazaj…

začaran krog :D[/quote]
Res je iluzija. Reče se ji zaljubljenost. Ljubezen ni enako temu. Tam pride do izraza pravi obraz človeka. Zaljubljenost lahko doživi vsak, ljubezen je pa nekaj višjega, ampak zaljubljenost je le neke vrste povabilo oziroma motivacija, da se naučimo ljubiti. Če se ti zdi, da več izgubiš, kot pridobiš, potem to res ni ljubezen.

Takšnega pa ni. 🙂

Za ohranjanje odnosa je prej ali slej nujno prilagajanje.
Je pa pomembno razmerje med tem kaj pridobimo in kaj izgubimo. Če je tega več kar pridobimo, potem nekih prilagajanj in izgub svobode niti ne opazimo. Ker so v senci zadovoljnega odnosa.

ker se mi ravno da

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Dela se ne delijo, še posebej, če nekaj delaš iz ljubezni do sebe in ostalih bližnjih oseb.
Tudi zahtevati ne moreš, tudi pričakovati ne smeš, če se mi kak dan ne da kuhati, pač ne bom zato kuhala, ne bom pa tudi zahtevala, ne bom zato pričakovala, da bo takoj skočil in potem po možnosti še kake pol ure, apa cel dan sikala njemu, bodisi na forumu ali kar tako malo sama sebi od znotraj, kok je lahko tok sebičen, pa kaj mi je bilo tega treba itd….
Na koncu, ko si tok razkurjena, zy3b3š še tisto ubogo kosilo, apa večerjo tako kot vse drugo v življenju, če ne počneš iz ljubezni in kaj ti bo potem svoboda, kaj ti bo, če jo nimaš s kom deliti…. :/

Ti samo skači in beži na polno v svobodo, po dovolj ravnem in ravno prav širokem polju, to počnejo samo zajci in zajklje … ;D

Dela se ne delijo, še posebej, če nekaj delaš iz ljubezni do sebe in ostalih bližnjih oseb.
Tudi zahtevati ne moreš, tudi pričakovati ne smeš, če se mi kak dan ne da kuhati, pač ne bom zato kuhala, ne bom pa tudi zahtevala, ne bom zato pričakovala, da bo takoj skočil in potem po možnosti še kake pol ure, apa cel dan sikala njemu, bodisi na forumu ali kar tako malo sama sebi od znotraj, kok je lahko tok sebičen, pa kaj mi je bilo tega treba itd….
Na koncu, ko si tok razkurjena, zy3b3š še tisto ubogo kosilo, apa večerjo tako kot vse drugo v življenju, če ne počneš iz ljubezni in kaj ti bo potem svoboda, kaj ti bo, če jo nimaš s kom deliti…. :/

Ti samo skači in beži na polno v svobodo, po dovolj ravnem in ravno prav širokem polju, to počnejo samo zajci in zajklje … ;D[/quote]
To, da ti nekdo teži vsak dan, da mu skuhaš kosilo, opereš posodo, pometeš sobo, ko bi na drugi strani tudi sam lahko kaj prispeval k temu, ti s takšnim obnašanjem prav tako ne izkazuje nobene ljubezni. Ne rečem, da bi bla punca nezaposlena in ves dan presedela doma pred tvjem, to bi znalo marsikaj spremenit, tako pa še naprej vstrajam pri svojem mnenju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close