Prosim za vašo pomoč ! Software Update Removal Wizard.
Živjo,
ker sem totalen laik, kar se tiče računalnika in se mi vedno kaj ponesreči, če se česa lotim vas bom tokrat prej povprašal za nasvet.
Na servisu so mi naložili nove gonilnike in sčistili računalnik (tako so rekli). Zdaj mi pa ob vklopu računalnika napiše sledeče in ne želim kar nekaj pritisnit, da ne bi zopet kaj zaj____, računalnik.
Software Update Removal Wizard.
The installation of the Service Pack did not complete, and a rollback to the pre – installation state has been initiated.A rollback is a two-step process. Step one is complete; to complete step two, click ok. To be reminded at next login to complete step two, click cancle. After you complete the rollback, your system will reboot and you may retry the installation of the Service Pack.
Prosim za pomoč, ker ne bi želel ponovno izgubiti vseh podatkov.
Hvala ter lep pozdrav,
Jože
Jože, klikni na ok.
GoranP, tvoji odgovori so zadnje čase nekam čudni in neprijazni do uporabnikov foruma. Že tisti z linux cd-jev je bil povsem za lase privlećek, saj ogromna večina malce pozna samo Windowse, ne sanja se jim niti, kje lahko snamejo linux cd, še najmanj pa je rešitev možna, će niti v Windowse ne morejo več /izguba gesla/. Skratka, s takimi odgovori bolj malo pomagaš drugim, sebi pa tudi ne, razen če… ti je takšno početje postalo všeč.
Forum je zaprt za komentiranje.