Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PROSIM ZA POMOČ -PETRČANE -PINIJA ali medulin BELEVEDERE ali TROGIR -MEDENA

PROSIM ZA POMOČ -PETRČANE -PINIJA ali medulin BELEVEDERE ali TROGIR -MEDENA

Ojla!

Nujno rabim pomoč!

Pmagajte mi z nasveti?

Kam na počitnice V Trogir hotel Medena, V Medulin -hotel Belvedere ali Petrčane -hotel Pinija?

Če je kdo letoval v katerem od teh hotelov bi lepo, lepo prosila če mi svetuje oz. pove kako svojo izkušnjo.
Imamo 2 otroka (torej nam je pomembna senca, bližina hotela, plaža-prodnata….večerni sprehod -se kaj dogaja zvečer v bližini -ali se je potrebno peljati z avtom….

Za odločitev potrebujemo čim več vtisov poz. ali neg.!!

Jaz poznam kraj Petrčane, kjer sem 2 leti letovala v apartmaju, potem pa sem se še par let hodila tja kopat in stanovala pri prijateljih v Zadru. Meni je tam ful všeč, ne znam pa ti povedat, kako je v hotelu in kakšna je plaža tam. Jaz sem se kopala kak km stran, sicer pa je samo par km stran tudi znani Zaton (to pa že moraš z avtom), ne vem, točno koliko km, ampak lahko pogledaš na zemljevid ali vprašaš v hotelu, kjer je pa za otroke (in za odrasle, ki imajo radi, da se dogaja) zakon. Peščena plaža, tobogani in druga igrala, zvečer se ful dogaja, restavracije, športni tereni.. Skratka, ni, kar ni.
Petrčane so meni všeč, ker sem na plaži vedno lahko našla tudi svoj mir, če sem hotela in senčko, pa ni bilo tiste gužve, ki sem je bila navajena npr. v Istri. Nazadnje sem bila tam predlani.
Kjerkoli že boste, lep dopust želim!

Hvala!!!!!

tvoj nasvet in izkušnje mi bodo prav gotovo pomagale pri odločitvi

lp

Sem bila v Petrčanah v hotelu Pinja. Suuupeeer, res. Vse sobe imajo klimo, hladilnik in tv, hrana dobra, takrat si imel na izbiro 3 menije in samopostrežni zajtrk. Hotel je na polotoku in spredaj je rampa, tako da če nisi gost hotela ne moreš not. Plaža je en del peščena, drugače beton in skale. V sklopu hotela je okoli vse polno zabave, terasa z glasbo v tistem gozdičku, gostilnice, trgovina, trafika, spominčki, restavracija, sladoled, . . . Petrčane so majhna vas, s stojnicami, pizzerijami in vsem ostalim. Sprehajaš se lahko kilometre, če želiš. Do Zadra je 10 km, tako, da moraš tja z avtom. Vredno si je ogledati mestece NIn. Če te še kaj zanima, vprašaj . . . Meni se je tam res dopadlo in ti priporočam.

LP!

Lep pozdrav tudi iz moje strani!

Jaz sem lani bila v apartmaju zraven hotle Pinja v Peterčanih. Meni je blo vse super. Plaža je mislim, da betonirana s stopnicami v morje na eni strani…na drugi strani, ki gleda proti mestu pa je pesek, tako da se otroci lahko lepo igrajo (tudi mivka se najde se mi zdi…samo nisem več prepričana). Sence je preko zadosti. Hotel Pinja je na takem rtu in je okoli in okoli pač plaža tako da kakšne gneče naj nebi bilo. Prav tako imajo vzunaj urejen bar in športne igre. Mi smo se bolj proti večeru sprehajali okoli hotela. Fajn je, ker je mesto zelo lepo urejeno za večerne sprehode, za kakšno zabavo pa sta odlična Zaton in Zadar. Sploh pa je bližina Zadra fajn za nakupe, kjer maš Mercator, Interšpar, Billa ipd.

Ojla,

Vidve sta imeli res prijetno izkušnjo. Nekdo pa mi je napisal, da je to zaspana ribiška vasica…nekaj v tem smislu in sem sklepala da greš po večerji lahko direktno v posteljo.

Torej le ni tako vse zaspano -po vajinih izkušnjah sodeč , se le nekaj dogaja in se lahko sprehajaš po neki sprehajalni poti -po možnosti ob morju kjer so kafiči, slastičarne,…stojnice – je nekaj v tem smislu??
Ne rabimo nekih hudih diskotek in kaj podobnega -samo malo življenja zvečer in nekega prijetnega vzdušja…saj me razumeta a ne?

Kako dolg je tisti del kjer je peščena plaža?
Je bila gužva na plaži?

za večerjo je bil IZBOR MENIJEV -to mi ni pretirano všeč!!

Včasih ti mogoče nič od tega kar nudijo ne paše in potem…

Hvala za vse še enkrat

Res da ni neke gužve, je pa kar nekaj kafičev in teh zadev kot sem že rekla, peščena plaža ni nevem kako dolga, pretirane gužve ni, vedno najdeš košček plaže samo zase, sence je veliko . . . Sprehajaš se lahko do naslednjega hotela (Makija) in verjetno še naprej, kakšno uro hoje, če se ne motim. Tudi po večerji se dogaja v baru na plaži oz. zraven hotela, kjer je živa glasba, karaoke, ples, . . . Tudi otroške delavnice so, če se ne motim. Če pa želiš več, pa moraš v Zadar. Jaz sem bila v Piniji leta 2002, takrat je bil izbor menijev, naročil si večer prej za naslednji dan. Ravno sem pogledala v katalog (t.a.bonus), kjer piše zajtrk in večerja samopostrežna, tako, da so že uredili tudi to.

Petrčane so mogli pred kratkim obnovit, ker imajo sprehalano pot čisto ob obali na novo tlakovano, tudi ulične luči so bile nove in je dosti klopc ob tej poti, da se da malo posedet in uživat ob sončnem zahodu. V mestu najdeš kafiče, slaščičarne (tam blizu hotela je ena zelo dobra) in restavracije. Zdaj saj pravim sprehodi so bolj umirjeni. Če pa hočeš res dobro zabavo pa je Zaton pravi naslov. Tam je diskoteka in razni ansambli igrajo v promenadni ulici…

Ne vem, lani sem bla v Petrčanih, pa nisem našla vsega kar tu naštevate…
Kafiči, slaščičarne???? sprehodi dolgi kilometer? Kje ste bile punce? Okrog Hotela je res e+sprehajalna pot, pa, ampak na eni strani omejena z OGRAJO, ker se začne kamp, oziroma apartmaji. Na drugi strani pa je itak že vasica. Po kateri se -by the way-ni nihle sprehajal. KEr hodiš le ob obali (čisto zraven široka poteka, cca 50cm, in na drugi strani cesta (na začetku-ko prideš ispred rampe-pa to tiste ”opevane ” slaščičarne, ki je tudi čisto ob cesti). Potem naprej, pa se rineš med parkiranimi avtomobili. In tako vse do konca vasi, kjer so spet apartmaji in s tem tudi konec asfalta, ter naprej samo še makadam, takšni grobi kamni, da mi nismo mogli z vozičkom.
Prepešačili smo vse, kar se je dalo, in o kakem kilometru res ni za govorit. (Mogoče za koga, ki nikoli ne hodi….da se mu zdi kar cel km po tistem polotočku).
Če hodiš noramlne, je od enega konca polotočka do drugega največ 8-10 minut.
Je pa hrana res dobra, pa samopostrežno vse. In hladilniček v sobi…in animacija za otroke zelo vredu. Zvečer pa zabava SAMO do 21. Za otroke. Plešejo, pojejo…itd. Potem pa vse ponikne…
Men je bilo dolgčas, pa sem zelo mirna oseba, in ne rabim veliko..malo stojnic, življenja. Pa tega nisem tam našla.Celo stojnice so SAMo 2-zraven hotela, pri rampi…in po celi vasici nNIČČČ. Pa samo sanjaš lahko o kakšnem kafiču, ki bi bil zvečer poln, pa da bi vedel morje in sedel ter užival…To sem vse pogrešala.

Ko sem bila jaz tam, je bilo tako kot sem napisala in nič drugače . . . Kateri mesec pa si bila ditka?

LP!

začetek julija.
In kje pa je hotel Makija-to sem pa spregledala….Kje naj bi bil, das e lahko sprehajaš do njega?

Jaz sem se vceraj vrnila iz Trogirja, hotela Medena. Na plazi je drobno kamenje, nekaj je tudi ploscadi, je kar veliko sence. Od hotela pa do plaze ni prevec dalec, nekje od 5 – 10 minut, odvisno kako hitro hodis :))

Imajo tidi tobogan.

hrana v hotelu je bila dobra, veliko je bilo razlicne zelenjave in raznih prilog.

Ob obali je kar nekaj kaficev, kjer lahko tudi pojes pizzo, lignje, razne testenine ipd. Tu ob obali tudi ves dan pecejo palacinke, prodajajo sladoled, sadje. Je tudi nekaj stojnic. Vec ji h je seveda v trogirju, ki je 4 km vstran.

Blizu hotela je tudu en manjsi market.

Zvecer se lahko sprehajas ob obali.

Ce te zanima se kaj pa vprasaj.

Lp in lepo se imejte.

No, tudi mi potujemo konec tedna v Petrčane. Moram priznati, da ste me kar malo prestrašile. Povejte mi, kako je zdaj s hrano – je samopostrežna ali ne. Je pri zajtrku moč dobiti kakšne jogurte, skuto, sadje. Imamo otroka, ki to obožuje. Kaj pa možnost kosila. Je v bližini kakšna restavracija, kjer je to možno kupiti. Saj vem polno vparašanj, ampak tako sem se veselila, zdaj pa kar dvomim. Hvala vam za odgovore.

Ditka, očitno si le niste vsega ogledali . . .

Bil za 1.majske praznike v hotelu Pinija v Petrčanih.Glede na to da so bili šele prazniki nekakšen uvod v sezono…lahko rečem zelo dolgčas..kar se samega hotela tiče..brez večjih pripomb,hrana dobra,samopostrežni zajtrk in večerja..na voljo tudi dovolj sadja,slaščic..morda samo opazka vseh 5 dni sem opazil pri večerji hladno hrano,kar mi ni ravno bilo všeč..pa še neko gospodično na vhodu kjer je zapisovala prihode in predvsem precej pazila na to,da ob odhodu nisi vzel ničesar s sabo iz jedilnici.Drugače se je okolica hotela lepo urejala in verjetno je v sezoni kar pšrecej dogajanja zvečer,vendar se bojim da vse prekmalu zaključijo,kot je dejal nekdo zgoraj..aminacija v hotelu samo do 21 ure..in to je res iz lastnih izkušenj,in verjamem da v sezoni ni kaj drugače ker sem govoril osebno z dekleti iz te animacijske skupine in dobil občutek da jim je bolj pomembna lastna zabava kot skrb za zabavo gostov.Drugače je v mesecu maju bila to res dokaj umirjena ribiška “vasica” ki po mojem tudi v glavni sezoni ni ravno nekaj atraktivnega..vsekakor primerna za dopust na katerem ne pričakuješ veliko in si tam predvsem zaradi počitka…za druge stvari je vsekakor namenjen Zadar.Pa tudi tisti hotel Makija ki je bil omenjen zgoraj…kompleten kompleks je zaprt,ograjen..kompletno naselje je dobilo Avstrijskega investitorja in se pripravlja na obnovo..tako da ravno okrog tam ni najbolj za hodit saj so v mesecu maju začeli z rušenjem in je vse zanemarjeno in opuščeno.

Maja,imaš morda kkašne fotke od hotela Medena? SI bila zadovoljna s tem hotelom? KAkšno je bilo osebje,gužva na plaži,hrana?Je hotel na griču??

Jaz sem bila v Medeni 2 leti nazaj. Osebje je bilo zelo prijazno, obnovljene sobe lepe.
Hrana super,raznovrstna. Od hotela do plaže so stopnice, vendar nič pretresljivega.Meni je manjkala edino riva, ki pa je oddaljena par km in je v samem mestu Trogir.Tam pa blazna gneča.

2x mama,imate morda kakšne slike od hotela Medena? Še kakšno dobro ali slabo lastnost?Ravnokar se namreč odločamo za ta hotel 🙂

Kolikor se spomnim, je tam precej urbanizirana plaža, precej gneče, na plaži dobiš vse in še več. Imaš pa malo hoda desno malo bolj osamljeno gozdnato skalnato obalo, kjer je definitivno tudi mir in senca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close