Najdi forum

Prosim za POMOČ-gmail

Pozdrav,

pozabila sem geslo za gmail. Imam pa drug račun in je vpisan tudi ta račun, katerega ne vem gesla. Ali se da priti preko enega mojega gmail računa do pošte v računu katerega geslo sem pozabila. Varnostno vprašanje ne pride v poštev.

hvala

si poskusila pod pozabljeno geslo? tam je opcija da si pošlješ mail ki ti ponastavi geslo

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

pozdarv,

sem pa se ni nič zgodilo. Sicer kako pa to zgleda?? Kje ga ponastavi. Oprosti, sem nevedna.

najprej klikni na gmailovi strani pozabljeno geslo, nato v okence napiši svoj mail (ta v katerega nimaš dostopa) ter klikni nadaljuj. če imaš vpisan v ta račun še en mail, potem bi se ti morala tam pojaviti tudi opcija ponastavitve gesla preko drugega maila.
pri meni na screenshotu te opcije ni, ker nimam vpisanega še drugega maila.

[img]http://www.shrani.si/t/3z/YL/3cBIkbzZ/gmailpass.jpg[/img]

Oj,

hvala ti. Medtem sem brskala še naprej in mi je uspelo. Najlepša hvala za prijaznost.

me veseli 🙂

Imam vprašanje; kako pri g, mailu najti kateri naslov mu ob pošiljanju ni všeč, saj je naslovnikov na stotine.

Naslova »« v polju »Skp« ni bilo mogoče prepoznati. Preverite, ali so vsi naslovi pravilno oblikovani

Hvala,

Tomaž

Da se šej pridružim z enim vprašanjem. Zanima me, če se da v Gmail-u zraven pošte poslati še potrdilo obranju.

lp

NUJNO!

Na gmail-u sem ustvarila račune pred c.ca enim mesecem… zdaj pa se je zgodilo,
da mi izpiše naslednje:

V ta račun se ne boste mogli prijaviti ali ga uporabiti za dostop do nobenih Googlovih izdelkov ali storitev.
Ne izpolnjujete zahtev starosti za Google Račun. Ta račun bo izbrisan čez 29 dni, razen če ste vnesli napačni datum rojstva in nam pošljete dokaz, da ste stari 13 let ali starejši. Več o tem.
Če ste stari 13 let ali več, kliknite tukaj, da začnete postopek odklepanja računa.

ALI MI LAHKO KDO POMAGA, KAJ NAJ STORIM, KER NUJNO POTREBUJEM TA MAIL!

Nato mi izpiše:

Pogosta vprašanja o Google Računu in starostnih omejitvah
Zakaj je bil moj račun onemogočen?

Vnesli ste rojstni datum, ki kaže, da niste dovolj stari, da bi imeli Google Račun.
Zakaj morate po 30 dneh moj račun izbrisati?

Vnesli ste rojstni datum, ki kaže, da niste dovolj stari, da bi imeli Google Račun. Če ste napačno vnesli rojstni datum, lahko v prehodnem obdobju, preden izbrišemo račun, potrdite pravilen rojstni datum z enim od načinov, opisanih spodaj. V prehodnem obdobju ni mogoče dostopati do računov. To je potrebno za uveljavitev našega pravilnika.
Kako lahko znova omogočim Google Račun?

Račun lahko znova omogočite tako, da upoštevate naša navodila, s katerimi potrdite, da ste dovolj stari za Google Račun. Ta navodila boste videli, ko se boste poskusili znova prijaviti v račun. Trenutno lahko starost potrdite na tri načine:

Po pošti ali faksu nam pošljete podpisan obrazec s fotokopijo veljavne osebne izkaznice, ki jo je izdal pristojni državni organ in izkazuje vaš datum rojstva, ali
prenesete elektronsko kopijo veljavne osebne izkaznice, ki jo je izdal pristojni državni organi in izkazuje vaš datum rojstva, ali
z veljavno kreditno kartico plačate manjši znesek (0,30 USD).

Opomba: za plačilo 0,30 USD vam lahko zaračunamo še dodaten 1,00 USD. To je bremenitev pred odobritvijo, ki jo bomo v nekaj dneh izbrisali iz vašega računa. Če transakcija ne uspe, preverite veljavnost kartice in pravilnost vnesenih podatkov.

Če imate manj kot 18 let, mora potrditev v vašem imenu opraviti eden od staršev ali skrbnik.
Zakaj Google zahteva kreditno kartico ali fotokopijo osebne izkaznice, ki jo je izdal pristojni državni organ? Kako bodo uporabljeni ti podatki?

Z manjšo transakcijo z veljavno kreditno kartico ali s fotokopijo osebne izkaznice, ki jo je izdal pristojni državni organ, preverimo vaš datum rojstva. S temi podatki izključno potrdimo datum rojstva in obnovimo vaš račun. Če nam pošljete fotokopijo osebne izkaznice, jo bomo po preverjanju datuma rojstva uničili.

Če opravite transakcijo s kreditno kartico, bomo z manjšo bremenitvijo kartice (0,30 USD) potrdili, da je ta aktivna in lahko sprejme bremenitev. Te podatke bomo hranili tako dolgo, kot zahtevajo predpisi za transakcije s kreditnimi karticami, potem pa jih bomo izbrisali.
Kako preverim stanje svoje zahteve?

Pojdite na http://www.google.com/accounts in se poskusite prijaviti v račun. Če računa še nismo odklenili, se boste vrnili na stran s postopkom popravljanja rojstnega datuma, na kateri bo prikazano tudi trenutno stanje prejšnjih zahtev, če je na voljo.

Opomba: če potrdite starost s kreditno kartico, greste lahko že 15 minut po poskusu popravka na http://www.google.com/accounts in preverite, ali je bila vaša potrditev že obdelana.
Koliko časa traja, da Google znova omogoči račun?

Če popravite rojstni datum s kreditno kartico, bo vaš račun lahko odblokiran že v nekaj minutah. Če uporabite pošto ali faks, lahko dostava vaše zahteve traja nekaj dni ali tednov, odvisno od vaše lokacije. Elektronska kopija osebne izkaznice se prenese takoj, vendar je čas obdelave enak kot pri fotokopiji osebne izkaznice, poslane po pošti ali faksu.

HVALA ZA ODZIV IN POMOČ, ker sem čisto sesuta zaradi tega.

“V ta račun se ne boste mogli prijaviti ali ga uporabiti za dostop do nobenih Googlovih izdelkov ali storitev. “
Tudi moji hčerki se je to zgodilo, ker še ni stara 13 let. Ne vem, kako preverijo datum rojstva, ampak z neko povezavo so ga nekako ugotovili.
Lahko pošljem fotokopije osebne (s katero seveda ne bom nič rešil, ker je res mlajša od 13 let) ali pa nakažem 0,30 USD (in se strinjam s pogoji, ki pa niso resnični in me potem upalijo kje drugje).
Je kdo že rešil kdaj to s plačilom?
Kakšna druga ideja za ponoven vklop računa?
LP

Zdravo,

Sam ne bi nič pošiljal okoli – davčna številka in ali EMŠO pa imamo že lahko krajo identitete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close