Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev prošnja za zaposlitev

prošnja za zaposlitev

Napišite mi prosim spletno stran strani, kjer lahko prepišem prošnjo za zaposlitev na delovno mesto kuharja, Hvala

en nasvet, prijavo, ne prošnjo spiš sam/a, bo najbolj “zažgala”, tist kar je od nekje iz neta prepisano pa delodajalci poznajo in pol je vseen če ne pošlješ, ker itak ne boš nikamor prišla/prišel.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Gunnar, to rabim za eno delavnico , ki jo obiskujem preko urada za delo, tako, da je vseeno, če je prepisana.Svetuj mi prosim spletno stran,hvala Gunnar

tle maš vzorec splošne prijave, če se mal poigraš, ti najbrž ne bo delal problemov.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

To delavnico verjetno obiskuješ z namenom, da sestaviš svojo lastno prošnjo za pošiljanje in ne da pišiljaš tiste z neta. Gunar ima prav.

Hvala Gunnar. Sem vedela, koga moram vprašati.

jaz imam eno veliko prošnjo, a mi lahko pomagate kako napišem prošnjo za pripravništvo- tehnik zdravstvene nege. vsaka pomoč mi bo prišla prav! 🙂
zahvaljujem se vam za pomoč
lp, danijela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close