Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Prosim za vaše izkušnje pri seksu brez obveznosti

Prosim za vaše izkušnje pri seksu brez obveznosti

Potem sem jaz odvisnik 🙂

ojla, malo bi se vklopil v to debato,

Nick jaz:))) se strinjam s tabo. Če je, naj bo izključno sex in to naj bo zelo strasten, brezkompromisen, diskreten in predan tiste trenutke. Ko je konec, brez kavic, sms-ov, klicev in ostalih jajc. če se greš kaj takega moraš vedet kje je mesto dami, katera je deležna nekaj takega. Jaz :))) obvesti me o podrobnostih, lahko se kaj naučiva eden od drugega.

Lep dan

jaz zaenkrat v tem uživam… 🙂 tako je, sex je zanimiv in predvsem spontan.
problem se pojavi, če/ko začnejo prihajati sms-i in podobno! potem pa je treba potegniti črto. preden se karkoli zgodi, vsakemu povem, kakšno zvezo imam in nobenem ne pustim, da se (preveč) naveže name.

lep dan tudi tebi “svetjelep” in seveda tudi ostalim 🙂

Tip ne sme biti z bližnjega kraja, tak da ga potem ne vidiš več. Lušten, približno istih let, privlačen. Prevsem mora biti spontano. Meni se je pripetilo, da sem se z avtobusom peljala v službo. Šofer je bil lušten, mojih let. Ko sem hotela iti dol na moji postaji, mi je rekel, če grem poleg njega do končne postaje. Jaz komaj pritrdim, ker v službi nimam gužve. Čedalje bolj se mi je zdelo, da bo nekaj iz tega. Na končni postaji je rekel, če greva v zadnji del avtobusa. Zagrnem zavese, da ne bo kdo zijal, potem pa se začneva poljubljati. Prijel me je za mednožje, samo sem rekla, da naj ne hiti, ker potem se lahko slabo konča. Slekla sem se, on je nameraval, da me bo poseksal, pa mu ni več stal. Skratka osmešil se je pred mano. Potem sva se oblekla in šla na kavico. Nato sem šla z avtobusom v službo. Butasto sem se počutila, ker mi je en šofer mal šarmiral. Upam, da ne bo povedal dalje, ker jaz še nisem, saj je poročen… Ne vem no. Šofer ni najboljša izbira, ker te še lahko kdaj pelje v službo, potem se pa dela kot da ni bilo nič… V srednji šoli pa isto sem se z avtobusnim šoferjem dobivala samo za seks. Samo jaz sem začela dobivat neke metuljčke v trebuhu, on mi je dal vedeti, da sem samo za seks. Tako, da je lahko tudi čustveno zelo boleče, če si ti zaljubljen on pa ne.

Kšne izkušnje pa rabiste pr sexu,brez obveznosti no-joj kaka vprašanja,hahaha

če je katera zainterisirana za seks brez obveznosti me kontaktiraj na 031861783 🙂 .. star sem pa 20 let in zelo si želim seksa z starešjšo žensko !

Joj,20 let ti veš komej da ga imaš za lulat-sprry,sej boš dozorej,pa zvedel,občutil,kaj je pravi sex;)

Nevem če bo to držalo čist tako kot si rekla mogoče res še nisem sprobal pravega seksa a zato si pa želim probati z nekom ki ima izkušnje 🙂

Zylos si mlad,vse boš še probal-ti prvoščim,sam z starejšo žensko it,moreš pa kr znat(mislim znat,v smislu,kako naj ti rečem….),v pravem pomenu sex kot sex fantič no…..Ker sex zna bit lep,nepozaben,nekončan od zore do mraka,če dva znata…..čene žabe popa……;)

Vem anja da bom vse probal, samu js bi se to rd kmal nauču, ker men grejo take stvari nonstop po glavi 😀

To vse normalno in ti želim da vse te zaćetke sprobaš z svojo vrstnico,kako leto mlajšo rajši,da se ti penis,telo,vse skup prvadi,navadi IN POLE TI GASAJ KO TREBA….Kasneje boš pravi kaskader v sexau 😉

po pravici seksa z mojimi vrstnicami sem skoraj počasa malo naveličan zelo si želim nekaj novega in s tem mislim seks z starejšo žensko (izkušeno) ker te moje vrstnice nevedo kaj bi same s sabo…

mali

Zaman se trudiš s tole pupo. NI izkušena, samo povedati na zna na primeren obziren način ))))))

….hahahahaha…….

Ni lepšega sexa kot pa je z žensko nad 30-35 let

Odgovor na objavo uporabnika
shanaya, 23.03.2008 ob 09:58

Seks brez obveznosti, tudi midva sva tako začela. Zavestno sva si rekla samo seks brez obveznosti. Pa ni ostalo samo pri tem. Sedaj sva oba noro zaljubljena in eden brez drugega ne moreva. Imava pa problem-on poročen z otroci, jaz v dolgoletni zvezi. Ljubiva se pa midva…

Hudo ?to. Ko se zaljubiš.. Tudi sama imam prekrasno družino in so preskočil iskrice z enim iz našega kraja..  Nenormalna kemija med nama in niti slučajno ni bilo med nama nič.. Enostavno čutiva se ?

Zaljubljena722, 24.09.2022 ob 17:56

Hudo ?to. Ko se zaljubiš.. Tudi sama imam prekrasno družino in so preskočil iskrice z enim iz našega kraja..  Nenormalna kemija med nama in niti slučajno ni bilo med nama nič.. Enostavno čutiva se ?

Ja ženske ste take! Tip vam je všeč in si ga zaželite za zabavo! Ga speljete na stranpota in potem še zaljubite!

Medtem ko pa mi moški se trudimo stvar obdržati samo za zabavo.

In potem nastane v odprtem zakonu tudi sranje! ???

he he, 23.03.2008 ob 09:27

Ker nobenega pametnega ni na vidiku, bom zgleda dokler ptički ne odletijo iz gnezda, samska. Ne preostane mi drugega, kot da se dajem dol z neznanci iz neta. Prosim za vaše izkušnje pri tem oz. kak pameten nasvet, ker me nekaj stvari pri tem moti.

1. Na netu izgubljam veliko preveč časa, rada bi, da bi šlo to iskanje in dogovarjanje hitreje.:-) Velikokrat se mi dogaja, da bi se ded na oni strani dve uri pogovarjal o mojih preteklih ljubimcih, kaj sem z njimi počela….lahko, da je kak drko, lahko kak najstnik,…skratka zanima me, koliko časa povprečno porabite, da se zmenite za kavo in kaj vse poveste po netu? Sama prakticiram čim manj pogovarjanja, povem, da v podrobnosti ne zahajam, da kaj več na kavi…eni nehajo s vprašanji, eni ne…tem zadnjim povem direktno, da ne bo nič z zgodbicami, a nastane negativna energija. Včeraj recimo sem se zmenla z enim takim….sedem minut preden bi se naj dobila…ga kličem, želim povedat, da bom kakih pet minut zamudila, ne dvigne. Pošljem sms, če pride. Odgovori čez deset minut, da mu žal ne gre ven. Pripeljal bi se naj iz oddaljenega kraja (uro vožnje), komot bi mi lahko prej povedal, da ne pride..jaz pa že zdepilirana….hehehe..

2. Dajete slike, se kažete na kameri? Jaz ne. Ker nick na netu lahko odpre prav vsak, da lažno sliko…po drugi strani pa mi je en povedal, da slik ne dajejo samo grde. In potem se ponavadi začne argumentiranje, zakaj slika ja….in spet nastane negativna energija.

3. Doslej kakšen zelo čuden še ni prišel na kavo, a se mi lahko zgodi. Kake kriterije in merila imate za tovrsten seks? Meni mora poleg določene višine in teže odgovarjati tudi število preteklih spolnih partnerjev. Ko mi začne govoriti, da hodi k prostitutkam … je adacta … kondomi so samo 87{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščita….

No še kaj bi se našlo, ko se bom še česa spomnila, bom napisala, a gornji razlogi so najpomembnejši, da izgubim veliko časa, ko iščem takega, ki ustreza kriterijem. Prosim za kak nasvet, izkušnjo.

Iz naftalina… ampak večna tema, ki je bila že znanstveno raziskana.

Helen Fisher, ameriška antropologinja je ugotovila, da se 1/3 vseh one-night-standov konča z zakonom.
Ali kot konktreno pravi: “Ne podcenjujte moči hormonov, ki se ob telesni bližini, seksu sproščajo.” Seratonin, dopamin, oksitocin.. adrenalin.. naredijo svoje.

Pri ostalih 2/3 je pa v večini primerov, ena stran imela večji interes, kot ga je smela pokazati oz. ima eden povečan spolni gon, nimfomank in nimfomani (lokalno se jim reče: radodajke in kurbirji). Ponavadi se izkaže, da to dol-dajanje ima ozadje in se dejansko preko seksa dokazujejo.

Seksa brez obveznosti tako ni.

Potencialno je lahko “športni seks”, kjer se obe strani enako kvalitetno zavedata, da gre le za rekreacijo (in ne prokreacijo). Samo to je tako izredno redko, da ne šteje.

Kot rečeno: Večina ljudi se s seksom samopotrjuje. Naj gre za manjko pozornosti, maščevanje domačim (staršem, partnerki/ju..), strah pred smrtjo, nesprejemanje lastne homo ali biseksualnosti itd.
Vprašanje je samo kako kvalitetno igrajo celostno osebo navzven.. prej ali slej se pokažejo razpoke.. zaradi katerih se dokazujejo preko seksa s čim večjim številom ljudi.

So tudi ljudje, ki niso sposobni medsebojnih odnosov, spolnost jih pa seveda mika, se niso “znebili” spolnega nagona.
A ker se človeška družba pretvarja, kot da seksa ni, je to seveda težko. Vsi ljudje so se prisiljeni pretvarjati. Paradoksalno po eni strani, da so spolna bitja (ker aseskualce tudi zelo postrani družba gleda!) ter hkrati, da tega ne počno “preveč”.

Kaj je to preveč?

Je že Alfred Kinsey: “Nimfomaniak je oseba, ki seksa več kot ti.”

Ja ja tako je, 26.09.2022 ob 10:31

Ja ženske ste take! Tip vam je všeč in si ga zaželite za zabavo! Ga speljete na stranpota in potem še zaljubite!

Medtem ko pa mi moški se trudimo stvar obdržati samo za zabavo.

In potem nastane v odprtem zakonu tudi sranje! ???

Ja točno take ste, se zaljubite in govorite da imate lahko oba enako rade kar pa nikakor ne more biti res!

In potem še hočete odprti zakon in jahati dva konja hkrati!

Medtem ko pa mi stvari imamo samo za zabavo.

Kar z vsakim seveda ne, zraven moža pa se dobivam z sodelavcem enkrat tedensko čisto brez obveznosti po službi. Če nama je ja , če ne pa ne…nič obvezujočega. Ponavadi nama seveda je:) Tako je že skoraj zadnjih 10 let 🙂

Hej hej,

Lahko pišeš na mail in da vidima če se ujamema?

mrsmithslo18@gmail.com

Upam da pišeš,

Lp

Seks “brez obveznosti” res skor ne obstaja, ker se ženskam običajno zmeša od hormonov, sploh če jo pripališ bolje kot jo je dragi kadarkoli prej. In potem lahko nastane sranje. Ko sem bil še sam, ni bilo sile. Zdaj bi verjetno bila, ker težko zaupam, da ne bi katera kaj zblebetala dalje. No, mogoče pride v poštev poročena ali vezana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close