Prosim za pomoč – Incredimail
Na IncrediMailu imam že en čas nastavljen en poštni predal (email.si). Vse vredu funkcionira. Sedaj pa sem si odprla še e-mail naslov na gmail.com in bi želela, da bi za pregledovanje te pošte uporabljala tudi IncrediMail.
Vse lepo vnesem (Tools – Accounts)…računalnik me tako lepo vodi….potem pa, ko se začne pregledovanje pošte, mi iz e-maila potegne normalno dol, iz gmaila pa ne. Vedno javi napako, da tega serverja (POP3) ne more najti.
Lepo vas prosim za pomoč. Ure in ure sem že presedela za računalnikom in probavala, pa ne gre in ne gre.
Hvala že vnaprej!
Petra
Ja seveda, ker gmail ne uporablja standardnih portov za smtp in pop3
sem skoraj 100%, da nisi popravila tistih številk, tam ko imaš
napisano 25 in110.
Pa še pazi – pri avtentifikaciji – mora biti tudi kljukica.
lp
ps. kakšne napake pa javlja
Klemen, številke sem popravila, saj si mi dal link, kjer te res vse lepo vodi in sem vse pridno sledila:))) Tudi pri avtentifikaciji je kljukica.
Ko zaženem Incredimail, mi po nekaj sekundnem iskanju, javi:
Logon-pop.gmail.com
Autorization failure.
please review “server Details” below, and if necessary, validate your account Username and Password.
Logon
Username: kjer je napisan moj e-mail naslov na gmalu
Password: *****
Server Details: ERR not supported
Naj še povem, da ko sem si včeraj odprla naslov na gmailu, sem si instalirala tudi nek programček, ki ti javlja, da je mail prispel in je vidna ikonica desno spodaj. Ob vsakem zagonu računalnika, se mi prikaže podobno okno, kot to sedaj pri napaki, da se moram logirat…
Ali je tu kakšna frka? Vsakemu to javlja ob zagonu računalnika ali kako? malo moteče?!
Forum je zaprt za komentiranje.