prosim za pomoč – delo tajnice
Sem nova na delovnem mestu – poslovni sekretar – tajnica v javnem zavodu. Sedaj me pa zanima, če mi lahko katera napiše, kaj vse naj bi delo obsegalo za moje mesto.
Prosim katero, ki dela na mestu tajnice,poslovni sekretar če mi lahko opiše svoja dela in naloge.
Res hvala vsem, ki mi boste odgovorile.
V sistemizaciji delovnih mest zavoda piše kaj so dela po posameznih delovnih mestih. Ta pravilnik je javen in bi se moral nahajati ali na oglasni deski (mogoče imajo na internetu) ali pa pač med pravilniki.
Ni res da delaš vse, čisto odvisno je od delodajalca do delodajalca. Jaz sem bila na takem delovnem mestu in sem delala točno določene stvari (za pošto smo imeli pripravnike, vsak si je sam kopiral, pakiral,…. kar je bilo za direktorja sem pa delala jaz v dogovoru z njim). Kot sem rekla odvisno je od službe do službe.
Lp
ella
Ja lej, jst sm zaposlena na tem delovnem mestu in delam vse, če ima kdo slab dan se pride zdret name, za vsazga je treba koperat, raznašat stvari okol, poslušat vsazga, …
Je pa vse res odvisno od delodajalca, če se bo šef potegnil zate boš pisala dopise zanga, klicala poslovne partnerje, urejala urnik, pa take stvari.
Forum je zaprt za komentiranje.