“prošnja” za prijateljstvo na FB – brez “prosim”Ja
hahaaaaaaaaa ja hvala, to je pa napredek, da bi se mi upal približat :))
nč posebnega tam ne iščem. vse moje “prijatelje” tudi osebno poznam, le vidimo se ne, ker so eni oddaljeni…
nisem nikol mela nekih silnih ambicij, da bi bila priljubljena. če me imajo tisti, k so mi blizu radi mi je čist ok, za vse ostale mi dol visi in enako njim zame – s tem sem popolnoma zadovoljna
javna hiša :))))))[/quote]
ahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa
no, jst privatna hiša. 🙂
crkneš!! sedi pet! leeeeeeeeeexi!! :))))))))))))))
Nimam potrebe odpreti FB profila in včasih zato tudi ne vidim svežih fotk, ki jih nekateri znanci objavljajo na njem. S prijatelji se skušam videvati v živo (čeprav z nekaterimi bolj poredko), mi pa zadošča tudi telefonski ali mail kontakt za tisto, o čemer želim poklepetati z njimi.
‘Prošnje za prijateljstvo’ in raznorazno ‘lajkanje’ mi je čisto tuje. Če želim izrecno pohvaliti kakšen prispevek (naj bo članek, oddaja, knjižno delo, prireditev, forumski zapis …), to storim tako, da pošljem svoj odziv v obliki pisma ali komentarja na razpoložljiv naslov. Včasih le na uredništvo in verjamem, da bo napisano prej ali slej prišlo v prave roke … Ker mislim, da dobro zasluži ustrezno povratno informacijo.
Forum je zaprt za komentiranje.