Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija prosim za eno računalniško pomoč

prosim za eno računalniško pomoč

Iz neta sem si inštaliral antivirusno AVG free edition in me že cel teden fajn zajebava z svojim updejtanjem. Kadar se spomni updejtat (to pa je na vsake 2, 3 ure) to dela okrog 20, 25 minut in s tem mi zasede cel RAM in tričetrt CPUja tko da ta čas ne morem popolnoma nič druzga delat kot počakta da gospod to vse updejta. Ne morem ga ne odpret, ne izklopit ne skenslat nič, popolnoma nič. Da bi znorel in razbil komp. Če ima kdo tudi AVG free edition, ali mogoče ve kako se da nastavit, če sploh, da ti ne updejta po svoji volji nonstop. Jaz te nastavitve ne najdem. Itak da se updejta ko vključiš komp, počakaš tiste 20 minut, ampak da ti to dela cel dan medtem ko delaš nekaj in ti zarad tega vse zamrzne, to je pa too much! To je treba probat kok te to lahko razpizdi da glava peče!
Prosim če mi kdo lahko pomaga glede tega.

Avast si posnami.

za dve konzervi doručka ti zrihtam enga računalničarja

Se strinjam . Top antivirusni program.

in kako si inštaliram avast? aje free edition?

Free…
Jaz ga imam že nekaj let.
Na nekaj PC-ih.
Dober.
Zanesljiv.
Nemoteč.

Free…
Jaz ga imam že nekaj let.
Na nekaj PC-ih.
Dober.
Zanesljiv.
Nemoteč.[/quote]

[hr]

ti še zase ne veš, če se spomniš qwa si hotel,

ja saj vem

….Begunje, lahko noč

je.biga srota…

Ja je zastonj.Lahko pa doplačaš še za dodatno zaščito.Jaz ga uporabljam že najman 5 let in nikoli nobenih problemov.Če je ujel kak virus mi je samo sporočil,da je blokiral virus.Posodablja se sam edino 1x na leto ga pa ročno posodobiš.Vrhunski antivirusni in zelo enostaven.Priporočam

No, protivirusne definicije se posodabljajo recimo enkrat na dan, program sam po potrebi. Licenco je potrebno obnoviti vsako leto, ampak je tudi brezplačno, po mailu prejmeš novo registracijsko kodo.

tem tk zbombou da boš vs plou
[img]http://gifs.gifbin.com/283yu34yu5.gif[/img]

ARGETA JE ZAKON!

mi lahko kdo posreduje najbolj “čist” link s katerega bi naložu avast?

http://www.avast.com/free-antivirus-download

Hvala Rok!

No, protivirusne definicije se posodabljajo recimo enkrat na dan, program sam po potrebi. Licenco je potrebno obnoviti vsako leto, ampak je tudi brezplačno, po mailu prejmeš novo registracijsko kodo.[/quote]

Tako ja licenco sem mislil 1x na leto se opravicujem.Posodablja se pa sam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close