Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “prošnja” za prijateljstvo na FB – brez “prosim”Ja

“prošnja” za prijateljstvo na FB – brez “prosim”Ja

jaz sem in sem bistveno manj priljubljena koker un z 90 🙂

Nisem na facebooku in nikoli ne bom poznam pa recept za povečanje priljubljenosti. Aleksandra rabiš pravo slikco 🙂 Lahko pridem držat odbojnik svetlobe.

Nisem in ne bom.
Torej zelo nepriljubljena. :)))

Še ‘službeno’ fotografiranje sem odklonila, ker ne maram biti na netu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hahaaaaaaaaa ja hvala, to je pa napredek, da bi se mi upal približat :))

nč posebnega tam ne iščem. vse moje “prijatelje” tudi osebno poznam, le vidimo se ne, ker so eni oddaljeni…

nisem nikol mela nekih silnih ambicij, da bi bila priljubljena. če me imajo tisti, k so mi blizu radi mi je čist ok, za vse ostale mi dol visi in enako njim zame – s tem sem popolnoma zadovoljna

Medtem ko podrobno analiziram izjavo Japkice, upam da bo se še kdo izjasnil.

tut jaz se nisem hotla slikat za na šiht. že za dokumente mi je odvratno, za tele internetne blesarije pa…… najprej niso bli zadovoljni z mano, zdej itak vejo, da sem bl asocialna in so se navadli :))) edin še za kake vaje iz evakuacije me kličejo, za slikat pa že neki časa ne

Nič ne razumem. Kakšen šiht pa imate ženske da se je potrebno fotkati. Huda uradnica?

Ti kar vprašaj… :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

javna hiša :))))))

Jst nisem uradnica. 🙂

Huda pa…. o tem pa ne želim sodit sama. :)))))))))))))))

Z lahkoto okoli najmnanjšega prstka….

javna hiša :))))))[/quote]

ahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa

no, jst privatna hiša. 🙂

crkneš!! sedi pet! leeeeeeeeeexi!! :))))))))))))))

javna hiša :))))))[/quote]

ahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa

no, jst privatna hiša. 🙂

crkneš!! sedi pet! leeeeeeeeeexi!! :))))))))))))))[/quote]

prid v lj, se bova mal režale 🙂

Nimam potrebe odpreti FB profila in včasih zato tudi ne vidim svežih fotk, ki jih nekateri znanci objavljajo na njem. S prijatelji se skušam videvati v živo (čeprav z nekaterimi bolj poredko), mi pa zadošča tudi telefonski ali mail kontakt za tisto, o čemer želim poklepetati z njimi.

‘Prošnje za prijateljstvo’ in raznorazno ‘lajkanje’ mi je čisto tuje. Če želim izrecno pohvaliti kakšen prispevek (naj bo članek, oddaja, knjižno delo, prireditev, forumski zapis …), to storim tako, da pošljem svoj odziv v obliki pisma ali komentarja na razpoložljiv naslov. Včasih le na uredništvo in verjamem, da bo napisano prej ali slej prišlo v prave roke … Ker mislim, da dobro zasluži ustrezno povratno informacijo.

bla v petek na ambientu. dopoldan. to si me pa že v naprej skenslala.

drugič.

Tudi jaz, bodisi gmail, msn ali skype.

Komot se izjasnim;

Pozdravljeni, moje ime je R.. in sem prisoten na FBju.

Srečen da je moški …

Jaz ne.

Že res, da sem firbčna in da rada raziskujem, ampak ne morš, da verjameš, to me pa spljoh ne zanima, kdo je na FB in kdo ne.:)

Jaz ne.

Že res, da sem firbčna in da rada raziskujem, ampak ne morš, da verjameš, to me pa spljoh ne zanima, kdo je na FB in kdo ne.:)[/quote]
Jaz tudi ne.

Meni pa ta informacija kar marsikaj pove

In kaj ti ta informacija pove o neki osebi? Naprimer o meni? 🙂

Res da sem moski, no vsega pa res ne povem, Interna informacija.

moški 111, da nisi ti striček Google, ki kopiči informacije… :))))))

Dobr je vedeti s kom imas opravka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close