Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Prosim za vaše izkušnje pri seksu brez obveznosti

Prosim za vaše izkušnje pri seksu brez obveznosti

Ker nobenega pametnega ni na vidiku, bom zgleda dokler ptički ne odletijo iz gnezda, samska. Ne preostane mi drugega, kot da se dajem dol z neznanci iz neta. Prosim za vaše izkušnje pri tem oz. kak pameten nasvet, ker me nekaj stvari pri tem moti.

1. Na netu izgubljam veliko preveč časa, rada bi, da bi šlo to iskanje in dogovarjanje hitreje.:-) Velikokrat se mi dogaja, da bi se ded na oni strani dve uri pogovarjal o mojih preteklih ljubimcih, kaj sem z njimi počela….lahko, da je kak drko, lahko kak najstnik,…skratka zanima me, koliko časa povprečno porabite, da se zmenite za kavo in kaj vse poveste po netu? Sama prakticiram čim manj pogovarjanja, povem, da v podrobnosti ne zahajam, da kaj več na kavi…eni nehajo s vprašanji, eni ne…tem zadnjim povem direktno, da ne bo nič z zgodbicami, a nastane negativna energija. Včeraj recimo sem se zmenla z enim takim….sedem minut preden bi se naj dobila…ga kličem, želim povedat, da bom kakih pet minut zamudila, ne dvigne. Pošljem sms, če pride. Odgovori čez deset minut, da mu žal ne gre ven. Pripeljal bi se naj iz oddaljenega kraja (uro vožnje), komot bi mi lahko prej povedal, da ne pride..jaz pa že zdepilirana….hehehe..

2. Dajete slike, se kažete na kameri? Jaz ne. Ker nick na netu lahko odpre prav vsak, da lažno sliko…po drugi strani pa mi je en povedal, da slik ne dajejo samo grde. In potem se ponavadi začne argumentiranje, zakaj slika ja….in spet nastane negativna energija.

3. Doslej kakšen zelo čuden še ni prišel na kavo, a se mi lahko zgodi. Kake kriterije in merila imate za tovrsten seks? Meni mora poleg določene višine in teže odgovarjati tudi število preteklih spolnih partnerjev. Ko mi začne govoriti, da hodi k prostitutkam … je adacta … kondomi so samo 87{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaščita….

No še kaj bi se našlo, ko se bom še česa spomnila, bom napisala, a gornji razlogi so najpomembnejši, da izgubim veliko časa, ko iščem takega, ki ustreza kriterijem. Prosim za kak nasvet, izkušnjo.

Ne iščem jih, vedno pridejo sami. Zavohajo me. Oziroma jaz zavoham njih. Tudi zdaj prihajajo in me vohajo, ampak mene tako grozno boli srce, da prvič v življenju niti seksati ne morem. Skratka, življenje je bedno. Tebi pa priporočam, da ne izgubljaš časa z bedniki, ki si jih opisala zgoraj.

Lupčka!

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Just don’t do it!

Čisto vseeno ali z kakšnim znancem ali z neznanci z interneta (slednjih bi se sploh v širokem loku izogibala). Sex brez obveznosti se praviloma slabo konča, ker nikoli ne ostane samo pri tem. Ponavadi smo ženske tiste, ki nam to kmalu ni dovolj in se stvar boleče zakomplicira.

Seks brez obveznosti, tudi midva sva tako začela. Zavestno sva si rekla samo seks brez obveznosti. Pa ni ostalo samo pri tem. Sedaj sva oba noro zaljubljena in eden brez drugega ne moreva. Imava pa problem-on poročen z otroci, jaz v dolgoletni zvezi. Ljubiva se pa midva…

Napaka. To ni seks brez obveznosti. Kajti vidva imata obveznosti. Ampak do drugih ljudi. Tukaj gre za seks z veliko preveč obveznostmi.

Lupčka!

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Pri meni kot tipični ženski je pa problem to, da moram do tipa, s katerim delim posteljne radosti, čutit neko spoštovanje. Ne znam se dobro izrazit, ampak ne smem imet slabega mnenja o njem, da bi se lahko z njiim imela fajn. In o poročenih net-fukfehtarjih, ki so pred ženami kot politi cucki, na netu so jih pa polna usta samohvale, si mislimvse najslabše. Torej odpadejo.
Če poskusim po točkah:
1. Ne zmeni se za isti večer, to je prehitro. Daj si čas, stik naveži kakšen dan pred akcijo. Če so ti poročene sluze tudi prebavljive, se ne meni za večere ob vikendih, ker takrat pa oni res ne morejo. Takrat boš dobila samskega. Poročenega pa samo med tednom v času njegove službe ali rekreacije.
Zgodbic jim pa itak ne pripoveduj. Če se ti zdi drkač, ga daj na ignore in izberi takega, ki se bo menil konkretno. Saj jih je dovolj. Ni ti treba izgubljati časa z vsakim, tolk ti pa spet ne teče voda v grlo.

2.Direktno povej, da šport, ki se ga greste ni ravno nacionalni ponos Slovencev in da nimaš voajerskih nagnjen, pač pa ceniš diskretnost, zato slik na zahteavš od drugih in ne kažeš svojih. Da pa se še noben, ki te je videl, ni obrnil in zbežal (upam, da je to res;)))
Tukaj bodo prekinili vsi, ki nimajo čistih namenov in tisti brez smisla za malo humorja. Super zate! Ostal bo vsak duhovit in “pošten”.

3.Če sexaš s tujci, nosiš vedno nek meč na vratu. Lahko misliš, da si naletela na takega, ki je bil doslej samo s svojo ženo…kaj pa veš, mogoče ga je pa ona s čim okužila. Lahko bo pa moški z veliko zgodovine povsem zdrav. Tule neke garancije nimaš. Pač uporabljaj vso možno zaščito in moli, da se ti ne zgodi kaj hudega.
Najbrž misliš, da so zdravi in varni vsi zakonski možje, ki samo enkrat na sto let zberejo korajžo in pochatajo in skočijo nek večer za dve urici ven. Jaz v to ne bi verjela. Najbrž res nimajo aidsa, pa so vseeno lahko tempirana bomba. Ni nujno, da svojo bolezen nosijo na tiču. Včasih tista v glavi naredi še večjo škodo.

Moški, ki imamo kaj v (zgornji) glavi običajno ne iščemo stikov prek oglasov, interneta in agencij.

lep pozdrav

Verjetno piše en takšen, ki je pol svojih žensk našel na internetu. 🙂

Niti slučajno. Večinoma v srednji šoli in v študentu, kasneje pa sem se ustalil. Internet ni imel nič zraven. Vidim pa ljudi, znance okrog sebe in vem na kakšen način nekdo išče stike.

lep pozdrav

Ne bom rekla, da so tiste, ki dajo znancem, sodelavcem, sosedom,…bolj nespametne in potrebne in je večja verjetnost, da so okužene od tistih na netu…ker ni rečeno…upoštevati moramo verjetnost…

verjetnost, da tisti na netu, oz. tiste…..nimamo okužb, je večja, ker striktno uporabljamo kondom. Tiste, ki se zaljubijo v sodelavca, prijatelja, povečini seksajo brez kondoma. Večinoma si ti sodelavci in prijatelji privoščijo še tiste najstnice iz neta…saj ste slišali za njih ne…privoščijo si prostitutke….z ženo seksajo brez kondoma…

sploh pa kje piše, da človeka poznaš iz službe, iz soseske…, da ni s čim okužen? Nobenemu ne piše na čelu in tisti, ki prenašajo bolezni so večinoma vsi zaposleni, lepo oblečeni, imajo denar za sobe, za punce,…klošarju že nobena ne bo dala…

V mislih nisem imel spolnih bolezni in varanja, temveč iskanje stikov in spoznavanje osebnosti. Jasno je, da poročen moški, ki vara ženo s sodelavko ni nič boljši kot tisti, ki išče prostituke v oglasih. Ampak recimo, da se omejimo na samske ljudi. Varanje je preveč zapleteno za nedeljsko jutro 🙂 Internet sam po sebi seveda ni nič slabega, mimo se mi zdi zgolj oglaševanje (npr. salomonov oglasnik ali pa urgenca.com). Tudi tvoja potreba, da se dobiš z moškim na kavi in ga bolje spoznaš, kaže na to, da imaš zadržke do takega načina.

lep pozdrav

Veliko veš za nekoga, ki nič ne ve. Predvidevam, da povprečen moški za urgenco še ni slišal. Verjetno hodiš tja špegat, potem se pa se zgrašaš nad ljudmi tam. Naj ženska dela kar hoče. Če ji gre samo za seks, je mogoče to res najboljša rešitev. Ker so tam enaki, ki jim gre samo za seks. To je samo način spoznavanja. Ki se potem ne odraža na odnos. Normalno, da ga hoče bolje spoznati. Samo dejstvo, da hoče nekoga spoznati na internetu, ne potemi, da zato noče vedeti, kako je imel človeku, s katerim seksa. Tebe imam na sumu, da nisi ne poročen in ne ustaljen, sploh ne s kakšno s fakultete. In da poznaš še kakšen drug portal, ne samo urgenco.

Ne bo držalo. Za urgenco vem, ker je določen team v našem podjetju raziskoval portale in so potem predstavili določene rešitve na internem predavanju. Urgenco so seveda izbrali tudi zaradi tega, da bo predavanje bolj začinjeno, gelde tega nimam dvomov.

Sicer pa imam sina, partnerko (poročena nisva), ki je diplomirala in skupaj živiva še iz študentskih časov.

Misli si, kar si hočeš, če ti je tako v uteho. Zafrustriranim ljudem pogosto je. Primarno sem se oglasil zato, ker sem mnenja, da tam ne bo dobila moških, ki jih bi lahko spoštovala (kot sama pravi v prvem prispevku). Seveda se bo sama odločila, kaj pa mene briga.

lep pozdrav

Se strinjam s pajkcem. Težko da bo na netu našla tipe, ki mislijo resno, so brihtni in zgledajo dobro ter so spoštovanja vredni, radi bi pa samo seks brez obveznosti. Če zgledajo dobro in niso neki psihoti, bodo lahko našli bejbe vsepovsod. Če je tip drkač, najstnik, psiho, težka grdoba…., nesrečnik, ki si ne upa v resnici tvegati, je veliko večja možnost, da bo onaniral na netu in se umaknil, ko bo šlo zares. Zato se strinjam, da razen če se bo zgodil čudež, he he nima niti najmanjše možnosti dobiti zglednega tipa, ki ga bo lahko spoštovala in ki ne bo imel obveznosti do nikogar, na netu. Če že, potem na kakšnem drugem forumu, medtem ko se bo menila s kom o popolnoma drugih stvareh in nikakor ne o seksu za eno noč.

To me je spomnilo na Mavričnega. A mu ne bi dala šanse, no? 🙂

A na MON-u ni nobenega moškega, ki bi ji pomagal?

po moje internet nudi in bo ponujal res celi spekter možnosti različnih stikov in to takšnih, ko smo pred desetletjem samo sanjali o njih.
jaz vidim v tem možnost najti res pravega partnerja (jasno po kasenejšem osebnem stiku)

hitri stik sex na ex je stvar in bo ostal odločitev dveh posameznikov.
v bistvu odvisen od posameznikovih razmer(omejitev), potreb in trenutnih želja, z možnostjo gradnje celotnih odnosov, ali “uporabo” takojšnjih potreb v obojestransko zadovoljstvo.

menim, da lahko v določenem času spoznaš možnega partnerja in ga (te) oceniš
za “uporabo”.

sicer pa lolek bo vedno ostal lolek tudi na medmrežju

Brez zamere ampak s takim načinom ki ga maš, pravega tudi še zelo dolgo ne boš srečala. Tudi ko bodo ptički odleteli.

Sploh pa, a verjemeš na besedo da gospodje ne plačujejo kurbam? Jaz ne bi.

A da sem o spoštovanju kaj govorila…prokleta pijača..

🙂

hvala vsem za odgovore…vprašala bi tisto, ki ima ljubimca, ki ga ljubi, če seksata brez kondoma

in tiste, ki seksate s takimi, ki jih poznate oz. so iz reala…jaz zbiram take, za katere obstaja mala verjetnost, da jih bom potem srečevala na cesti…a vas nič ne moti, da so to neki ljudje iz vaše okolice? In seksate s kondomi ali ne? In zakaj se bolj zanesete na njih kot na te z neta?

Po mojih izkušnjah je na netu vse vrste ljudi, večina je kar dobro situiranih, torej imajo dobre službe, urejeno življenje, denar, da me peljejo na luštno…niso to kr ene zgube…

omenjeno je bilo tudi, da imam zadržke…itak, da ima vsak neke meje, da ni seksa brez zadržkov, predsodkov….a v tem smislu, da bi se mi seks upiral, da bi čutila, da ni ok, to pa ne…ker si potem ne bi že celo leto v povprečju enkrat na mesec privoščila seksa. Pri tem se srečujem z vsemogočimi vprašanji, to je čisto normalno, a ko dam na tehtnico pluse in minuse, plusi prevagajo..kot že rečeno..tega ne bi počela, če bi prevagali minusi.

Slaba stran, ki je še nisem omenila, je, da z vsakim seksam le po enkrat, z redkimi dva ali večkrat. Prvič je zaradi adrenalina ok, drugič mi pa, ker ni kemije, dol pade. Če je kemija, drugič, tretjič že vidim, da to ni to…pač noben ni pravi…no…problem pri vsem tem je, da seks ni to, kar bi lahko bil, če bi imela za sabo že malo vaje….hehe…

meni je pomembno, da vedno odidem zadovoljena…pri enem sem samo enkrat ostala brez orgazma…

Žogica, upam, da so tvoje težave prehodne…jaz dolga leta nisem seksala, pa sem preživela, dobro, da smo ljudje prilagodljivi..drži se..

shanaya…ljubita se? kdor mora lagati, se ne ljubi, ker ni dovolj samozavesten, da bi povedal resnico, ki jo je celo dolžan povedati, če sebe ne ljubiš, ne ljubiš svojega ljubimca in on tebe ne…čas bo pokazal..vse se plača..

aja…zdaj ko spet pregledujem, vidim, da je he ha he napisala nekaj o spoštovanju…tisto nisem bila jaz…in še odgovor njej:

poročene sluze mi niso prebavljive, ker so slabiči..in prevaranti..hehe..jaz se namenoma zmenim ob vikendih..z mano preživijo celo noč…zame si morajo vzeti čas!!:-)

zgodilo se mi je, da je en zbežal!!!! si lahko misliš? uboga jaz heheh..saj če bi se morala odločiti med dvema možnima odgovoroma, bi rekla, da se je podelal od strahu in ni mogel z avta,..zgledal je, ko da komaj diha, oči široko odprte, počasni gibi..ko da je paraliziran…nisem ga pa potem vprašala, kaj je bilo narobe, če slučajno nisem njegov tip…čist 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nisem…98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa, da so ga zapustili živci. Na srečo se mi je to zgodilo komaj sedaj, če bi se mi na začetku, ne vem, kaj bi..hehehe

enkrat sem tu spraševala, koliko parov seksa s kondomi…ne vem, če sta bila dva odgovora, da ja…poznam eno, ki je na tabletah, ki jo njen ljubimec že nekaj let za nos vleče, da jo bo poročil, seksata brez kondoma, po treh letih ji je ravnosušno priznal, da seksa tudi z drugimi, a ona se ne more odljubiti in še dalje seksata brez kondoma…moj point: doma se lažje okužiš kot na netu. Sem ziher.

Pajkec, kje iščejo ti tvoji prijatelji, znanci stike…morda kak primer? Kaka kelnerca, ki vsakemu da? Uporabijo kondom ali ne? In si ziher, da tista seksa samo s njimi? In si ziher, da ni okužena? Meni je prav smešno, ko nekateri mislijo, da če človeka srečajo v realu, da on pa ne more biti okužen, da to so lahko samo eni drugi, eni na netu….isto kot vsaka misli za svojega…moj me ne vara, ker me ljubi, čeprav mu celi dan prihajajo smsi in ona ne gre pogledat, ker mu kao zaupa.:-(

Frca, ne iščem partnerja za poroko, samo za seks.

1x na mesec ? : ))))))))

Glede na to, da pravega ni in ni bilo..dolga leta..a bi naj čakala še … koliko po tvoje…4, 9, 15 let na pravega? Sem poskusila, bila s 15 na kavi po več ali manj dolgotrajnem dopisovanju…nič od nič…v realu…sami poročeni..se jih ne dotaknem niti s palico..

veš .. ni to razprava o iskanju pravega.. a imam svoje zahteve, od katerih ne odstopam…nikoli ne bi imela nasilneža, alkoholika, takega, ki ne pomaga doma v nobenem smislu (finančno, gospodinjstvo..), takega, s komer se nimam o čem pogovarjati, veliko starejšega ali pa samo preprosto ni pravega…če ni, pač ni..se ne sekiram

ti pa praviš, da ker seksam brez obveznosti, pravega ne morem srečati..ne vidim nobene povezave..hmm

Kakšno povezavo ima pravost in nepravost s seksom? Stvar je takšna. Moje razmišljanje. Normalen in zdrav človek ima potrebo po seksu. Če pravega ni na spregled, se zaplete v zvezo z nepravim. Samo zaradi seksa. To naredi eno malo morje ljudi. In meni je to absurdno. Zaradi seksa si nakupati na glavo obveznost cele zveze. Da ne govorim o tem, da se nekdo čustveno naveže nate, ti pa veš, da z njim ne boš ostal, grdo. V takšnem primeru se mi zdi bolj smotrno imeti fuk badija. Ampak ne v smislu he he, z vsakim samo enkrat. To mi je pa drugi nesmisel. Ker seks za eno noč ni kvaliteten seks. Da ne razpravljamo o vseh nevarnostih takšnega početja. Se pa strinjam s he he v tem, da nima smisla, da nekdo, ki želi seksati, strada seksa. Jaz zase vem, da če ne bi bila tako na smrt žalostna, bi si gotovo omislila enega ljubimca. Vendar ne z interneta. Tako pa mi prvič v življenju ni do ničesar. In raje gledam v luft, kot da bi se ukvarjala z moškim.

Lupčka!

Mašina Žogca no, ti pa zadnje čase skoraj ne moreš mimo tega kako žalostna si. Morda pa bi bil čas, da si najdeš kakšnega fukbadija, preveč žalosti škodi, na koncu itak ugotoviš, da je treba iti naprej. Boš lažje predelelala pretekle dogodke, ker po dobrem orgazmu vidiš življenje skozi bolj rožnata očala.

Razen seveda, če še vedno gojiš upanje, da morda pa še le nekoč, nekega dne. A tudi v tem primeru ne vem zakaj bi vmes čakala vsa sama, samcata.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Sploh ne. Povsem sem brez upanja. Ne samo glede njega, glede vsega. Vse življenje sem bila veselo bitje. Ne vem, kako mu je uspelo, ampak ta človek me je povsem uničil. Vse, v kar sem jaz verjela, vse je odšlo. In vso to sprenevedanje, da kaj je pa on poštenjak slabega naredil … Saj počasi mi postaja jasno, da on mene ni vreden. Ne mene kot človeka. Ne moje ljubezni. Še manj mojih solz. Ne pomaga še tako dober orgazem, verjemi. Edino, kar malo pomaga, je Deprim. V veliko večjih količinah kot je priporočena.

Lupčka!

Ena pesmica zame … http://www.youtube.com/watch?v=Rq8mdWS1QB0

Žogca, faze žalovanja za ljubeznijo moraš skozi dat, moraš si pustit bit žalostna, besna….če tlačiš v sebe, ne narediš nič..pride za tabo..

poslušaj sebe, počasi, z občutkom….dol se pa tud daj ja, pomaga..počakaj na pravi trenutek…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close