Prosim pomoč pri Emuli….
Ko se connectam na server
mi napiše sledeče…
Opozorilo DonkeyServer No4 (62.241.53.15:4242) – This file is a well known incomplete file, please stop trying to download it : ed2k://|file|Sloncek.Benjamin.-.Ledena.princesa.(DVDRip-slo).avi|734101504|CCEB9987BB515ABF485DFC4F6CD827E4|/
Opozorilo DonkeyServer No4 (62.241.53.15:4242) – This file is a well known incomplete file, please stop trying to download it : ed2k://|file|Slo Risanka – Trnuljcica Slo.avi|364670976|A25DF51F5FBCE4653C21B3DF1567A3DC|/
Sprejetih 13 novih strežnikov
Mi lahko en razloži zakaj? Poleg tega imam risanko Slonček Benjamin – ledena princesa že zdownloadano 98.9%. Mogoče kdo ve, če se da iz faila, ki ni dokončan vseeno izvleči ven risanko tako da bo delala? Hvala
lp Tanja
če dam osveži serverje mi napiše
1.2.2005 13:12:43: Prenos strežniške liste s http://2z4u.de/w8kqhb1e/max/server.met ni uspel!
1.2.2005 13:13:03: Prenos strežniške liste s http://2z4u.de/w8kqhb1e/micro/server.met ni uspel!
Ker nimam te dveh k si napisal. Kako osvežim serverje? Hvala
Ali je možno pri Emuli iz fail, ki ni dokončan napr. 98,7 %, (katerega ne vleče več že en čas) narediti film da bo delal? kajti vse je neki s končnicami .bak . met in part.
Je možno na kakšen način prekinit in tudi ohraniti fail ki je bil zdownloadan čeprav ne v celoti…Videti je da je film že končan, ko dam predogled, saj se vidijo napisi, čeprav je šele 98,7%? Vem, da sem bolj zmedeno napisano, pa me zanima če se da.
lp Tanja
Saj ti je lepo mulca napisala This file is a well known incomplete file.
To pomeni, da je to datoteka, ki nikoli ne bo prišla do 100%, ponavadi obstane ravno tam pri 99%, tistega procenta pa ni in ni.
Mula datoteko razdeli na več koščkov in to so tiste part datoteke. Te koščke po vrstnem redu sestaviš (HJ-Split , Total Comander,…) in dobiš eno datoteko.
Če bo ta datoteka uporabna, pa je odvisno od vrste datoteke in od koščka, ki fali. Npr mpg film ne moti če kje vmes karkoli fali, film bo enostavno preskočil ta del in igral naprej, ne moti ga tudi če nimaš začetka, bo pač špilal od tam kjer imaš ti začetek datoteke.
Tole tvoje so pa aviji, pri katerih je zaradi same strukture formata precej drugače. Tu nujno potrebuješ začetek datoteke in film bo potem igral verjetno do tam, kjer ti je falil tisti del, naprej pa ne. Pa še premikanje po filmu naprej/nazaj ne bo delovalo. Tak film načeloma lahko rešiš z rekompresijo in popravljanjem indexov(Virtual Dub), ampak ne vem če se ti to splača počet.
Forum je zaprt za komentiranje.