Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice prosim nujno za nasvet-kam na slo.obalo:(

prosim nujno za nasvet-kam na slo.obalo:(

pozdravljeni. prosim če mi lahko pove kdo kater kamp je najboljši za majhne otroke-predvsem plaža… ker smo pozni in so večino termini že zasedeni smo našli le kamp vagabundo v ankaranu potem izola-jadranka ter fiesa. prosim če mi lahko pove kdo kaj več kaj se tiče igral,plaže,… drugače bi šli tudi v kater drug kamp ali apartma če ve kdo za kaj drugega-v juliju.lp in res hvala.

ufff izola je bl tko tko…fiesa in ankaran sta pa po moje ok.fiesa mi je celo bolj prijazna

..Kam na slovensko obalo???

Saj Slovenija nima obale – ima le pomol..

Najbližje obale v pravem pomenu besede so nekaj južneje.

LP

Ja zapeljite se eno soboto dol pa si vse oglejte, ne? Boste sami točno vidli, kako zgleda.

samo v fieso se ne morte kr zapelat pogledat…je rampa

Jaz ti predlagam Fieso.

Dostop v vodo primeren za male otroke – z obuvalom.

Všeč mi je ker se lahko spredodiš ob obali do Pirana. Pa lahko obiščeš prenovljen akvarij.

Obisk razstave Andya Warhola, pomorskega muzeja ali pa enostavno na pico.

Z kampom Jadranka pa imajo neke super načrte. Sploh zdaj bodo izvedljivi ko ni več ladjedelnice.

hvala vsem za odgovore:) bi se zapeljali dol vendar smo čisto z drugega konca slovenije in že tako dolgo hranimo denar za par dni morja:( v strunjanu in luciji pa nihče ne oddaja prikolice,vsaj zasledili nismo.tam je tudi videti lepo………hvala in lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close