prosim za odkrite moške odgovore
Mam otroke…je pa res da nisem ljubljanski pederajsar….to je pa res….in mi tud dol visi zarad tega.
Resnica pač boli zate…
Ti imaš otroke? To pa je katastrofa, da ima tak tip otroke. Bogi otroci. Prav smilijo se mi.
Katera resnica naj bi mene bolela? A to, da imajo taki ljudje otroke? Ja, to je res neprijetna resnica.[/quote]
o joj….drugih besed je pa itak škoda zate….
Ne.
Zaradi otroka ne.
Ker sem že bil v razmerju z otroci iz prejšnjega zakona in se ni obneslo.
Ker bi se, če bi se odločal za otroka, bi to storil zavestno in premišljeno in pa z nekom, ki otrok še nima.
Mnenja drugih ne vplivajo na moje odločitve.
Lahko jih poslušam, ne bom jih pa upošteval.
Odločitve sprejemam sam in potem tudi živim z njihovimi posledicami.
Tudi sam sem nekoliko vključen v podobno zgodbo. Sem ločen, moj desetletni sin pa živi z bivšo. Imamo zelo dobre odnose, se redno videvamo, vendar je to zame premalo. Potrebujem vsakodnevno preživljanje z nekom, rad imam otroke, imam željo da bi vsakodnevno nekoga vzgajal in se z njim razvedril. Veselilo bi me tudi, če bi se lahko družili skupaj z mojim sinom. Ker mi to ni dano z lastnim otrokom, bi prav rad bil “oči” še kakšnemu. Pomislil bi, da je dovolj samskih mamic, ki iščejo partnerja. Pa sem hitro ugotovil, da te mamice živijo v oblakih. Rade bi dobile lepega mladeniča brez zgodovine ! V tej iluziji preživijo trideseta leta, ko pa se ta iztekajo, ko narava naredi svoje, ko jih otroci zapustijo pa se jim prižge rdeča lučka, alarm. Ampak takrat je pa že malo pozno 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.