Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Prosim pomagajte mi, glasujte za muj filmček!

Prosim pomagajte mi, glasujte za muj filmček!

Pozdravljeni, na spodnjem linku je moj filmček, s katerim tekmujem pri ortosmart izzivu, prosila bi vas, če lahko glasujete za mene, saj smo zele v zaostanku, ker smo filmček šele včeraj ponoči naložili na internet, eni ga imajo pa že po 3 tedne…
5 srečnežev, ki se bodo uvrstili v naslenjikrog bo izbrala žirija, 5 pa na podlagi glasov…Jaz verjetno pri glasovih nimam šans, ciljam na žirijo…če pa mi pomagate vi, dragi bralci foruma, vam bom neizmerno hvaležna…
Poglejte tudi ostale filmčke, ocenite glede na ostale…Film ni bleščeč, ker je moral biti zelo kratek…ful dobrih stvari smo mogli porezat ven, vendar ideja mi je bila fenomenalna…
Če ste dobri in vam ni težko namenit minutko časa za ogled spota oz. kakorkoli naj to imenujem, boste s tem zelo pomagali…
glasuje se do 27.1. en računalnik lahko glasuje enkrat dnevno…Jaz ne poznam veliko ljudi, ki bi imeli dostop do interneta, zato se obračam na vas, da pogledate, presodite in realno ocenite…
Rada vas imam!
lep pozdrav in hvala že v naprej
clara

http://www.ortosmart.si/sl/challengeProfile.cp2?pid=3FE58F56-26AC-FFFF-D994-0E45140D6A65&cid=1E2E3A32-7DFA-648D-1961-8B79ADD8C436

New Report

Close