Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija prosim za pomoč glede MSN

prosim za pomoč glede MSN

Pozdravljeni!

Pred parimi meseci sem si inštalirala verzijo Windows live Messenger (8.0) in ker imam z njo težave, sem si želela sedaj nazaj namestit verzijo MSN 7.5.Zatakne se mi pa pri tem, da ko hočem verzijo 7.5 zagnat, mi napiše, da ni bilo mogoče najti modula unicows.dll.Pa sem potegnila še ta modul iz neta, ampak zadeva še vedno ne deluje, čeprav sem to verzijo 7.5 že enkrat imela inštalirano, pa ni bilo nobenih težav. Mi zna mogoče kdo povedat, kje bi lahko bila težava?

Hvala za odgovore že vnaprej.

lp, mikimiska

Probaj še enkrat izbrisati (tudi direktorij) in ponovno inštaliraj. Probaj katero od teh starejših različic:

Lp, Max

Sem zdaj za spremembo instalirala MSN 7.0 iz tega seznama, ko si mi link napisal, pa vseeno ne gre, mi spet javi za ta modul unicows.dll:-(.Me pa zanima, kaj si mislil pod tem, da zbrišem celoten direktorij?Sem študirala tudi to, da med programi imam tudi Messenger plus!Live-Sponzors..če bi mogoče to kaj motilo? čeprav kolko vem je to bil dodatek za 7.5, zato bi kvečjemu lahko koristilo. Nekako se mi zdi, da je težava predvsem v zgoraj omenjenem modulu, samo sploh ne vem zakaj, če sem ga že dol potegnila in je na računalniku.

lp, mikimiska

Tukaj dobiš ta dll file Imaš WIN XP SP2? Ma izbriši vse kar se tiče MSN-ja in inštaliraj na novo…

Lp, Max

Vsaka druga jih ima 🙂 Težave z osmico namreč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close