Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PROSIM POMAGAJTE!

PROSIM POMAGAJTE!

Ojla!
Zasledila sem nagradno igro pri zelo dragi firmi L’occitaine, kjer je nagrada zelo mikavna, predvsem zato, ker vem da si je nebi zaradi družinskega finančnega stanja nikoli privoščiti. Zato vas prosim, če lahko lajkate spodni link, če ga objavite naprej pa se vam še bolj zahvaljujem. Najlepša hvala!

http://loccitane.si/christmas-app-2012,2,2,34781,341751.htm?tree=e2bea321fe32f03b09c8a3f51896bf54&country=2&lang=2

Maš moj glas. Samo dvomim, da te bo nakup v L. osrečil 🙂 Majo super izdelke, so pa tud svinjsko dragi. Melvita, recimo, je eko kozmetika in ima iste cene. Če mene vprašaš, bi raje slednjo. Ampak me ne sprašuješ po tem, zato bom kar utihnila 🙂

Pred kakšno dobro uro je bilo le 20 glasov, zdaj jih je že 90…. 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Poglej si, zs, koliko jih ima vodilni … čez 900. Naša bejba nima šans, naslov je pa kot da rabi nove cote, ker so ji stare že zgnile.

Krivokljunka, le kaj bi brez tvojih odkritih komentarjev.

Dej, pridi kaj naokoli, da mi malo voljo povrneš. 🙂

Kako da nima šans… samo čas si mora vzet in klikat, če je želja res tako velika se lahko odpove spanju in klika celo noč. 🙂

Prav zaradi naslova sem se jo usmilila in ene 5 x poklikala .)

Hehe….samo sem ob naslovu teme najprej pomislila, da gre za iskanje kostnega mozga, ledvice, ne pa za potrošniško traparijo 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Povezava ne dela več. Se je akcija iztekla ali nam nagaja prednovoletni škrat (kot povsod drugod hehe)?

Pri meni dela 🙂 Mogoče je pri tebi res imel kakšen škratek prste vmes.)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close