PROSIM ZA NASVET-TURCIJA
Alenka zdravo.
Ja res je bilo tako fajn da smo skoraj ostali,ti povem če dobim na loto se definitivno preselim v Turčijo .Enostavno se nisem imel časa vsesti za računalnik ,saj veš služba ,obveznosti …itd.
Ne bom dolgovezil vmes je Leodikya še pridobila na holiday checku 5,6 to so ocene gostov in to je resnica,to je bil naš najboljši dopust do sedaj,resnično manjši hotel na nivoju,čistoča, sobe,
hrana,prijaznost osebja,vse poštimano v piko ,neverjetno počutiš se kot med prijatelji….SUPER.
Lep pozdrav in fajn se imejte
FISH
No, super, res sem vesela, da se vam je tokrat vse poklopilo – po tistem lani…
Se moram decembra res spravit na gulet.at in najti ugodno destinacijo, preden bo vse razprodano. Šele zdaj, ko si mi ti omenil, sem videla, da imajo na njihovi strani tudi lete iz Ljubljane. Ko pride namreč katalog v slovenščini do mene, ostanejo samo še drobtinice. In naslednje leto bo tudi Jasna imela že 12 let, Dejan 14 in potem se število hotelov s pavšalom za starejše najstnike še skrči.
Tudi jaz že počasi odštevam dneve – še dobra 2 tedna, pa letimo.
Poročam, čeprav (upam) v ML ne bi smelo biti neprijetnih presenečenj.
Alenka
Ej, fish mi smo bili pa v Lycusu, blizu Leodikye, in imamo iste občutke.
Alenka svetujem ti, da pogledaš tudi druge avstrijske agencije, recimo ITS billa reisen, ali pa Jahn reisen,… preko sončka je itak kar nekaj teh agencij, in so ful ugodnejše kot pri nas. Mi smo recimo za 14 dni za 2 odrasla in enega otroka dali 1700€ v juniju. Pri nas pa pod 2200€ nismo našli nič pametnega. Graz pa tudi ni tako daleč.
Forum je zaprt za komentiranje.