Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style prosim za nasvet

prosim za nasvet

Pozdravljeni!

Prosila bi vas za nasvet glede ličenja.
Imam pobarvane lase – rdečkasto- vijolično in modre oči. Zanima me, kakšne barve senčila naj uporabim, da poudarim oči? Ali obstaja kakšna zakonitost kako nanašati senčila oz. več odtenkov senčil?
Pa še nasvet glede pudra. Nikoli se nisem pudrala. Moja koža je rahlo mastna, drugače pa nimam težav. Ali priporočate tekoči puder in čez potem še puder v prahu? Kaj pa barvne kroglice? Ali ten kože lahko polepšam samo z barvnimi kroglicami? Koliko bo to obstojno? Hvala za vse odgovore!

POzdravljena,

modre oči se najbolje poudarijo s toplimi toni in če je vaša barva las rdečkasto vijolična, poiščite senčila v teh tonih. Glede zakonitosti je takole – obstajajo neke osnove tehnik nanašanja senčil. Tako moramo vedete kakšne oblike so oči, ali imajo povešeno veko, ali so bolj udrte, ali so bolj odprte… Morda bi si lahko omislili osebno svetovanje, kjer se posvetimo samo vam (lahko me kontaktirate na osebni e-mail).
Tako lahko s tehniko senčenja v obliki polmeseca oko odprete, če imate seveda udrti tip očesa. Nikakor pa se te tehnike ne smete lotiti, če imate bolj izbočene oči, ker jih boste optično še bolj odprli. Pri takšnih očeh je bolje s temno senco zasenčiti izbočen predel.

Pri pudrih pa je takole. Za suho kožo je bolje izbrati tekoči puder, pri mastni koži pa so boljši kremni pudri, oz,. pudri z mat učinkom, brez olj – to piše na sami embalaži: oil free. Transparentni puder oz. puder v prahu nanesemo čez osnovno podlago (torej tekoči puder) , zato da zafiksiramo vse skupaj in je potem makeup bolj obstojen.

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Gob30,glede pudra sem v zgornji rubriki opisala potek nanosa pudra,kar se pa tiče senčk obstajajo določena pravila.Odvisno kateri tip ste(zimski,pomladni….),vsakemu tipu pristajajo druge barve,vam sigurno tople,je pa tukaj zelo pomenben ten kože,tako da je teško svetovati predvsem,bi se mogla videt vaša barva las,pravila so zato,da se kršijo.Mislim,da je zelo pomenbno da se vi v barvah počutite dobro.
Spremljajte prezentacije,ki jih imajo v drogerijah in vam bodo z veseljem svetovali,lahko pa me tudi kontaktirate.

Lep pozdrav
Branka

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close