Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem prosim za mnenje glede avtomobila

prosim za mnenje glede avtomobila

Peugeot 306 Break 1.6

ga kdo ima? je ok avto?

ali pa vsaj na splošno pežoji so ok? pa servis in avtodeli so dragi? hvala

Če si želiš dobro ga ne kupuj. Sama sem ga imela 3 leta in ga ves čas preklinjala. Luči so skoz crkavale, vsak mesec sem menjala žarnice. Kar poglej malo po cesti peugeote, vsak drugi je brez luči. Da ne govorim da me je 3x pustil na cesti brez bencina, ker je na števcu kazalo še 1/4 bencina…NA koncu je šla elektronika, v števcu, pregorela mi je varovalka za smernik, in če ne bi šla na servis, bi se mi lahko še kaj užgalo, ker je blo že vse stoplnjeno….in še in še bi lahko naštevala. Sej načeloma vožnja je bla udobna, tudi servisi niso bili dragi, delala sem redne servise na 30,000 in olje menjala na 15,000. KAr se tega tiče se res ne morem pritoževati. Sam me je pa razočaral. Na ven tako lep, eleganten, notri pa za ceno ki jo drži šlampasto narejen.
Upam, da sem kej pomagala pri odločitvi.

lp

Jaz sem pa ravno s pudrom zelo zadovoljna.

Se opravičujem, moj komentar je bil namenjen eno vrstico nižje.

mi smo ga imeli pred cca 9 leti, samo bil je malo močnejši – 1,8 ali podobno in bili zelo zadovoljni z njim. Nikoli nismo imeli nobenih popravil, niti žarnice niso crkavale kot pravi matejak.
Potem smo kupili 406 SW, tudi OK, potem pa katastrofa 407 SW – temu pa žarnice sicer gorijo, je pa katastrofa z elekroniko (depolution systam failed in podobone stvari javlja).

New Report

Close