Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

Turška mačka,

svetovno si to napisala

Agencija nam je priporočala Selge beach hotel – Side v Turčiji. Ali ima kdo kakšno informacijo o tem hotelu.

Hvala.
Tanja

Tanja M., baje je ta hotel super. Pa sploh fajn za otroke. Kako bo v resnici, pa ti lahko napišem konec meseca, ko se vrnemo.

ali gre kdo 25.06.2009 v turčijo v hotel club golden beach

ČEZ nekaj dni bi šla rada z avtom vTurčijo do Burse k sorodnikom na obisk, potem pa še naprej na obalo v Antalyjo, je kdo,ki je tako potoval, prespAa bi dvakrat – v beogradu pa še v Sofiji,da ne bom preveč “ZMATRANA” ,če je kdo,ki ima podobno izkušnjo prosim naj sporoči. babica

Mi gremo 25.6, vendar ne v ta hotel. Ali greste iz Gradca?

Mi gremo 25.6, vendar ne v ta hotel. Ali greste iz Gradca?[/quote]

Najbrž si spregledala letnico objave…tam se je šlo za lanski junij 😉

Zdravo!
Ker se že počasi odločamo za dopust in mi omenjeni hotel hotel Selge beach resort zelo pade v oči, bi vas prosil preko katere agencije ste šli in koliko je bila cena (imamo tudi dva otroka 4 in 10 let). Plan je konec Junija.
Hvala LP

JALČKA verjetno si že petkrat nazaj :). kako si potovala? kje si prespala?
mi smo šli dvakrat z avtom. enkrat je bil cilj 1650km oddaljeni Dikili na egejski obali, drugič pa Finike na skrajnem jugu, 2300km daleč. nazadnje sem vozila jaz v enem šusu 1300km z vmesnimi postanki. na turški meji sva se z možem zamenjala, naprej je vozil on. žal smo spali v avtu, tako, predremali za dve, tri ure. ni bilo najbolj pametno :-/
Letos smo imeli namen v Silifke, vendar kot zgleda nam bo nekaj prekrižalo načrte 😉
vedno izbiramo destinacije, ki niso “zapacane” z množičnim evropskim turizmom. ko enkrat probaš takšno Turčijo te vedno vleče samo tja. hranimo se v glavnem zunaj, pijemo vodo iz vodovoda itd. turki so muslimani, kar pomeni – čistoča zapovedana.
aha, šli smo pa z otroci, nazadnje je bil najmlajši star dobri dve leti, dekleti pa 7 in 9 let.

Tudi mene zanimajo izkušnje počitnic v turčiji,natančneje v hotelu selge beach resort!Zanima me predvsem hrana in pa delovanje klimatske naprave!a vse informacije bom zelo vesel!hvala

Ma daj. Ne sekiraj se in uživaj. In ne pozabi ust zapret od presenečenja.

Hrana je tako raznolika in toliko je je, da v tebnu dni ne zmoreš vsega vsaj za grižljaj poskusiti. Res pa je da polente, tenstanega krompirja in prekmurske gibanice ne boš dobila.

Zaradi klime te bo pa kvečjemu zeblo – zato kaka tanka jopica mora romat v prtljago oz. že v ročno prtljago ker že letališča in letalo sta ful sibirska in se lahko zlahka prehladiš. Za otroke tudi kakšne nogavičke v torbico daj, ker na letalu res rado zebe.

Tudi mi smo se nekako odločili za Selge Beach resort. Kot berem in slišim, je baje zelo dobra izbira. Gledamo pa preko Guleta in sicer 11 dnevno varianto.

Hvala za prijazne informacije!Glede klime pa sprašujem zaradi tega ker v katalogih piše,da klima po hotelih dela le ob določenih urah,in res nebi rad da bi mi bilo v sobi vroče!Lep pozdrav

Zdravo!Tudi mi smo že rezervirali hotel selge beach resort v turčiji,konec junija,in tudi mi imamo otroke stare 4,10 in 14 let,upam da se srečamo!lep pozdrav

Mi gremo prek relaxa in je cena za dva odrasla in 3 otroke 2400e

Tudi mi smo ga že rezervirali – Selge beach resort, gremo konec junija preko Guleta, imamo pa dva otroka.

Zdravo!Kje pa ste dobili ponudbo za turčijo ,preko guleta ker jaz vidim katalog samo za lansko leto?

v avstrijskem katalogu, vplačala v agenciji v Lj.

V Relax first minute je ponudba Selge beach ki naj bi bil Relaxov poletni klub 2011. Zanima me kako ste bili zadovoljni vsi tisti ki ste bili v 2010 v Aska washington resort…….hotel ….čistoča gužva….veliko Slovencev…zadovoljstvo v poletnem klubu? Nekako se ne moremo odločiti.

Aha,se mi je zdelo da v našem katalogu še ni za letos destinacij mediteran!Hvala za odgovor

Fish, vi se kar prijavite v selge beach resort,bomo vsaj vsi zadovoljni ali razočarani,ker nas je že nekaj tukaj gor ,ki gremo prvič! Po informacijah ,ki sem jih dobil tukaj gor,pa bomo zelo zadovoljni!Kaj bo pa bomo videli ,ko pridemo v turčijo.Lp

Bil dvakrat v Pegasos world…fantastično,še bi šel,vendar ga letos Relax nima v ponudbi,Gulet pa je že razprodal ta termin.Saj mogoče se pa res odločim in se vidimo,razočarani pa vsekakor ne bomo v to bodite prepričani, ponudba…. vsega preveč…hrane …pijače…stalno se nekaj dogaja…….sprašujem samo zato ker še nisem bil v poletnem klubu in me zanima kako to zgleda.

Fish,prosil bi te da mi odgovoriš,kako je v teh hotelih z delovanjem klime v sobi,kajti v katalogih piše,da dela samo ob določenih urah?Upam da dela ob večernih in nočnih urah,kajti čez dan me tko al tko nebo v sobi!Za odgovor se ti zahvaljujem

Nisem Fish, pa vseeno. v Katalogu piše, da jo vkklapljaš po potrebi. nekaj let nazaj smo že bili v Turčiji (ne sicer v tem hotelu) in smo si jo prižgali kadar smo hoteli.

lp

Hvala za odgovor,res piše da se vklaplja po potrebi,verjetno sem jaz narobe razumel, ker sem mislil da oni vklapljajo ,po potrebi ,in kadar oni hočejo!Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close