Najdi forum

prosim pomagajte

Ne gre mi odpret excela in worda. Vrjetno dem jaz kaj zmrdala ko sem nekaj nalagala, fant pa je potem nekaj brisal. Vse kar je bilo shranjeno na računalniku npr. iz worda ali excela so se spremenile ikone čisto drugačne so prej si vedel v katerem programu si pisal in shranil.
Ko bi rada odprla mi napiše težave z bližnico to dejanje je veljavno le v trenutno nameščenih izdelkih.
Al MI KDO ZNA POMAGAT

Ajajajaj, panika ob 11 zvečer.
Se močno bojim da bo potrebno imeti namestitveni disk worda in excela.
Pazi, nikakor ne briši dokumentov z končnicama doc in xls. To so dejansko vajini dokumenti.
Če pa sta mogoče spremenila samo dostop, potem bo morda pomagal klik na dokument z desno tipko in hkratno držanje tipke shift. Izbereš open with (odpri z) in poiščeš word.

Saj nekateri dokumenti mi grejo odpret ne pa vsi s amo ikone so čudne. Ko mi odpre mi napiše da je napisano v WordPad nekam vse je čudno. Misliš da bom morala ponovno dat naložit?

Pa ljudje, kaj vam je danes?? Prazniki si mimo, konec žurov, nobene pijače več :)) Brez zamere, ampak maloprej me je nekdo poklical, ki si je mirno zbrisal vse datoteke iz mape Moja pošta, nato pa spraznil še koš. Hmm, pa saj ime mape jasno pove, kaj je (bilo) v njej… Dobro, se zgodi, nekaj klikov… in adijo pošta. Saj po novem letu boljše bo, kajne? 🙂

Potem pa alarm: kje je pošta, kako jo dobiti nazaj ipd.

Tudi ti Karin si nam pomanjkljivo opisala, kaj sta s fantom čarala po tisku. Kateri program sta namestila in potem odstranila? Niti ne vemo, ali vama Word in Excel sploh še delujeta, ali vama le ne odpirata njunih datotek?
Skratka, tako kot pri zdravniku, morate uporabniki opisati potek bolezni, sicer bo diagnoza lahko napačna, sploh pa terapija.

Še najlaže bo ponovno namestiti MS Office.

Pa srečnga in zdravga!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close