Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija prosim za pomoč, kateri printer !

prosim za pomoč, kateri printer !

Živjo!

Za domačo rabo( šolo) potrebujemo en printer. Ne znamo se odločiti kateri je boljši. Lahko prosim pomagate.
Odločamo se za :
Večnamenska naprava MP495 CANON
večnamenska naprava BX525WD EPSON
laserski tiskalnik ML-1675 SAMSUNG
Večfunkcijska naprava HP 2054

Prosim za predloge, mnenja! Hvala.

lp modromorje

Hp-obvezno.
Imeli smo že Epson pa Canon, pa Lexmax pa vse živo, HP je edini s katerim sem res zadovoljna!!!

Pa kaj razsaja epidemija kupovanja printerjev?! Tu pa tam pridem na MON in sem v roku par ur prebrala že 3 teme, kjer sprašujete, kateri printer kupiti.

Odvisno kaj rabiš ali kaj hočeš imet. Kaj ti več pomeni: da dobro in poceni printa samo črno, ali da printa, skenira in fotokopira tudi v barvah?

Jaz zase vem, da občasno rabim kaj sprintat, zato sem kupila laserski tiskalnik ML-1675 SAMSUNG, ker se mi ne more nič zasušiti, če več časa ne printam. Barv ne rabim. Če pa 1x na leto rabim kaj v barvah, grem sprintat v kakšno fotokopirnico in plačam tistih par centov. Zaradi tega ne rabim barvnega printerja. Enako je s fotokopiranjem in skeniranjem.

Evo, imamo takega in je suuuper.
Sin hodi v šolo, jaz tudi;), kar naprej kopirava, skenirava, tiskava…res se obnese.

http://www.bigbang.si/racunalnistvo/tiskalniki/vecfunkcijske-naprave/474964-hp-1050-deskjet-ch346b

Mene pa zanima kateri printer za domačo uporabo , tako da je s kartušami najmanj stroškov. Rabimo parkrat na mesec za šolo kaj sprintat, ponavadi tik pred šolo zjutraj ko še kopirnice ne delajo. Imamo namreč en star printer samo je vsaka kartuša po 50€ to se mi zdi pa preveč.

lp

Mi imamo HP in nas mala kartuša stane 17€, seveda pa je ta kartuša res za okoli 200-250 kopij.
Večja stane 30€ in je za okoli 500 kopij.

Odvisno koliko kopiraš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close