Najdi forum

Prosim pomoč pri DVD!

Prosila bi za pomoč, pri inštalaciji firmware za DVD.
Pri inštalaciji za podnapise, mi napiše pri 5 koraku naslednje. Prosila bi za prevod, oz. kaj pomeni “”Unplug the Mains/AC card from the wall socket””

5. Unplug the Mains/AC card from the wall socket.
6. After 15 second, reconnect the Mains/AC card to the wall socket and turn On the Mains/AC supply.
7. Press OPEN/CLOSE button on the Front Panel to activate the player.
– The player will initialise for the first 3-4 second. Do not press any other buttons.
– After 3-4 seconds delay, the disc tray will open.
– Remove the disc immediately.
Note : If for some reason the disc tray did not open, allow the player to repeat the upgrade until it turns OFF automatically again. Then follow
the instructions above again to remove the disc.
Never interrupt the upgrading midway as this will damage the player. Always wait till the player has turn Off automatically.
8. The DVD-player will function as per normal.

Kaj moram narediti? Prosila bi za pomoč pri 5. 6. in 7. točki.
Hvala lp Tanja

Treba je potegnit vtič iz vtičnice,po 15 sekundah ponovno vtaknit vtič nazaj,potem pritisniti gumb OPEN/CLOSE,drugih gumbov ne pritiskaj.Po 2-3 sekundah se ti bo pladenj s CD-jem odprl,CD vzemi ven .Upgrade-a ne prekinjaj!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ej Pero to sem naredila, kaj pa sedaj?? Imaš kakšno idejo? Ali sedaj lahko DVD ugasnem? Ali je to končano? Saj se mi dvd ne zapre nazaj. Vrata so odprta …..
lp

saj ti vse piše.
ali si naredila vse kakor si zgoraj napisala, al kaj ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ja

če maš še mojo tf. cifro, me kar pokliči

Ej a še kej morm nardit? A je to vse za podnapise? Samo kako pa podnapise zalaufat?

ej Klemen, kako pa odklenem za vse regije? a mi lahko v slov. prevedeš, da ne bom kej zajebala….sej veš ženske….hehe
tnx

čakaj . čakaj saj sem ti napisal zadnjič kako odkleneš in kako podnapise
izbereš.
Če maš še mojo tf. cifro me kar pokliči.
če ne pa tukaj napišem še enkrat – prav.

1. Torej izključi predvajalnik
2. po minuti – dveh ga vključi, pa noter ne sme biti nobenega cd.-ja

3. Odpri vratca
4. Pritisni naslednje tipke: 7 8 9 OK 0
5. Številka 0 se bo prikazala spodaj levo
6. DVD predvajalnik je odklenjen za vse regije

lp

Sem naredila…..kako pa sedaj k filmu lahko dodam podnapise…..v kateri končnici more bit?? ali je prav da je .srt?? hvala

srt je kar ok

Pa še malce kako s tvojim Pineerjem včitaš in nastavljaš subtitle v filmih:

1.Ko vstaviš film,ti izpiše ROOT,na drugi strani pa vse datoteke,katere zna prebrati.
2.Najdi ikono oblačka pod ali nad filmom in jo potrdi s tipko subtitle.Napiše “DIVX SUBTITLE SELECTED”
3.Zatem izberi še pripadajoč film in poženi z PLAY ali pa OK.Počakaj kakšno minuto,včasih si vzame kar nekaj časa,da to prebavi in začne izpisovati podnapise,sploh če si uporabil funkcijo previjanja naprej.

Če ti pri funkcijah pokaže dlan (STOP),potem je tista funkcija onemogočena.Nekaterih datotek SUB tudi meni ne vzame.

Ej Klemen ti si zakon, veš da dela…če mi nebi povedal, nebi pogruntala, ker nikjer ne piše…..
najbolš
lp tanja

in kaj sedaj ti tisti “klinčev” philips dela in kaže podnapise :)))

lp

Ja ta phillips mi kaže podnapise…..
samo a veš kaj je problem,…..ko jaz iz končnice .txt naredim z Subtitle Tool končnico .srt mi zamuja podnapis….kako narediti točno takega kot je .txt v .srt???
hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close