Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Prosim pomoč-MSN noče naložiti

Prosim pomoč-MSN noče naložiti

Na rač. imam instaliran Windovs XP ter 2 brskalnika: eksplorer8 in mozilla firefox. Pri vpisu na MSN mi zahteva prenos najnovejše različice, tako da sploh ne morem v program, dokler si te nove različice ne instaliram, Tukaj pa nastane problem. pri nalaganju datotek mi napiše, da se zadeva ne more naložiti zaradi neznane napake. Sem že čisto obupala, saj sem v temi POMOČ že naredila vse kar zahtevajo: počistila sem zgodovino in piškotke v Eksploreju, prostora imam dovolj in naj povem da nisem imela nikdar težav s prenašanjem MSN-ja ali katerih drugih programov. Prosim če ve kdo pomagati, kaj bi lahko še poskusila, da bi zadeva delovala.

Hvala in lp

Katica, ki je že zelena od jeze

Katica!

Ponovi vajo in napiši kaj ti javi.

MSN?

Prenesi Windows Live Messenger 2009

Zaenkrat rešitve ni in je najbrž tudi ne bo. Če ti nova verzija messengerja ne deluje stabilno, si boš morala omisliti alternativni program: aMSN ali Trillian. Trillian podpira še nekatere druge chat račune, npr. Gtalk.

prosim pomoc ce gdo ve !!! nikakor se ne morem prijavit v mesenger vedno mi posilja razlicnu kodu napake, kaj bi bilo.

Možno je, da si prejel okuženo datoteko preko Messengerja. Preveri z antivirusom v mapi kjer shranjuješ prejete datoteke preko Messengerja.

Poskusi pa tudi odstraniti in na novo naložiti Messenger.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close