Najdi forum

Prosim pomoč – nujno

Imam nov mini prenosnik – malega Asusa ter osebni računalnik, priklopljen na internet, z rutarjem. Sedaj bi rada dovolila tudi Asusu dostop do neta. Ko hočem na osebnem računalniku kreirati novo wireless povezavo, me po korakih vodi čarovnik in ne razumem kaj je sploh treba narediti. Piše plug in your flash drive into your wireless acess point. In potem nekaj o tem, da bi morale lučke 3x posvetiti. Kaj je to? Kaj sploh moram narediti? Hvala!

Imam nov mini prenosnik – malega Asusa
———– katerega Asusa, kateri operacijski sistem ???

ter osebni računalnik, priklopljen na internet, z rutarjem
— rutaj = usmerjevalnik — kateri ??

Kakšno zaščito pa imaš kreirano na usmerjevalniku ???

. Sedaj bi rada dovolila tudi Asusu dostop do neta.
—- kako pa ti to misliš skonfigurirati ???

Ko hočem na osebnem računalniku kreirati novo wireless povezavo, me po korakih vodi čarovnik in ne razumem kaj je sploh treba narediti.

—- Ko boš odgovorila na gornja vprašanja, bodo odgovori pravilnejši.
Zaenkrat jih pa ne bo ..Žal..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Imam Asusa na linuksih, ampak to ni problem, ker ko najdem kakšno odprto omrežje, se lahko logiram nanj brez problema.

In tudi moj drug prenosnik se lahko brez problema priklopi na wireless internet preko rutarja.
Edino ta Asus se ne more.

Če dobim kakšen namig, bom zelo vesela.

Na Asusu imaš samo en linux ne več linuxov. Rutar je trgovina s pohištvom ti pa najbrž govoriš o Routerju. Pišeš ko zmešana kura, nič čudnega da ti nihče ne more pomagat.

Mirriela je napisala:

In tudi moj drug prenosnik se lahko brez problema priklopi na wireless internet preko rutarja.
Edino ta Asus se ne more.

Ker je najbrž na usmerjevalniku nastavljena zaščita na MAC naslov, torej
prepiši MAC naslov wifi kartice v usmerjevalnik, pa bo mogoče delovalo.

Sicer si pa še 1x preberi moje želje – zgoraj.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kje pa dobim MAC naslov?

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close