Prosim za pomoč :-))))
Spoštovani uproabniki foruma Prehrana.
Z nekaterimi se zelo dobro poznam, pravzaprav ste forum in skupina, katere najbolj poznam, tudi v živo. :-))
Imam namreč eno prošnjo za katero mislim, da ne bo preveč težka in da mi boste lahko pomagali.
23.06.2004 Med.Over.Net praznuje 4 obletnico delovanja. In med tem časom si štejem za največji uspeh, da smo preživeli in sedaj bi rad to virtualno skupnost, ki ni več samo virtualna, kar ste dokazali vi, predsatvili tudi širši javnosti in bomo pripravili na ta dan tiskovno konferenco, kjer bomo povedali:
Koliko je obiskov, koliko je odgovorov, katere so najpogostejše teme, katere so najbolj aktualne, koliko je prebranih strani, koliko je narejenega prometa, kakšna je populacija obiskovalcev, kako strokovnjaki vidijo svoje delo, kako uspejo odgovoriti na takšno količino vprašanj, kako gledamo uspeh za nazaj, kaj bomo naredili še za naprej in na vse zadnje,
kako je lahko bil portal Med.Over.Net najbolj varovana internet skrivnost v Sloveniji in to več kot 4 leta.
Ker pa to ni kar tako navaden dan, moram pripraviti kaj posebnega za novinarje in obiskovalce in nekaj kar je možno samo pri nas.
Da preidem k bistvu,
Bi želeli pripraviti kakšno vašo speciliteto, mislim v sladicah, za ta dan, in bi jih postregli vsem obiskovacem tiskovne konference.
Kakorkoli pa že v naprej hvala.
Primož
Babi, imaš prav. Izpit imam ob 10h (sem ravnokar šla pogledat na našo stran :)). Samo če pridem, na žalost ne bom mogla nič pripravit, ker bom v LJ (sicer pa nisem iz LJ), kjer je moja kuhinja….neprimerna za karkoli kulinaričnega, razen hrenovk in pečenih jajčk 🙂
Bi bila pa zelo vesela, če bi vas videla.
Če bo kdo uspel pripraviti kakšno zadevo, bom najbolj vesel,
v sredo 23.06.04 ob 11 ze pricne tiskovna konferenca. Aškrčeva 4, ljubljana pri Filozofskem faxu, je pa problem za parkiranje, razen na pločniku pa bo že kakšen tam počakal, če se najvite.
Se pravi lahko ob 10h, pa bomo se malo poklepetali.
Primož
Hej, Primoz!
Najprej opravicilo za majhen nesporazum.
1. Nisem niti pogledala na koledar, da bi videla, da je to sreda.
2. Mislila sem, da bo to petek in zdruzeno s srecanjem “kuharic”.
3. V sredo nikakor ne morem do Ljubljane in zato je moja ponudba nicna.
Zelo mi je zal, da ti ne morem pomagati, ceprav bi rada. Upam, da bodo
dekleta iz blizine priskocila na pomoc.
Lepo se imejte in cimvec lepega in koristnega povejte. Lep pozdrav Babi
V bistvu lahko pridemo tudi mi iskati, lahko pa se dostavi tudi na Karlovška 19 lj,
lahko tudi v sredo popoldan.
Kakorkoli že, to bi radi pogostili novinare, da bodo vedeli s čim imajo opravka, za najboljši kuharji in kuharicami v Sloveniji.
primož
Pridem iskati recimo v torek, samo na mail mi poslji naslov.
Hvala
Primož
Tako kot sem rekel, lahko jih tudi obdrži, saj poponoma nič ne pogreša, trenutno pa je na morju s vrtcem in nima časa mislit na to.
Primož
Ni rpoblema pridem tudi tja iskat, samo moraš prirpaviti se recept.
primož
Forum je zaprt za komentiranje.