Prošnja za zaposlitev
Soseda si išče po porodniški službo. Prosila me je, naj napišem prošnjo, ker ne obvlada računalnika. Mislila sem, da bi ji jst napisala kr eno prošnjo za zaposlitev, potem bi se ona samo podpisala spodaj in pošiljala na naslove. Drugače mi bo visela za vratom non stop, sem pa vseeno predober človek, da bi ji na takšen način škodovala.
Kaj menite?? Je pa trgovka oz. prodajalka.
Ali bi bilo preveč grdo, da tam ko mora bit naziv podjetja oz. trgovine naredim črtice, pa potem ona napiše na roko naslov. Ali je bolš kr brez tega?
Mislim, da to ni pošteno. Prošnje morajo biti vedno drugačne, pač glede na tip zaposlitve, firme itd. Morajo biti vsaka nekaj posebnega, drugače niti na razgovor ne moreš priti. In biti morajo napisane od tistega, ki prosi. Iz prošnje se marsikaj da razbrati. Jaz bi ji svetovala, naredila en koncept,Ki ga potem lahko prilagaja glede na posamezno delo, ona pa naj potem na roke piše. Črtke, ki jih omenjaš so mimo. Itak mora napisati da računalnika ne obvlada, če ga npr. zahtevajo in da se je pripravljena priučiti.
Pač povej da ji lahko svetuješ, pomagaš, da pač ne boš vse prošnje napisala ti, ker nimaš časa. In s tem bi ji celo naredila medvedjo uslugo.
bi prav rada vidla osebo, ki je za 300 prošenj (kolkor jih je oddala moja soseda) šla vsako posebi pisat. dajte no…
zadeva je čist preprosta. prošnja ima itak nek osnovn okvir oziroma pravila kako se načeloma piše. tud podatki o šolanju se verjetno nebodo drastično spremenili(razen če se bo pe kej šla izobraževat itd). pač, ti ji napišeš eno prošnjo, in ji razložiš da ona pa lahko potem spreminja imena podjetij ter jih malo prilagodi, če bo to potrebno. ni pa teh popravkov takooo veliko, da bi blo treba kr novo prošno it pisat…
Forum je zaprt za komentiranje.