Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

PROSIM ZA NASVET-TURCIJA

Mi pa gremo letos prvič v Turčijo na počitnice. Otroci 5 in 6 let. Izbrali smo hotel Pegasos Royal in gremo 12.07.2012. Upam, da se bomo imeli super in da ne bo prevroče.
Še gre mogoče kdo drug v tem terminu? Letimo iz Ljubljane.
lp

Oj!
Tudi mi smo želeli it v enega od Pegasos Hotelov, a ni bilo možno konec junija, zato gremo v Royal Atlantis, upam, da bo vseeno ok.
Za Pegasos pa so same pohvale, tako, da bo gotovo ok.
Je bil kdo v R. Atlantis?

Oj!
Tudi mi smo želeli v enega od Pegasos Hotelov, a konec junija to ni bilo možno, zato gremo v Royal Atlantis..
Za Pegaos so same pohvale, zato sem prepričana, da se boste imeli lepo.
Je bil kdo v R. Atlantis?

POZOOOOORRRRR NATEG STOLETJA!!!!!

No evo malo nasvetov za vse tıste ko boste letos ın naprej potovalı z turıstıcno agencıjo NIKAL to je preko neckermana…..

Prvo to nıso ne pocıtnıce ne potovanje …..kakor nam navadnım smrtnıkom predstavıjo v katalogıh…..

Kar nam ponuja neckermann v sodelovanju z nıkalom je NAKUPOVALNI IZLET!!!!

Seveda boste vıdelı tudı nekaj zanımıvostı ın znamenıtostı vendar prvotnı cılj tega ” IZLETA ”
je nakupovanje ın zapravljanje denarja!!!!

Hotelı so vedno oddaljenı od cesarkolı tako da ste skoraj prımoranı zakupıt vecerje razn ce nıste ekstra ıznajdljıvı zato vam dam nasvet nekaj prgrızkov sı lahko vzamete seboj kajtı avtobus se bo vedno ustavljal samo tam kjer agncıja pokasıra 50% od prodanega zato stane naprımer kosılo kı tega nı vredno brez pıjace 10 eur!!!
V enem tednu to je sedmıh dneh vas bodo 3 krat peljalı v takoımenovane veleprodajalne alı proızvodnje to je ZLATA USNJA IN PREPROG!!!!

NE KUPUJTE TEGA TAM KAMOR VAS BODO PELJALI KAJTI VSE TO DOBITE TUDI NA BAZARJU PO 2 KRAT NIZJI CENI!!!!!
ZAKAJ TO TRDIM??? PREVERJENO!!!![/i][/b][/b]

OD VSAKEGA VASEGA NAKUPA DOBI AGENCIJA 50% !!!

Vas bodo sıcer pregovarjalı da se cenkate ın tako naprej vendar ıskreno nı vredno ker vas nategnejo v sekundı!!!!
Poznam ljudı kı so lanı kupovalı ZLATO za kar se je ızkazalo da tudı prıblızno nı tısto kar so placalı!!!!
Ravno tako velja za preproge…. par naj bı kupıl svıleno preprogo ….za dostı denarja ..ın ko so jo odneslı ocenıt v tujıno jıma je prıznan cenıtelj zatrdıl da sta kupıla OBDELAN BOMBAZ!!!!!
Vrednost sta preplacala za 5 krat!!!!
Posebno opozorılo za ljubıtelje USNJA!!! Ne nasedajte da je usnje ın da je to tako ın tako ……sıcer vam bodo res pokazalı prave ızdelke vendar vas bodo prı nakupu zopte nategnılı !!!

VSE KAR SEM NAPISAL SEM NAPISAL IZ LASTNIH IZKUSENJ!!!! IN CE GDO RABI SE KAK NASVET NAJ MI PUSTI TU SPOROCILO IN VAS BOM KONTAKTIRAL!!!!

zanima me če kdo 27.4 gre na počitnice v hotel aska buket resort &spa!

če je bil mogoče kdo že v hotelu aska buket&resort,ga prosim za komentarje.hvala

Mi gremo točno v tem termin v ta hotel 🙂

Mi gremo točno v tem termin v ta hotel :)[/quote]

Ooo, super, potem pa se bomo mogoče videli, če imate otroke pa otroci 100% v mini clubu 🙂

Vsi ki odhajate na počitnice v turčijo vam lahko povem ,da ste izbrali fantastične počitnice!Ne nasedajte tistim ,ki pljuvajo čez turčijo ,po kakšnih druskah nevarnostih in podobno ker so same bedarije in taki so sami telički!Tudi jaz sem dvomil,po komentarjih kle gor ampak sem se prejšni teden vrnil iz Turčije,skratka fantastično vse.Vroče pa vam bo za umret haha,po informacijah ki mi jih je poslal prjatu iz Antalye,je blo že včeraj plus 35!Želim vam super počitnice,vsem ki potujete v super Turčijo

Pozdravljen Pevno .Ime hotela in kraj me zanima. LP Fish

Hoj, Fish!

Kam pa vi letos??

LP,

Alenka

Pozdravljena Alenka…saj je jasno ……Turčija………KIRMAN LEODIKYA RESORT…kraj Okurcalar…mislim da bo kar dobra izbira.Kam pa vi potujete…….kolikokrat lahko ugibam. LP Fish

Ja, itak v Turčijo, kam pa? Tako toplega morja nimajo niti na Hrvaškem niti v Grčiji. No, v Egiptu že, ampak zaenkrat nam je Turčija pisana na kožo.

Letos smo se odločili, da bo bolj kratko,a sladko – ML Waterworld – Belek za 1 teden. Fajn je, ker ni dolgega transferja – v pol ure smo z letališča tam. Pa da se enkrat spet moj soprog nasurfa, ostali pa naužijemo vožnje z banano brezplačno. Ker so cene kar zasoljene. Lani je bila vožnja z banano 9,00 €/osebo, Ringo celo 50,00 € /3 osebe. Da bankrotiraš! Otrokom pa nikdar dosti 🙁

S katero agencijo pa potujete? Mi ostajamo zvesti Guletu. Otroka rasteta – večji bo letos 13 – in pavšali pri Guletu se mi zdijo najboljši.

Upam, da se boste letos imeli bolje kot lani, brez komplikacij, kakšne ste doživeli lani! Kdaj pa greste? Poročaj, ko se vrnete!

Lep pozdrav,

Alenka

Gremo 28.06.-12.07 letos zopet z GULET, pri Relaxu so dvignili cene za cca 20 procentov ,pa še nič mi ni padlo v oko pri njihovi ponudbi.Izbrali smo malo manjši resort 240 sob z oceno holidaycheck 5,5 upamo da bo v redu in to je to…komaj čakamo.TURKEY ČOKGUZEL
SELAM FISH

Gulet ima super ponudbo od 28.06. za mesto Kemer Roxy Resort, za 14 dni AI 3 družina z otrokom 1800 EUR. Gre še kdo?

Fish mi gremo tudi v okulcalar, sicer v hotel Lxcus beach (gremo pa z avstrici, ker so ful cenejši, mi smo dali za 14 dni z odhodom v juniju 1700€ z vsemi zavarovanji 2 odrasla in en otrok). No hotela sem vam povedat, da je ta zaliv super (smo že bili 2 leti nazaj), pa tudi bazar je v bližini. In hotel Leodikia z odzunaj zgleda tudi super.

Alenka 13 in soraia pozdravljene.

Kdaj pa vidve potujete, termin me zanima ,morda se kje srečamo.

Lep pozdrav Fish

Grida village Julija

Ah, malo ste prezgodnji, da bi se srečali. Mi gremo šele avgusta – od 09. do 16.08. Saj bi šli prej, lani smo bili julija in se mi zdi, da je za odtenek manj vroče (ali soparno) in voda malo sveža,ampak pomisli, 04.01. je na Sončku prečesal celoten sistem in našel samo 1 družinsko sobo 09.08. in 2 družinski sobi 16.08. po nižji ceni (turbo popust za otroke v omejenem številu sob). Tako da nismo imeli kaj dosti izbire.

Smo mislili iti takoj po koncu šole 26.06. z Adrio, pa je bil pribitek letalskega prevoznika kar 95,00 € na glavo, kar nam znese 380,00 €!!!! Sun Expres v špici sezone nima pribitkov in te tako pride vse skupaj v špici ceneje kot v predsezoni.

Morda se srečamo kje naslednje leto. Do takrat pa se beremo tukaj. Ne pozabi poročat, kako je bilo. Sicer pa v katalogu nisem našla tega hotela, zato me zanima kaj več o njem in koliko ste plačali?

Lepo se imejte!

Alenka

Pozdravljena Alenka.

Potujemo z GULET AVSTRIJA z letom iz LJUBLJANE ,hotel je bil v njihovem katalogu ,dosti večjo ponudbo imajo,tako da se splača pogledati,boš vedela za naprej.Najprej smo izbrali SAPHIR RESORT SPA ki se nahaja v bližini pa je bil že 08.01.2012 zaseden in je to rezervna varianta,pa nič zato ,obadva imata dobre ocene in brez negativnih komentarjev.Če imaš katalog Gulet Slovenija 2011 je v njemu LEODIKYA RESORT in sestrski hotel ARYCANDA DE LUXE,koristiš določene usluge obeh resortov,morda bo naslednje leto zopet v ponudbi v slovenskem katalogu, pa saj je vseeno rezerviraš na SONČKU in se dogovoriš za let iz LJUBLJANE.Cena pa je za 3 odrasle osebe 3105 eur za 14 dni ,z zgodnjo rezervacijo smo prišparali 638 eur.Ali se ti zdi pretirano drago…..?Letimo pa z SUN EXPRES tudi mi smo hoteli z ADRIO pa niso vedeli za ure leta,Turki pa imajo približno isto uro odhoda že kar nekaj let in je to prevagalo.

Lep pozdrav,poročam ko se vrnemo. FISH

A, tako je to. Letos jim je namreč na spletu štekala ponudba, pa nisem mogla nič pametnega najti brez kataloga. Tiskanega avstrijskega pa nisem imela, pa tudi nemščine ne obvladam, bolj se znajdem po angleško. si dobil katalog na agenciji ali si se matral preko spleta?

Cena je absolutno ugodna – dober tisočak na osebo za 2 tedna v hotelu s tako oceno!!! Kar smo mi gledali, je bilo za 1 teden od 3.000,00 dalje – kar je bilo manj, so bile ocene okoli 4,5 ali manj.Tako nas je ML prišel 3.196,00 z zavarovanjem pa 3.268,00 (2 odrasla, otroka 13 in 11 let). Pri nas je problem, ker smo 4 in rabimo družinsko sobo, ki je že v štartu dražja. Za 2 tedna nas pride najmanj okoli 4.000,00, kaj boljšega pa 5.000,00 in naprej. – to pa je malo too much za naš proračun.

Uživajte, vaš datum odhoda se hitro približuje. Poleg mnenja o hotelu me zanima tudi koliko je že topla voda konec junija.

LP,

Alenka

Zdravo Alenka.

Že v začetku decembra je bil katalog Gulet Avstrija na spletu in če bi rezervirali do 31.12.2012 bi dobili še sto eurov popusta ,ampak smo se odločili za SAPHIR RESORT,no in potem smo malce oklevali pa je bil poln,katalog smo pa dobili na agenciji SONČEK v NM ,ampak že potem ko smo rezervirali, čisto tako da ga pač imamo,saj hoteli so v glavnem isti vsako leto,le tu jih je več pa si malce ogledujemo za naprej.Za primerjavo 160 hotelov proti 52 gulet SLO pa še 30 Bodrum,Izmir,Dalaman z letom iz Avstrije.Sirene Belek nas bi prišel 3520 eur od 05.07. do 19.07.Tako to je to,še malo pa gremo,voda pa je topla 23 do 26 stopinj tako da ni problema.

LP FISH

No, ja voda za nas mora imet vsaj 25stopinj! Najraje imamo toplo mlakužo 🙂

A smo mi z istih koncev, ker delamo rezervacije na Sončku NM? Mi smo iz Krškega, pa vi?

Jaz v bistvu katalogov letos sploh nisem gledala razen Gulet SLO. Tomaž na sončku mi je poslal seznam hotelov s cenami za nas 4, potem sem si malo pogledala po katalogih in Holiday check, itak pa me že par let vleče v ML Waterworld, tako da odločitev ni bila pretežka. Lani smo bili za 11 dni, pa sta otroka že po kakih 5 dneh začela ostajati v sobi. Tako da smo rekli, da letos skrajšamo na 1 teden, pa bomo videli.

Lep dan,

Alenka

Zdravo Alenka .

Mi smo pa iz Črnomlja v BELI KRAJINI ,tako da smo res skoraj sosedi,nimam časa pisati ker rastejo JURČKI …….hajdi gorusuruz hosca ka…..SELAM.

fish

Pozdravljeni, kar se Turčije tiče, je bomba, mi smo bili 2 leti zapored v Pegasos Royal Incekum in kapo dol, čistoča, hrana, postrežba, vse o.k. Lani nama je receptor celo odklenil njihov računalnik, da bi lahko box Dejana gledala, samo vseeno ni šlo. V glavnem kdo gre tja bo zadovoljen. Je pa bomba za otroke. Moj je star zdaj 5 in pol in je dvakrat bil tam, pa se še kar spominja vsega. Za duržine z otroci je nepozabno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close