Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prosim pomoč Outlook Express – nujno

Prosim pomoč Outlook Express – nujno

Prosim, če mi lahko nekdo hitro pmaga. Kateri ukaz v Microsoft Otlooku v slovenščini ustreza ukazu PURGE v Outlook Expressu?

Rada bi izbrisala en mail, pa da ni sledi o tem. Ko ga označim in dam delete, ga samo prečrta. Kako ga zdaj dejansko izbrišem? V Microsoft Outlooku?

Hvala, hvala!!

v zgornji vrstici, ko izbrišeš in je mail prečrtan, je ukaz odstrani iz… ne vem točno kaj. Klikni to in bo šlo

Hvala, pa je sigurno, da bo odstranilo samo ta mail? Da mi ne izprazni celega predala:))

Je ratalo, full ti hvala.

Lp

tudi če bi šlo ostane še vedno v izbrisanih sporočilih. Če hočeš odstraniti določen mail, moraš izbrisati še iz predalčka izbrisano.

Hej, kje pa je ta predalček? Tisti, ki ima znakec koša, ali tisti kjer piša trash? Namreč tega sporočila, ki sem ga kao izbrisala, ni bilo v nobenem od teh….

Pozdravljeni,

imam težave z Outlookom v službi. Ko pošljem kakšno priponko ali pa tudi ne, mi javi napako, mail vrže v mapo Odpošlji, v resnici pa ga naslovnik ves čas prejema, v nedogled. Meni nikjer ne javi, da je bil mail poslan, niti nimam dokazila o tem. Ko mi stranke javijo, da so ga prejele (oz. so jih prejele), ga moram enostavno zbrisat in spet ostanjam brez dokazil o pošiljanju. Zelo neugodno in obenem neprijetno, ker pošljem strankam več istih mailov in jih prosjačim, da mi potrdijo prejem… Prosim, če kdo ve, kaj je narobe, naj mi svetuje.

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close