Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Prosim za nasvet

Prosim za nasvet

V kratkem praznujem rojstni dan. V službi imamo navado, da pač nekaj prinesemo in malo praznujemo. Odločila sem se, da bi naredila pitulice, navadne sirove ali pa kakšne z nadevi. Imamo tudi mikrovalovno tako, da bi jih prej malo pregrela. Zanima me pa, kaj bi ponudila zraven. Na koncu bo sladko, najverjetneje kar torta.

Prosim za ideje!

Hvala in lep pozdrav!

Jogurtovo pito ali pa kakšne rogljičke ali pa hruškovo pito……………boš laži prinesla kot torto……

Mogoče sirovo ploščo, kakšno bolj nasitno mesno ali pa testeninsko solato, tudi narezek…

Kroki, lahko bom prinesla torto, ker imam tak plastičen podstavek, ki se lepo zapre. Pa tudi doma dam v avto, pripeljem se pa itak čisto pred prag v službi tako, da s prevozom ne bo problem.

Zraven pitulic jaz ponavadi ne dajem drugega kot solato. Lahkop a narediš za ene pitulice, za druge pa majhne pizze (ki jih narežeš na kolobarčke), ali pa muffin žemljice. Tudi “kruh malo drugače” bi lepo izgledal…

Ja Kresnica sem si že izprintala tisti recept za kruh v obliki marjetice. Pred kratkim so ga zelo hvalili. Na solate ali pa kakšne namaze sem pa že tudi sama pomislila.

Lp

Ko sem prvic pri prijateljih jedla pitulice, so zraven postregli se mesanico gorgonzola, maslo- vse spasirano skozi napravo za pasiranje zelenjave.
Meni je bilo boljse brez.Obozujem pristni okus skute.

Vsec pa nam je, ce jemo zraven popecene paprike in jajcevce – vse v marinadi iz olivnega olja, bazilike in zacimb.

Tudi paradiznikova omaka z baziliko je s pitulicami njami.

Imejte se fajn Babi

Hvala Babi za nasvet in lepe želje. Bom kar kakšne solate postregla zraven, pa bo. Babi, Vam pa moram povedati, da sem letos naredila pitulice že doma, jih zamrznila in nato vzela s seboj na morje. Zjutraj sem jih spekla, naredila riževo solato z zelenjavo in tunino – vse skupaj smo odnesli na plažo in…., njam, njam, okusen prigrizek je bil tu, da smo lažje dočakali večerjo. Sem Vam res hvaležna, da ste ta recept za pitulice podelili z nami na tem forumu. Še zdaj jih večkrat spečem doma.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close