Prosti čas in spoznavanje
Sem absolventka-ki je predkratkim nehala zvezo s fantom:-((Malček sem zgubljena in velikokrat se počutim osamljeno,ma včasih panika zgrabi, če bom sploh kdaj spoznala tistega ta pravega in kje naj bi ga…V lokalih, diskotekah po moj no go.Na faxu sem bolj malo, ker ga je že praktično konec, pa nikali se nisem družila preveč s sošolci, velik generacij sem zamenjala, ker sem imela kar nekaj časa težave z zdravjem, pa še veliko sem delala poleg študija.Glede športa,hodim na aerobiko, kjer so spet sam babnce…Kje ste pa vi spoznali/le svoje sončke???(drugače sem precej komunikativna in družabna persona in nimam poblemov navezat stikov)
Ojoj, svetlookica!!
Jst sem pa mislil, da imamo samo deci take probleme :)))) ……sicer sem pa tut jst pred dnevi koncal svojo zvezo, tko da se lahko dobiva……… bova razmišljala, kje poštenga partnerja dobit….. :))) sploh si mi pa dala dobro idejo!!! Grem na Aerobiko! Fantje! Gre kdo z mano na babe…….. oz. se opravičujem na aerobiko? :))))))
Ti sam ne obupuj……. na tem forumu sem jst zadolžen za to 🙂 Bo že kdo prletu. vedno je tko. Samo ne ta prvega zagrabit, ki pride mimo…… dost je tipov….. upam samo, da je dost tut žensk…….. for my sake :))))
Pet h kaki prjatlci na žur, al pa pet kdaj ven, pa boš vidla, da ni tko slabo!
LP
Remedy (samski; kontakti pod šifro: temnookec) :))
kr-ena:
če si se nasmejala ko me bereš……….. kolk bi se šele smejala, če bi me videla!!!!! :)))) Bi crknila od smeha ob pogledu na mene 🙂
heh…… me je punca pustila (ok, v resnic sva šla sporazumno narazen, sam sem slišal, da pri ženskah to bol pali :)))), pa si ravnokar vrtim tist komad: ’cause i’m a freek, i’m a weirdom……….
sam to je še dobr….. ko si bom začel vrtet komad: Cinca Marinca, pol bo pa zaf*kano ratalo :)))))
Ajdi, LP
Remedy
Ni čisto moja zgodba me pa spominja name-fanta imam to je pa tudi vse. Sej imam kolege (vsi fantje)s katerimi grem včasih na kavo se dobro razumemo, so pa prijatelji od mojega fanta.
Šolala sem se drugje, v mojem kraju, moji prijatelji iz mladosti so se porazgubili tako da nimam kakšne kolegice, prijateljice s katero bi klepetala na kavi…in res je da so na aerobiki večinoma starejše ženske:)
Punce smo pač punce:)
In jaz ki sem mislila da sem edina, ki se s tem ubada:)
Forum je zaprt za komentiranje.