PROSIM ZA NASVET!!!
Pozdravljeni,
konec marca letos sem si kupila nov telefon SIEMENS MC60. Vse je blo ok, dokler mi ni začel kar na lepem crkovat, včasih pa moram po kakšno minuto čakat, da naredi tisto, kar hočem. Konec avgusta sem ga dala na popravilo in bila en mesec brez telefona, ker so ga tolko časa popravljali. No in ko sem ga končno dobila, mi čez kakšen mesec začne isto crkovat, pol se je dvakrat ugasnil in se je slišal k da bi neki zgorel noter, kot ko crkne žarnica in spet je blokiral tko kot prej.
Grem nazaj v BTC kjer sem ga kupila in mi tisti fant pravi, da bi blo najbolje, če bi šla sama na servis nekam v Mengeš in da oni (na servisu) ponavadi sploh ne popravljajo telefona ampak ga majo en mesec tam pol jim ga pa pošljejo nazaj, ne da bi ga pogledali. Predlagal mi je naj grem tja in nej bom kao mal bolj ostra z njimi. Pa sem ga vprašala, če mam kakšno možnost da bi dobila nov telefon ali pa da bi mi vrnili denar nazaj in mi je rekel da ne. Zato vas prosim, če slučajno kdo ve kakšne so moje pravice, naj mi pomaga.
Garancijo mam, telefon pa sem kupila z gotovimo.
Hvala!!!
Tam koder si telefon kupila ti morajo omogočiti,da ti telefon popravijo in ne to čez en mesec ampak prej.Zahtevaj kakega nadrejenega šefa,ali ga pokliči po telefonu ,zagrozi jin,da jih boš dala v medije.Dolžni so ti popraviti telefon,brez izgovorov.Danes je vse več neodgovornih ljudi in trgovcev.Pokliči Marjana Jermana pa bo raziskal zadevo.(če ne bo šlo drugače)
Jst sem kupila Siemens CX 65 in imam tudi podobne težave odkar sem ga kupila. Včasih se kar ugasne, včasih dobesedno “zmrzne” in ne gre ne naprej ne nazaj, tudi izklopit ga ne morem takrat, tako da mi ostane samo to, da vzamem baterijo ven. Imam ga nekaj mesecev, v tem času je bil že na servisu. Skratka – kriza. Doslej sem vedno imela Siemense in nikoli nobenih težav, s tem pa so sami problemi, tako da mi je kar žal, da sem ga kupila.
Nikjer ne piše, da je prodajalec dolžan poskrbeti za popravilo v roku, ki je daljši od 8 dni od nakupa.
Ti moraš sama odnesti aparat k pooblaščenemu serviserju in v tvojem primeru je to v Mengšu. Je pa res, da mora, v primeru, ko je aparat v garanciji, serviser za čas popravljanja tvojega, tebi nuditi nadomestni aparat. Zato lepo pokliči v servis in povej, da boš prinesla svoj aparat v popravilo, on pa naj ti pripravi nadomestnega. Pokliči zato, ker ga morda ravno tisti dan ne bo na voljo, zato boš morala kakšen dan počakati. Pri Siemensu se to da urediti.
Lej sej men ni problem dat telefon na servis, sam ne mislim ga pa vedno met na servisu, zato pa sprašujem, če obstaja kakšna možnost, da bi mi ga vsaj zamenjal al pa dal kakšnega drugega v tej vrednosti. Sej vem, da obstajajo tud dražji telefoni, sam zame, ki sem študentka je blo tud 35.000 dovolj oz. kar velik.
Pa še enkrat, hvala za odgovore!!!
Zamenjajo ti ga takrat, kadar je to v skladu z garancijskimi pogoji. Splošni garancijski pogoji so (če se ne motim), da ti dajo nov aparat, če ti ga v 45-tih dneh ne morejo popraviti. Včasih pa se na servisu odločijo in ti dajo takoj nov aparat, če vidijo, da je okvara res taka, da se aparata ne da popraviti.
Poskusi in ga nesi na servis. Nimaš kaj zgubiti. Vem, da si jezna, ker sem to doživela tudi sama z videorekorderjem in vem kako je, če kupiš aparat, potem pa ga imaš ves čas na servisu.
@ Tati*
Zveza potrošnikov Slovenije nudi do konca leta tudi nečlanom brezplačno svetovanje.
Splošno svetovanje
Ponedeljek – četrtek: 12h do 16h, petek: 8h do 12 h
Tel. 01 / 432 00 89
Osebno svetovanje v svetovalni pisarni: petek od 8h do 12h
Vprašanja lahko posredujete svetovalcem tudi pisno na naslov Frankopanska 5, Ljubljana,
ali po e-pošti: svetovanje@zps-zveza.si
Forum je zaprt za komentiranje.