PROSIM, pomagajte, če se kaj spoznate
Naj vam opišem današnjo situacijo, pa vi povejte kaj si mislite, ker jaz pojma nimam več 🙂 imela sem renault 5, letnik 1996, vozila sem se nekaj kilometrov na dan, problemov nisem imela, razen enkrat sem morala zamenjati neko cev, kjer teče skozi voda v mašino, ker je nek šrauf, ki je gor, zletel dol. Tako nekako 🙂 ker avta ne potrebujem več, sem ga danes prodala. Prva cena je bila 150 evrov. Se javi nek cigan, da ga takoj kupi. Ko pride tja, en čas gleda, neki govori in reče, da mi da 100 evrov, da več ni vreden. Ok, naredima prepis in čez 15 minut me kliče, da je z avtom nekaj narobe. s fantom prideva tja, in je rekel, da je nekaj pri mašini crknilo, da je začelo vodo metati ven. In da kao zdej bo mel same stroške in nej dam denar nazaj, da bo plačal avtovleko. Sem dala denar nazaj, ampak meni se zdi, da me je tip naj****. Kako je možno, da je ravno njemu avto crknil, meni pa prej nikoli. Mi lahko kdo pove svoje mnenje? Je možno, da je tip neki zjebal v avtu, da je lahko rekel, da je crknil?