prosim za odkrite moške odgovore
Čigavo mnenje?
Na vprašanje pa težko odgovorim, ker sem v zvezi. Verjetno je to tudi odvisno od let tistega, ki želi partnerko in tudi od tega ali že le ta ima svoje otroke. Tem je običajno lažje sprejeti partnerko z otroci.
Kaj sem brisal ?
V tej temi nič.[/quote]
Potem je brisal nekdo drug. Jaz tu nimam vpogleda!
@ “Odvisno od ženske, od otroka, od njenega načina vzgoje, od tega kako se razume s prejšnjim partnerjem…… “
Na tole bedo sem ti odgovoril! In na nepripravljenost za sprejemanje kakršnegakoli kompromisa!
Post je bil objavljen in ga sedaj ni več!!
Naši odgovori ti čisto nič ne koristijo, če si se zagledala v nekoga, ki se ne bi vezal z žensko z otrokom.
Moje osebno mnenje: težko si predstavljam, da bi kdo zavrnil žensko svojega življenja samo zato, ker ima otroka od prej, in raje 50, 60 let življenja posvetil “kr eni” ženski ali več njih. Če pa takšno odločitev sprejme zaradi mnenja širne žlahte, je pa itak butelj, s katerim nimaš kaj početi. Da bi morala biti vse življenje na preži, kaj bo rekla njegova žlahta? Daj nehaj.
Kaj sem brisal ?
V tej temi nič.[/quote]
Potem je brisal nekdo drug. Jaz tu nimam vpogleda!
@ “Odvisno od ženske, od otroka, od njenega načina vzgoje, od tega kako se razume s prejšnjim partnerjem…… “
Na tole bedo sem ti odgovoril! In na nepripravljenost za sprejemanje kakršnegakoli kompromisa!
Post je bil objavljen in ga sedaj ni več!![/quote]
Si ga mogoče oddal pomotoma v kakšni drugi temi ?
V tej temi ga ni. Ker bi ga videl.
Odvisno je predvsem če oseba ki jo želiš, želi otroke… če ne je verjetnost minimalna….
Jaz osebno pač nebi bil v zvezi z žensko ki ima otroka… pa ne zato ker nimam rad otrok ampak zato ker sem star okrog 25 let in nimam želje po otrocih ker še moram uživat brez obveznosti do otrok.
To vprasanje ti ni kar takole prislo cez glavo temvec ti moras biti v fazi -pred locenjem in se ze sprasujes
kaj pa potem ali si bos ze nekoga najdla ki vas bo vzel obadva in ne pravil razlike med tvojim otrokom in
potentialno z svojimi ..
Ne boj se– dobis lahko tudi ti enga mozkega ki bo za obadva poskrbel in tudi z teboj in otrokom dobro
ravnal …Ves vecina mozkih kadar so imeli prvi zakon ali vezo neuspesno upajo da bo prihodnje boljse slo.
Ker ni obvezno da je ta mozki kurbir ali neki frajer ki se niti ne zaveda da ima eno druzino in ni obvezno
da je slabo ravnal z njegovo zeno in otroci .. Vcasih se samo locimo ker smo ze prevec znamk zalepli
se pravi imamo zadosti vsega kar se je reklo in zgodilo v tej druzini ..Locitve pa tudi niso obvezno krivda
mozkega –oni so tudi veckrat zrtve nepravih babnic ki jim grenijo zivljenje ali pa so obupne .Pa tudi ni treba da razvijem v smeri z kurbirji ki jih je tudi zena spoznala in se prav enako godi ce je nasprotno ..
Po 100 locitvah jih je 40 % inkopatibilnih –zena -moz — med njima .Cetudi sta obadva normalna samo
karakterji pa so zelo razlicni . potem nam ostaja 30% kjer je fant lavfal in 30 % kjer je pa zenska vse
skozi lavfala in se tudi ni zavedla da je mamica .Te so glih tak brezbrizne kot ti drugi mozki ki samo osvajajo in njihove zrtve odvrzejo ..Jas sem se locil z prvo ko sem 37 let imel .
Po moji zeni sem imel vse napake da me niti kura ne bo brcnla ker sem sploh nic vreden kar zadeva
druzine ..Nisva se bla popolnoma locena ko sem spoznal eno dekle 24 leti z 18 mesecnim otrokom
katerega sem cisto prevzel po skrbi in smo se dogovorila z njo da me oce klice –kasneje pa mu poveva
kar ima za vedet in vse je slo v redu dokler fant ni spoznal svojega oceta ..okoli 10-12 leta potem
pa je imel oci samo za njega ceprav je ta prava baraba bil -(25 let zapora v 50 ) cisto pocasi se je to
vse zakadilo ceprav je to trajalo vseno 18 let brez veliko problemov –nas pa je tudi bil da se opeceni
macek ni zelel zeniti pa tudi zaradi drugih venalnih razlogov ..Sem pa znova zacel z eno drugo ki ima
isto razliko kot presnja tudi ona je z svojim otrokom – ta je pri meni solo koncal in zdaj je cisto prima
fant vse gre v redu ceprav je njegov oce nedalec on se bolje pocuti pri nas kot pri ocetu ki sam zivi
nedalec od nas in odkar seje z mojo locil 12 let — ni nigdar uspel se stabilisirat ali vsaj deset let z eno ostati .
njegov problem je da je grozen z njimi in jih tepe– kaj pa je prava ljubezen neznost tega pa sploh ne ve ..
zato me ne skrbi zaradi njega edino da fanta spremeni da potem kaj ne gre narobe .
to kar je treba da ne gres z typi ki ti ze od zacetka ne ugajajo ali so grozni z teboj ..
s takšno žensko bi šel v resno zvezo samo v primeru, da si ne bi mogel najti nobene druge primerne samske ženske brez otrok. z drugimi besedami, moral bi biti res obupan, da bi privolil v to. in če bi že spoznal žensko z otrokom, bi jo sprejel izključno samo pod pogojem, da ima tudi z mano še kakšnega otroka.
Ti takole govoris ker se do zdaj bolj mislis na sebe kot da ustanovis pravo ali ljubljeno druzino
tvoj EGO IN KONFORT pa so za tebe najglavni
v resnici je pa bolje da ta dekleta ne padejo na tebe ker si se premlad in egocentricen
Ni to vazno katera komposicija je v druzini koliko je dolznosti in skrbi –to kar loci decka in resnega
moza pa je— da moz zna ljubiti tudi dekleta ki so se zmotila in prisle na takega egoista kot si ti
Ti si se mamin pobec ki bi si se zelel da ga ta uspesna punca vzdzuje in ga na morje povabi .
IHCI KUGAR
Sj ženska brez otrok stara čez 30 let je itak ponavadi en kup nesreče, al je grda al pa prismojena do konca da jo noče noben pogledat oziroma si ustvarit razmerja z njo. Otroci so pa itak nekaj samoumevnega, no razen za kakšne meščanske pobrite z vsemi parfumi namazani mamini sinčki kateremu preprosto ne moreš določiti spola saj ni ne tič ne miš magari če bi ti curaka pokazal….
Sj ženska brez otrok stara čez 30 let je itak ponavadi en kup nesreče, al je grda al pa prismojena do konca da jo noče noben pogledat oziroma si ustvarit razmerja z njo. Otroci so pa itak nekaj samoumevnega, no razen za kakšne meščanske pobrite z vsemi parfumi namazani mamini sinčki kateremu preprosto ne moreš določiti spola saj ni ne tič ne miš magari če bi ti curaka pokazal….[/quote]
Upam, da ti ne boš nikoli imel otrok, čeprav ti je samoumevno, da človek ima otroke. Ker bi bil totalno zanič oče.
Grozno je, da ste na svetu ljudje, ki vam je samoumevno, da ima vsak otroka, pa čeprav je poden od človeka. Ni čudno, da se toliko otrokom slabo godi, če imajo take starše kot je avtor.
Forum je zaprt za komentiranje.