Najdi forum

prosim za nasvet

Ojla vsem,

študirati grem na Portugalsko pa me zanima, kaj mi priporočate:

1. kakšno internet povezavo naj vzamem za prenosnika? Najraje bi mobilno konekt kartico? Kaj vse potrebujem, če jo hočem imeti?

2. Kje na netu bi lahko gledala pop tv ali slo1?

Najlepša hvala in lepo se imejte

Pa še to, baje je varianta se pogovarjati preko neta. Kar pomeni, da rabim mikrofon in slušalke! No, ne razumem se najbolje pa bi prosila, če mi lahko svetujete in povete, katera je najcenejša varianta!
Hvala.

Za pogovor ti svetujem Skype:
Imam znanca v Veliki Britaniji in se z njim pogovarjam, kot da sva v isti sobi.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

RTV slovenija lahko gledaš kaz z njihove internetne strani, za POp TV pa mi ni znano, da bi se dalo gledati preko interneta

Program se si že dala dol – hvala. Zanima me kakšen mikrofon in slušalke imaš? Kaj se mi splača kupit? Mogoče tudi rabljeno?

Vsake slušalke so dovolj dobre,drugo pa je trajnost.Tu velja zakon:kolikor denarja toliko muzike..

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

pozdravljena,

na spodnjem linku najdes online tv programe… imam pa doma se en link(ti ga posljem kasneje) kjer pa je mozno gledati tudi popTV in kanal A…

http://www.humanitas-international.org/newstran/streaming-tv.htm

lp

hi, nasel sem se tisti drugi link… sicer trenutno ni mozno gledati pop-a in kanal-a ampak naj bi to se delalo in ze tudi je…

http://www.siol.net/vizija/

Lp

Najlepša ti hvala.

Jaz se pogovarjam s slušalkami za 1500 sit. in vse slišim:-))

Jaz sem ful skeptična glede slušalk. Sploh ne vem katere naj kupim:
logitech = 11.900 sit
manhattan = 1.200
de luxe = 3.300
digitus = 1.400

Kaj peiporočate? Potrebujem jih pa le za obdobje pol leta ina da bodo sigurno vredu delale. Mogoče bi še kamero kupila, če le ne bi bila predraga!

Tole mislim resno, čeprav se ne bo slišalo tako: če ne potrebuješ kvalitete kupi karkoli, poleg pa še “tri komade” manhattan = 1.200
Na potovanjih se prej ali slej zmajejo konektorčki, tako, da imaš potem lepo rezervo.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Boljše slušalke rabiš za kvalitetnejše poslušanje glasbe, za pogovore so pa tudi najcenejše dovolj dobre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close