Najdi forum

prosim pomoč

Primož,prosim ,če mi lahko pomagate.Stvar mi že malo preseda.Vem pa premalo,verjetno,da bi vedela kaj storiti.Ko odprem vaše srtrani in prebiram novice,se mi skoraj vsakič ko menjam temo prikaže okvirček s tem:Ime :Adobe Flash Instaler
Izdajatelj:Adobe Systems Corporated In,ker nikoli ne nameščam ničesar sama, vedno kliknem “Ne namesti” ,vendar je ta reč zelo vztrajna.Kako naj spet v miru pregledujem Vašo stran,ki je skoraj dnevno z mano,da se to ne bi več pokazalo..Hvala za pomoč vnaprej in lep pozdrav.

To je flash player ki je potreben za predvajanje strani ti ga kar brez skrbi namesti.

Pišuka namesti ga pa te ne bo gnjavil več.

Za polno predvajanje številnih spletnih strani je potreben FlashPlayer.
Najbolje je, da imaš nameščeno zadnjo različico – tudi zaradi vseh varnostnih izboljšav.
Brez zadržkov ga namesti. Tako boš lahko mirno brskala. Trenutno je na trgu verzija 10.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Hvala Vam vsem.Namestila sem in ni me pobralo.Moj “pomočnik” je nedosegljiv za več dnu,jaz pa sem pri 60-ih popoln samouk in malo premalo korajžna.Se pa še z veseljem in voljo učim. Srečno vsem

Hvala vsem!Namestila sem in ni me pobralo.Moj ” pomočnik” je nedosegljiv in za več dni odsoten,jaz pa sem pri 60-ih popoln samouk in malo premalo korajžna.Naučila sem se veliko,pa mislim,da še premalo in se z veseljem in voljo še učim.Še enkrat hvala in Srečno in zdravja vsem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close