Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prosim – word in tabela

Prosim – word in tabela

Lepo prosim če mi pomagate. V Wordu sem izdelala eno tabelo – čist običajno. Zdaj je ta tabela čez cel list. Jaz pa bi rada imela štiri manjše tabele na enem listu.. Kako oz. kje si to naredim, če želim tako natistnit?
Torej: zdaj imam tabelo čez cel list, rada bi pa imela štiri manjše na enem listu.

PROSIM ZA POMOČ!!!

Prosim za pomoč! Danes bi rada to naredila…PRosim,prosim :))

Torej: rada bi kopirala to tabelo v manjši format… To je čist izi,sam zdaj trenutno sem čist off…. ŠE enkrat res lepo prosim za pomoč

Čeprav je že jutri, ti bo mogoče kakšen nasvet vseeno prav prišel. Če zadošča, da so štiri tabele na enem listu samo natisnjene, potem si lahko pomagaš tako, da pri tiskanju nastaviš tiskanje štirih strani na en list. To nastaviš desno spodaj v okenčku za tiskanje.
Da pa v dokumentu spraviš štiri obstoječe tabele na en list, bi šlo pa mogoče tako, da označiš celo tabelo, kopiraš in uporabiš Paste special – picture. Potem pa tabelo, ki je zdaj dejansko slika primerno pomanjšaš, da dobiš štiri na stran. Je pa res, da v tem primeru tabele ne moreš več spreminjati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close